Įkraunama...
Įkraunama...

> Kinų Kuoduotieji šunys (30 tema)

QUOTE(Nikutis @ 2014 08 08, 16:18)
pauksciuko šuniukas vasarą bus tamsios odelės, žiemos metu nušviesės. Net ir mūsų juodulių žiemos metu odelė pašviesėja. Negalvok, kad aš čia labai siūlau pauksčiuko patinuką, tiesiog kai pasižiūri į skelbimų skyrių verkti norisi. Rodyk kokį dar esi nusižiūrėjusi, juk visus Lietuvos kinukus žinome. Visi naujokai labai jau didelį dėmesį skiria spalvai, aš ir tokia buvau. Dabar mano kriterijai visai kitokie. Man svarbiausia kaip šuo sudėtas, kraujai ir kad kuo mažiau apaugantis būtų.
Štai dar viena to mano mylimuko nuotrauka
user posted image
Čia gali pažiūrėti koks žydras gimė mano Gucis, o koks tampa vasaros metu. Žiemą jo odelė aišku nebe žydra, o asfalto spalvos.
http://www.chinesecr....html#mainimage

Galite pasiziureti tinklapyje www.kinukuoduotieji.lt Pats paskutinis butu suniukas.Nesu jo nusiziurejusi,arciau sirdies Bentley,tik daugiau nerandu kas mazylius parduotu ( neskaitant be dokum.kur skelbimai )tai vis ziurineju.
Sunki man uzduotis sios veisles suniukai.Nes lb.didele spalvu ivairove,ir isvaizda lb.skiriasi.Yra kas veikt smile.gif
Arba cia man visiskai zaliai taip atrodo sad.gif
Lb.aciu kad man patariate:)

Papildyta:
QUOTE(Pilvuke @ 2014 08 08, 19:11)
Galite pasiziureti  tinklapyje www.kinukuoduotieji.lt Pats paskutinis butu suniukas.Nesu jo nusiziurejusi,arciau sirdies Bentley,tik daugiau nerandu kas mazylius parduotu ( neskaitant be dokum.kur skelbimai )tai  vis ziurineju.
Sunki man uzduotis sios veisles suniukai.Nes lb.didele spalvu ivairove,ir isvaizda lb.skiriasi.Yra kas veikt smile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif taip skiriasi blink.gif spalva.Na isaugo lb.lb.grazus.
Tas rudis taip pat is epocha veislyno,kaip ir tavo matau isigytas grazuolis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pilvuke @ 2014 08 08, 19:14)
Galite pasiziureti  tinklapyje www.kinukuoduotieji.lt Pats paskutinis butu suniukas.Nesu jo nusiziurejusi,arciau sirdies Bentley,tik daugiau nerandu kas mazylius parduotu ( neskaitant be dokum.kur skelbimai )tai  vis ziurineju.

Papildyta:

blink.gif  blink.gif  blink.gif  taip skiriasi blink.gif spalva.Na isaugo lb.lb.grazus.
Tas rudis taip pat is epocha veislyno,kaip ir tavo matau isigytas grazuolis smile.gif

Man epocha veislyne sake tas rudis show klases berniukas.O kokiai klasei priklausytu Bentley?
Atsakyti
QUOTE(Pilvuke @ 2014 08 08, 18:17)
Man epocha veislyne sake tas rudis show klases berniukas.O kokiai klasei priklausytu Bentley?

Šuniukai visi skirtingi, kuriuos nusižiūrėjote g.gif . O kokios klasės jums reikia? Tai neofilialus apibrėžimas, lietuviškai būtų ''tinkamas parodoms'', ten eiti gali visi šunys su dokumentais, na jei aiškus brokas ir yra žyma kilmės dokumentuose apie tai, neverta, nebent labai norisi smile.gif Jūs planuojate eiti į parodas?
Nikuti, fui kokia Perla ryža buvo biggrin.gif , nu nėra ji tokia negraži biggrin.gif , ten matyt nuo blico
user posted image
Paukščiuk, tark žodį, turi Bentlis ryžp plauko ar ne? Man lygtais susivaideno, kad antakiai šviesėja g.gif . O uodega kokios spalvos? Be to, pas jį apykaklė balta ar ne?Nenufotkini normaliai jų nono.gif , reikis į svečius atvažiuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuse: 08 rugpjūčio 2014 - 19:25
QUOTE(Tuse @ 2014 08 08, 21:11)
Šuniukai visi skirtingi, kuriuos nusižiūrėjote g.gif . O kokios klasės jums reikia? Tai neofilialus apibrėžimas, lietuviškai būtų ''tinkamas parodoms'', ten eiti gali visi šunys su dokumentais, na jei aiškus brokas ir yra žyma kilmės dokumentuose apie tai, neverta, nebent labai norisi smile.gif Jūs planuojate eiti į parodas?
Nikuti, fui kokia Perla ryža buvo biggrin.gif , nu nėra ji tokia negraži biggrin.gif , ten matyt nuo blico
user posted image
Paukščiuk, tark žodį, turi Bentlis ryžp plauko ar ne? Man lygtais susivaideno, kad antakiai šviesėja g.gif . O uodega kokios spalvos? Be to, pas jį apykaklė balta ar ne?Nenufotkini normaliai jų nono.gif , reikis į svečius atvažiuoti.

