QUOTE(erikiuxxx @ 2014 07 10, 18:00)
Oi kiek foto

Na Zuzu man storoka atrodo, bet ji siaip stabi juk

kodel jos i parodas nevedi
Guciukas isgrazejo
As saviskiai tai ausu nevalau

svarios jos,tai nelendu..nagus retokai kerpu, baisoka man si procedura
Paskutinį kartą buvo praeitą žiemą Panevėžyje. Ji juk viską susirinko, tad ir nebevedu. Na mergytės irgi užsidarė, tad joms karjera pasibaigė. Savo mieste tai sudalyvausiu su kuria nors. Bet tikrai, su kuo man dabar parodose dalyvauti?

O juk norisi.
Ausis aš šuniukams pavalau po maudynių, bet ne dėl to, kad jos nešvarios būtų, o kad neliktų vandens. Kai kada ir pamirštu, nieko neatsitinka. Nagus vyras šuniukams kerpa kas dvi savaites, čia jau jo darbas. Priekiniai nagučiai gan ilgi būna, o užpakalinių kojyčių tai trumpesni, tad ir galvoju, kaip čia yra
erikiuxxx, aš labai džiaugiuosi, kad Gucis priaugo svorio. Visgi sausiakas joks gėris. Kokio bepirkdavau visada kūdena būdavo, o paskutiniu laiku tas jo pilvo gurgėjimas mane labai neramino. Pasibaigė visi negalavimai. Verdu ryžius su mėsa. Gauna rūgpienio su varškyte ir vitaminu papildomai duodu. Tik labai mergytės nori jo maisto, visos stovi už durų kol karalaitis pietauja, o kai atidarau duris tai puola nors bliūdą išlaižyti. Manau, kad tuoj visus taip šersiu, juk koks skirtumas, vis tiek vienam reikia virti, tad virsiu visiems. Bet kaip tada Zuzu atrodys