Įkraunama...
Įkraunama...

> Kinų Kuoduotieji šunys (30 tema)

QUOTE(Kuoduotoji @ 2014 07 10, 08:10)
Nikuti, grazios nuotraukutes!!! Zuzu kokia grazuole  wub.gif  labai ji man patinka smile.gif seilejuos i plikius ziuredama smile.gif
As jau visa spurdu labai noriu plikos kalytes, kadangi jau sia vasara neradau, teks laukti kitos vasaros su viltim kad atsiras mano svajone  wub.gif

Dėkui 4u.gif Manau jei atsiras anksčiau kuri užkabins tavo širdį, nebelauksi vasaros mirksiukas.gif Juk širdžiai neįsakysi tongue.gif Šiaip planuoju Zuzu kergti, tikiuosi paskutinę minutę nepersigalvosiu. Nusižiūrėjau ir patinuką, mažiukas, toks kaip ir Zuzu, labai tikiuosi, kad pagimdys man gražių vaikiukų wub.gif Labai pasiilgau pupuliukų wub.gif
Dar kelios nuotraukos smile.gif Jums neatrodo Zuzu per stora? Vyras jos kitaip ir nevadina kaip "stora" doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Guciukas tai tikrai priaugo 0,5 kg, jam labai tinka thumbup.gif ,pati jam ruošiu maistą, peckelionės daug, bet ko nepadarysi dėl šuniuko cool.gif
Atsakyti
Oi kiek foto wub.gif Na Zuzu man storoka atrodo, bet ji siaip stabi juk smile.gif kodel jos i parodas nevedi wub.gif

Guciukas isgrazejo wub.gif

As saviskiai tai ausu nevalau blush2.gif svarios jos,tai nelendu..nagus retokai kerpu, baisoka man si procedura blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 07 10, 18:00)
Oi kiek foto  wub.gif Na Zuzu man storoka atrodo, bet ji siaip stabi juk smile.gif kodel jos i parodas nevedi  wub.gif

Guciukas isgrazejo  wub.gif
As saviskiai tai ausu nevalau  blush2.gif  svarios jos,tai nelendu..nagus retokai kerpu, baisoka man si procedura blush2.gif

Paskutinį kartą buvo praeitą žiemą Panevėžyje. Ji juk viską susirinko, tad ir nebevedu. Na mergytės irgi užsidarė, tad joms karjera pasibaigė. Savo mieste tai sudalyvausiu su kuria nors. Bet tikrai, su kuo man dabar parodose dalyvauti? g.gif O juk norisi.
Ausis aš šuniukams pavalau po maudynių, bet ne dėl to, kad jos nešvarios būtų, o kad neliktų vandens. Kai kada ir pamirštu, nieko neatsitinka. Nagus vyras šuniukams kerpa kas dvi savaites, čia jau jo darbas. Priekiniai nagučiai gan ilgi būna, o užpakalinių kojyčių tai trumpesni, tad ir galvoju, kaip čia yra g.gif
erikiuxxx, aš labai džiaugiuosi, kad Gucis priaugo svorio. Visgi sausiakas joks gėris. Kokio bepirkdavau visada kūdena būdavo, o paskutiniu laiku tas jo pilvo gurgėjimas mane labai neramino. Pasibaigė visi negalavimai. Verdu ryžius su mėsa. Gauna rūgpienio su varškyte ir vitaminu papildomai duodu. Tik labai mergytės nori jo maisto, visos stovi už durų kol karalaitis pietauja, o kai atidarau duris tai puola nors bliūdą išlaižyti. Manau, kad tuoj visus taip šersiu, juk koks skirtumas, vis tiek vienam reikia virti, tad virsiu visiems. Bet kaip tada Zuzu atrodys bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
auginam plikiuka ir isigijom ir puki kinuka. Sakykit kaip apsaugot pukius nuo erkiu, nes net kieme pasigauna.
Lasinat ant sprando, purskiat purskalais, rengiat kuo nors?
Plikas kinukas kazkodel taip greit nepasigauna erkiu pas mus.
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puuga @ 2014 07 12, 22:31)
Sveiki,
auginam plikiuka ir isigijom ir puki kinuka. Sakykit kaip apsaugot pukius nuo erkiu, nes net kieme pasigauna.
Lasinat ant sprando, purskiat purskalais, rengiat kuo nors?
Plikas kinukas kazkodel taip greit nepasigauna erkiu pas mus.
aciu 4u.gif

