Įkraunama...
Įkraunama...

> Kinų Kuoduotieji šunys (30 tema)

QUOTE(Tuse @ 2014 08 09, 21:18)
Mergaitės turi dideliu plėmus ant kūno, berniukai smulkesniais taškiukais ir plėmai prie uodegų. Aš ir turiu numylėtinę, trispalvė mergytė Caca Lialia wub.gif . Labai žiopla, amžiais lieka nuskiausta prie pieno baro, gal dėl to ir mažiausia biggrin.gif . Užtat kai skutau, jau bandė urgzti biggrin.gif (jei man nepasivaideno). Plikos mergaitės, viena juodašlaunė bevardė blush2.gif , mano Caca su plėmu ant kairio peties, o antroje -viršuje prie tamsaus pūko ir Cukraus, jau bando vaikščioti unsure.gif . Juodašlaunė labai į Smaily panaši, net netikėjau, kad šunys tai gali bruožus paveldėti, nosis ir lūpos kaip mamos biggrin.gif . Šiandien atidžiau pūką apžiūrėjau, tai jau matosi kad ir ant kūnelio plaukai šviesėja nuo šaknų, bus kaip teta  http://www.chinesecr...ou Staring.html

Na va, kodėl mano nusižiūrėtoji dar neturi vardo nono.gif Kuo greičiau sugalvok blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 08 08, 22:16)
Šita ledi labai daili, čia ir šeimininkės nuopelnas, nuotraukos visad kaip atvirukai wub.gif

4u.gif

QUOTE(*selfish* * @ 2014 08 09, 15:52)
patarciau neskubet ir rinkt zinias, aisku mazai tokiu zmoniu kaip erikiuxxx kuria nuosaliai stebejau ir zavejausi kaip ji domejosi, lauke savo suniuko, bet ji turetu but pavyzdys daug kam smile.gif

4u.gif

Bingiukas mano irgi favoritas buvo wub.gif aisku berniuku sudejimas visad bus grazesnis uz kaliu ,bent jau man.
Atsakyti
Sveikos.
Jungiames prie jusu 4u.gif
Vakar sulaukem savo mini princeses, Voveriuko ir Fifos plikiukes Galos wub.gif . Visi labai patenkinti, o Gala pratinasi prie nauju namu vis drasiau ir drasiau.
Visus atsakymus i rupimus klausimus gaunu is veisejos.
Bet kreipiuosi patarimo cia del drabuzeliu. I ka atkreipti demesi perkant juos? Manau mums teks kuo greiciau nusipirkti koki drabuzeli nuo vejo ir lietaus, angliski orai nelepina.
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2014 08 10, 10:50)
Sveikos.
Jungiames prie jusu  4u.gif
Vakar sulaukem savo mini princeses, Voveriuko ir Fifos plikiukes Galos  wub.gif . Visi labai patenkinti, o Gala pratinasi prie nauju namu vis drasiau ir drasiau.
Bet kreipiuosi patarimo cia del drabuzeliu. I ka atkreipti demesi perkant juos? Manau mums teks kuo greiciau nusipirkti koki drabuzeli nuo vejo ir lietaus, angliski orai nelepina.

Sveikinimai! Grazi mazyle smile.gif Maciau gyvai, tai linksmuole smile.gif
Jei charakteris bus kaip Voveres, tai nenuobodziausit smile.gif

del rubeliu, tai manau svarbiausia kokybe, pasiuvimas, nes skalbti juk tikrai daznai teks, tai svarbu,kad nepradetu per siules irti..
Atsakyti
QUOTE(atene200 @ 2014 08 10, 11:49)
Sveikinimai! Grazi mazyle smile.gif Maciau gyvai, tai linksmuole smile.gif
Jei charakteris bus kaip Voveres, tai nenuobodziausit smile.gif

del rubeliu, tai manau svarbiausia kokybe, pasiuvimas, nes skalbti juk tikrai daznai teks, tai svarbu,kad nepradetu per siules irti..

