Įkraunama...
Įkraunama...

> Kinų Kuoduotieji šunys (30 tema)

QUOTE(Arvika @ 2014 08 09, 00:16)
Šita ledi labai daili, čia ir šeimininkės nuopelnas, nuotraukos visad kaip atvirukai wub.gif

As va tokios ir noriu.Kad plikute ir plaukai ant galvos,koju,uodegos.Matot jus suprantat kas kaip.As kaip zalia sitam reikale,tai man gali pripudrint beleka verysad.gif as tikesiu,nes neismanau
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 08 08, 22:16)
Šita ledi labai daili, čia ir šeimininkės nuopelnas, nuotraukos visad kaip atvirukai wub.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilvuke @ 2014 08 08, 22:25)
As va tokios ir noriu.Kad plikute ir plaukai ant galvos,koju,uodegos.Matot jus suprantat kas kaip.As kaip zalia sitam reikale,tai man gali pripudrint beleka  verysad.gif  as tikesiu,nes neismanau
verysad.gif

Apaugimas labai gerai matosi,tik buna veiseju kurie deda foto tik sutvarkyto suniuka. Paprasykite netvarkyto nuotrauku ir bus viskas aisku smile.gif

Pauksciuko patinukas bus plikutis ir tures ant galvytes plauku. Nebus karciai iki zemes,bet fainas turetu buti.
O jaigu norite karciu dydeliu,tai kunas bus apaugantis....
Atsakyti
Sylvi labai graži taisyklingai apaugusi kinų kuoduota kalytė wub.gif Kai ji gimė buvo mano favoritė ir Bingo buvo wub.gif Abiejų apžėlimas minimalus, o kokie gražuolliai išaugo wub.gif
Bingo Boy Labas Rytas
user posted image
Tuse, kaip Sylvi sekasi Pasaulinėje šunų parodoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikutis: 09 rugpjūčio 2014 - 07:28
QUOTE(Nikutis @ 2014 08 09, 09:27)
Sylvi labai graži taisyklingai apaugusi kinų kuoduota kalytė wub.gif  Kai ji gimė buvo mano favoritė ir Bingo buvo wub.gif  Abiejų apžėlimas minimalus, o kokie gražuolliai išaugo wub.gif
Bingo Boy Labas Rytas
user posted image
Tuse, kaip Sylvi sekasi Pasaulinėje šunų parodoje?

Nepriekaistingo grozio kalyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilvuke @ 2014 08 09, 10:24)
Nepriekaistingo grozio kalyte  smile.gif

Čia patinukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2014 08 09, 10:58)
Čia patinukas mirksiukas.gif

Vistiek lb.grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilvuke @ 2014 08 08, 22:25)
As va tokios ir noriu.Kad plikute ir plaukai ant galvos,koju,uodegos.Matot jus suprantat kas kaip.As kaip zalia sitam reikale,tai man gali pripudrint beleka  verysad.gif  as tikesiu,nes neismanau
verysad.gif

patarciau neskubet ir rinkt zinias, aisku mazai tokiu zmoniu kaip erikiuxxx kuria nuosaliai stebejau ir zavejausi kaip ji domejosi, lauke savo suniuko, bet ji turetu but pavyzdys daug kam smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras mums 4u.gif . Čia šeimininkų nuopelnas, kad taip gražiai augina, prižiūri ir fotografuoja thumbup.gif .
Nikuti, Sylvi dalyvaus sekmadienį, kaip šeimininkė rašė, tikslas-gražiai prabėgti ir gauti ''puikiai''. Tikiuosi, taip ir bus.
O aš savo mažius jau pakirpau, kad paskui panelėms traumos nebūtų, kai neteks savo kailinių biggrin.gif . Nuotraukos labai nekokios, bet vis šis tas ax.gif . Mano rūžava su juodais taškiukais banda wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*selfish* * @ 2014 08 09, 17:52)
patarciau neskubet ir rinkt zinias, aisku mazai tokiu zmoniu kaip erikiuxxx kuria nuosaliai stebejau ir zavejausi kaip ji domejosi, lauke savo suniuko, bet ji turetu but pavyzdys daug kam smile.gif

Aciu uz patarima.Lb.lb stengiuosi.Atrasti ta savo 4u.gif
Bet ne taip lengva ir nera toks didelis pasirinkimas.Kaip pvz.yorksyru.Reik daug kantrybes ieskant verysad.gif
Atsakyti
Tuse, sunku atskirti kas yra kas g.gif Tik Cukraus nesumaišyčiau nei su niekuo. Taip suprantu, kad berniukai smulkiais taškiukais išmarginti, o mergytės stambesniais? Man viena mergytė jau krito į širdį. wub.gif Nesakysiu kuri mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės turi dideliu plėmus ant kūno, berniukai smulkesniais taškiukais ir plėmai prie uodegų. Aš ir turiu numylėtinę, trispalvė mergytė Caca Lialia wub.gif . Labai žiopla, amžiais lieka nuskiausta prie pieno baro, gal dėl to ir mažiausia biggrin.gif . Užtat kai skutau, jau bandė urgzti biggrin.gif (jei man nepasivaideno). Plikos mergaitės, viena juodašlaunė bevardė blush2.gif , mano Caca su plėmu ant kairio peties, o antroje -viršuje prie tamsaus pūko ir Cukraus, jau bando vaikščioti unsure.gif . Juodašlaunė labai į Smaily panaši, net netikėjau, kad šunys tai gali bruožus paveldėti, nosis ir lūpos kaip mamos biggrin.gif . Šiandien atidžiau pūką apžiūrėjau, tai jau matosi kad ir ant kūnelio plaukai šviesėja nuo šaknų, bus kaip teta http://www.chinesecr...ou Staring.html
Atsakyti