Jei pas jus tiek daug erkių tai tikrai reikia apsaugos. Lašiukų ant keteros įvairus pasirinkimas. Aš dabar iš viso nieko nenaudoju, šunys išlekia į laukus be mano leidimo , bet nepasigauna tų erkių. Pavasarį lašinau atbaidančius lašiukus MELAFLON, bet kadangi jie tik atbaido, juos po kiekvieno maudymo vėl reikdavo lašinti. Šiaip nuo jūsų posto neramu pasidarė doh.gif, vėl pradėsiu lašinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikutis: 13 liepos 2014 - 07:05
aciu uz atsakyma, pas mus aplink miskai, todel ir erkiu daugiau.
Atsakyti
sveikos. kaip pratinat grazuoles prie gumyciu? nespeju surist ispesa viska doh.gif o man taip grazu wub.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

VA mano vaikai, auga
2 merginos pūkės, pakolkas nesikeičia Juodos su baltu
2 berniukai plikiai ( vienas visai super plikas, kitas daugiau apaugantis)
Atsakyti
QUOTE(pauksciukas @ 2014 07 14, 15:46)
user posted image

VA mano vaikai, auga
2 merginos pūkės, pakolkas nesikeičia Juodos su baltu
2 berniukai plikiai ( vienas visai super plikas, kitas daugiau apaugantis)

wub.gif o as taippp laukiu plikos plikos mazos mergytes smile.gif suniukai nerealus wub.gif
Atsakyti
O man negražu gumytės, be to, nuo jų plaukai išsipeša unsure.gif . Pas mane šunys tik pliki, tai nerišu, aišku su pūku gal kitaip būtų, ir pešt daugiau yra ką ax.gif .
O Paukščiukas pasirodė thumbup.gif su savo didžkiais, kaip greitai laikas bėga. O pas mane jų tėvas pargrįžo, tai ta proga įdėsiu foto, netvarkyto, iš kaimo blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
pauksciuk, vaikiukai nerealūs wub.gif Pūkutės mergytės labai puošnios thumbup.gif Kaip man patinka tavo tas plikiausias berniukas wub.gif Kas nori tikrai pliko kinų kuoduoto šuns jis yra pats geriausias thumbup.gif Man patinka, kad berniukai tamsios odelės, tad jų šviesūs kuodai labai gražiai atrodys. Man atrodo, kad jie abu trispalviai. Ar taip?
Aiste, jau Agentas kaip suvyriškėjo, toks panašus į savo dėdę Džekį thumbup.gif Jis tik svečiuojasi pas jus?
Kas lieči gumytes, aš visiems jas rišu. Kuoduko šonuose nusipeša plaukiukai, bet jei visai nerišti, tada šuo nusikramtys plaukus. Netikiu, kad nerišti plaukai auga į ilgį. Šiaip jokio skirtumo, kaip kam patogiau mirksiukas.gif Man gumytės netrukdo. Rytais perrišu šunims plaukus ir viskas. Būna Tinai išslenka iš plaukų, tada atbėga pas mane pasirodyti. Maniškiai labai mėgsta šią procedūrą. Kai šepečiu šukuoju galvas jiems čia kaip masažas biggrin.gif
Atsakyti
Brendis
user posted imageuser posted image
Bentlis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauksciukas: 15 liepos 2014 - 09:54