As visalaika norejau isbandyti parodas,bet vis kazkas pakisdavo koja.Ir taip suniukas budavo tik namu dziaugsmas.Lb.lb.noreciau isbandyti su sia veisle:) Kad ja isigyciau laukiu beveik 9metus
(Norejau isigyti anksciau,bet mazi vaikuciai buvo veiseja atkalbejo.Sako vaikuciai gali uzgauti,geriau rinktis tvirtesne veisle)

Papildyta:
QUOTE(Pilvuke @ 2014 08 08, 21:43)
As visalaika norejau isbandyti parodas,bet vis kazkas pakisdavo koja.Ir taip suniukas budavo tik namu dziaugsmas.Lb.lb.noreciau isbandyti su sia veisle:) Kad ja isigyciau laukiu beveik 9metus
(Norejau isigyti anksciau,bet mazi vaikuciai buvo veiseja atkalbejo.Sako vaikuciai gali uzgauti,geriau rinktis tvirtesne veisle)

Butu lb.malonu pamatyti aiskesne Bentley foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilvuke @ 2014 08 08, 17:17)

blink.gif  blink.gif  blink.gif  taip skiriasi blink.gif spalva.Na isaugo lb.lb.grazus.

Tokia jau ta veisle nenuspejama smile.gif Vienoki gimsta,kitokie uzzauga wub.gif O vasara jie graziai idega wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilvuke @ 2014 08 08, 19:17)

O pagal ką sprendžia? Pagal apžėlimą? Kaip juokinga, negaliu doh.gif Tas rudis labai apaugęs. Jūsų valia spręsti. Jei jau norite labiau apaugančio pas Tuse yra du patinukai, bet tikrai jau ne tokio apžėlimo kaip tas rudis. Na ir ne rudas jis bus, Lietuvoje nei vieno nėra šuns rudais plaukais, jie visi nušviesėja.
Atsakyti
As dar saviske parodysiu is Druskininku
user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 08 08, 23:00)
user posted image

Koks grozis 4u.gif
Atsakyti
Cola labai graži kalytė wub.gif Pas Tuse visi šuniukai gimsta įspūdingi, tiek iš pirmos vados, tiek iš antros.. Įdomu kokie šie bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2014 08 08, 22:18)
Cola labai graži kalytė wub.gif Pas Tuse visi šuniukai gimsta įspūdingi, tiek iš pirmos vados, tiek iš antros.. Įdomu kokie šie bus g.gif

Ačiū labai 4u.gif . Erikiux, tikrai labai graži foto wub.gif . Tada dar ir Colos sesę Uogą parodysiu, na ne Uoga ji jau, Sylvi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2014 08 08, 21:18)

drinks_cheers.gif
įsitepsiu ten nuo apačios biggrin.gif Aš seiles varvinau dėl pirmų vadų. Ir ką pastebiu iš foto, kai kurių veislynų šuniukai sutvarkyti, nučiustisnti, karčiai didžiausi iki nugaros vidurio, o toliau plikut plikutėliai. Nerealu kažkaip, tokio veisėjo reikia prašyti, kad atsiųstų šuniuko nesutvarkyto foto. Teko su Tuse bendrauti, labai daug ir išsamiai papasakojo, parodė kaip realiai atrodo šuniukas,o ne paruoštas nuotraukoje skelbimui įdėti.
Atsakyti
QUOTE(Tuse @ 2014 08 08, 22:07)
Ačiū labai 4u.gif . Erikiux, tikrai labai graži foto  wub.gif . Tada dar ir Colos sesę Uogą parodysiu, na  ne Uoga ji jau, Sylvi

Kokia idegusi wub.gif grazuole wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 08 rugpjūčio 2014 - 22:14
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 08 08, 21:00)

Šita ledi labai daili, čia ir šeimininkės nuopelnas, nuotraukos visad kaip atvirukai wub.gif
Atsakyti