QUOTE(Nikutis @ 2014 08 08, 16:18)
pauksciuko šuniukas vasarą bus tamsios odelės, žiemos metu nušviesės. Net ir mūsų juodulių žiemos metu odelė pašviesėja. Negalvok, kad aš čia labai siūlau pauksčiuko patinuką, tiesiog kai pasižiūri į skelbimų skyrių verkti norisi. Rodyk kokį dar esi nusižiūrėjusi, juk visus Lietuvos kinukus žinome. Visi naujokai labai jau didelį dėmesį skiria spalvai, aš ir tokia buvau. Dabar mano kriterijai visai kitokie. Man svarbiausia kaip šuo sudėtas, kraujai ir kad kuo mažiau apaugantis būtų.
Štai dar viena to mano mylimuko nuotrauka

Čia gali pažiūrėti koks žydras gimė mano Gucis, o koks tampa vasaros metu. Žiemą jo odelė aišku nebe žydra, o asfalto spalvos.
http://www.chinesecr....html#mainimage
Štai dar viena to mano mylimuko nuotrauka

Čia gali pažiūrėti koks žydras gimė mano Gucis, o koks tampa vasaros metu. Žiemą jo odelė aišku nebe žydra, o asfalto spalvos.
http://www.chinesecr....html#mainimage
Galite pasiziureti tinklapyje www.kinukuoduotieji.lt Pats paskutinis butu suniukas.Nesu jo nusiziurejusi,arciau sirdies Bentley,tik daugiau nerandu kas mazylius parduotu ( neskaitant be dokum.kur skelbimai )tai vis ziurineju.
Sunki man uzduotis sios veisles suniukai.Nes lb.didele spalvu ivairove,ir isvaizda lb.skiriasi.Yra kas veikt

Arba cia man visiskai zaliai taip atrodo

Lb.aciu kad man patariate:)
Papildyta:
QUOTE(Pilvuke @ 2014 08 08, 19:11)
Galite pasiziureti tinklapyje www.kinukuoduotieji.lt Pats paskutinis butu suniukas.Nesu jo nusiziurejusi,arciau sirdies Bentley,tik daugiau nerandu kas mazylius parduotu ( neskaitant be dokum.kur skelbimai )tai vis ziurineju.
Sunki man uzduotis sios veisles suniukai.Nes lb.didele spalvu ivairove,ir isvaizda lb.skiriasi.Yra kas veikt

Tas rudis taip pat is epocha veislyno,kaip ir tavo matau isigytas grazuolis

Papildyta:
QUOTE(Pilvuke @ 2014 08 08, 19:14)
Papildyta:
taip skiriasi
spalva.Na isaugo lb.lb.grazus.

Papildyta:

Man epocha veislyne sake tas rudis show klases berniukas.O kokiai klasei priklausytu Bentley?