Aciu smile.gif Labai tikiuosi, kad isliks tokia aktyvi, kokia buvo savo gimtuosiuose namuciuose.
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2014 08 10, 11:50)
Sveikos.
Jungiames prie jusu  4u.gif
Vakar sulaukem savo mini princeses, Voveriuko ir Fifos plikiukes Galos  wub.gif . Visi labai patenkinti, o Gala pratinasi prie nauju namu vis drasiau ir drasiau.

Sveika prisijungusi 4u.gif
Mačiau video su Gala, na jau tokia turbo thumbup.gif Mažutė, bet labai šustra thumbup.gif
Dėl drabužėlių svarbiausia, kad nevaržytų šuniukui judesių, ir geriau rinkitės kalytėms skirtus, tada bus uždengti pilvukai. Kadangi jums reikia nuo vėjo ir lietaus, tai reiktų vieno kombinezono, liemenės ir striukytės. Daugiau tikrai nereikia. Man labiausiai patinka rengti liemenėmis, nes labai greita ir patogu. Be to kai šuo grįšta dumblina papilve, greit išdžiūna iki sekančio išėjimo į lauką.
Labiausiai šunys mėgsta šiuos trikotažinius kombinezonus, jie nevaržo judesių
user posted image
Čia ant kombinezono užvilkta liemenė, bet ji man nepatinka, nes pilvukas kabo laisvai, geriausia, kad susitrauktų per liemenį.
user posted image
Dar Gucis turi šį čežantį kombinezoną, žiauriai jo nemėgsta
user posted image
Čia Zuzu su kombinezonu ir su striuke, taip rengiu per didžiausius šalčius. Ji gerai jaučiasi, judesių nevaržo
user posted image
Šis Zuzkos kombinezonas su kailiuku viduje, tad irgi visai neblogas
user posted image
galėčiau tęsti ir tęsti, drabužių pilna dėžė, o mėgstamų tik keli doh.gif
Atsakyti
Nikuti, aciu labai uz atsakyma, tiksliau - madu sou 4u.gif o gal kazkurio gamintojo drabuzelius galetumet rekomenduoti?
Atsakyti
Sveika prisijungusi, Kristinap 4u.gif . Smagu, jei palaikysite mūsų plepesius biggrin.gif . Mažylė tikra fainuolė wub.gif
Kas domisi, rezultatus iš Pasaulinės galima rasti čia http://www.worlddogs...ults/2014/fci-9. Iš LT dalyvavo 4 šunys , visi ''puikiai''. o Everestas vice CH thumbup.gif . Mano Uogytė ''labai gerai'' gavo, na bet žinant, kad net ir CH klasėje buvo įvertinimų ''gerai'', tai tikrai labai gerai pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2014 08 10, 14:50)
Nikuti, aciu labai uz atsakyma, tiksliau - madu sou 4u.gif o gal kazkurio gamintojo drabuzelius galetumet rekomenduoti?

Daug kas giria Formydogs, aš daug siunčiausi iš čia:
http://www.dogdug.co...f1c425d45751e36
Atsakyti
Smagu ziureti jog ne pas mane viena naujas gyventojas smile.gif
Tai va musu suniukas (siai dienai Juodis, intensyviai iekom kito vardo ) jau apsiprato, dvi naktis kartu miegojome ant ciuzinio ant zemes, o sianakt jau bandysime i lova keliauti, i guoli net neziuri biggrin.gif isddykauja, miega ant ranku, valgo sausa maisteli, ir nuo penktadienio tik 2 kartus nepataike ant palutes bigsmile.gif o juokingiausia jog vyras labiausiai dziaugiasi biggrin.gif
Atsakyti
Kuoduotoji, labai fainas šuniukas wub.gif . Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Kuoduotoji, sveikinu 4u.gif Jau toks asiliukas didelėmis ausimis wub.gif Labai labai fainas thumbup.gif Vyrai tik iš pradžių priešinasi, o paskui šunys tampa jų geriausiais draugais. drinks_cheers.gif Na vardą rink pagal charakterį. Tiesiog pati pamatysi koks labiau lips mirksiukas.gif O kaip veisėjai jį šaukdavo?
Atsakyti