Įkraunama...
Įkraunama...

> Kinų Kuoduotieji šunys (30 tema)

Oi sveikinimai wub.gif jau taip noreciau pamatyti wub.gif Man is aprasymo tai labai ydomus atrodo bus wub.gif Ypac baltutis wub.gif
Atsakyti
Dėkui už sveikinimus, rodomės wub.gif
Berniukai, 2 pliki, ir pūkuotas, tamsus, bet nušviesės
user posted image
Mergaitės, pūkuota ir 2 plikos, smarkiai apželiančios
user posted image
ir visi wub.gif
user posted image
Kuoduotoji, nieko gero ane biggrin.gif ?
Atsakyti
tuse geruliai kokie negaliu wub.gif oi ,kaip bus ydomu stebeti juos augant wub.gif
Atsakyti
Tuse, groziai, kaip karvytes taskuotieji wub.gif wub.gif wub.gif
Nors ir reikalavimai sumazeje (reikia labai plikos kalytes, ne butinai juodos) bet ir vel man nelemta matomai dar dziaugtis sunyte doh.gif ) o jau rezgiau minti is palangos griztant "netycia" seimai pasiulyti apsilankyti biggrin.gif
Atsakyti
Smaily su Voveriuku kokių šviesių vaikiukų susilaukė g.gif Net nuėjau į Voveriuko pedigree pažiūrėti. Na gi jis toks buvo. biggrin.gif Labai gražūs vaikiukai wub.gif Man ir vėl plikiausias berniukas Cukrus širdį užkariavo wub.gif Nors visi labai panašūs, bet man jo plikumas ir žvaigždė ant galvytės labai patinka thumbup.gif
Aukit sveiki ir gražučiai 4u.gif Mamytei daug pienuko 4u.gif
Na bet, Tuse, ir didelės vados pas tave thumbup.gif Turėsi darbelio su ausyčių klijavimu mirksiukas.gif
Lauksim daugiau nuotraukyčių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2014 07 24, 22:43)
Smaily su Voveriuku kokių šviesių vaikiukų susilaukė g.gif Net nuėjau į Voveriuko pedigree pažiūrėti. Na gi jis toks buvo. biggrin.gif  Labai gražūs vaikiukai wub.gif  Man ir vėl plikiausias berniukas Cukrus širdį užkariavo wub.gif Nors visi labai panašūs, bet man jo plikumas ir žvaigždė ant galvytės labai patinka thumbup.gif
Aukit sveiki ir gražučiai 4u.gif  Mamytei daug pienuko 4u.gif
Na bet, Tuse, ir didelės vados pas tave thumbup.gif Turėsi darbelio su ausyčių klijavimu mirksiukas.gif
Lauksim daugiau nuotraukyčių drinks_cheers.gif

jo Cukriukas wub.gif
O ir siaip visi sikniukais pazenlinti biggrin.gif niu taip ydomu kokie uzzaugs wub.gif visai kitokia si vada man ,nei iprasta wub.gif
Atsakyti
Sveikinu leliukus ir ju artimuosius, grazuoliai wub.gif

Nerandu tinkamos temos paklaust..
Ar nekenkia tuno konservai savo sultyse sunims? Mano suo labai labai megsta juos,tad jais skaninu maista ant kurio bandau pereiti nuo veiseju ideto...ir seip pavaisinu kartais,nes ziauriai nevalgus suo.
Atsakyti
Dilgėlyt, jei tie tunai be priedų, tai gal ir nėra blogai. Bet jei žmogiški, tai vistiek bus ko nors pridėta. Ir šiaip skaninimas tikrai ne išeitis, neilgai gelbės, tuoj pradės laižyti ir spjaudyti sausiukus. Va pas mus Erikiux turi daug patirties ieškant skauniausio biggrin.gif . Gal pabandyk leisti ilgiau pabadauti, jei nelips tas maistas, tai tiesiog pakeisk. Būna kad šeimininko atkaklumas nugali, bet jei maistas šuniui tikrai neskanus, nieko gero nebus. Tie mažiukai gali išvis nevalgyti smile.gif . Ir sveikinu su nauju šeimos nariu 4u.gif
O mes augam ir storėjam biggrin.gif , kalė pieno turi kaip karvė unsure.gif , bijau kad mastitas koks nors nepasidarytų g.gif . Labai smagu žiūrėti kaip jie apsiriję miega, su tokiom mielom snukučio išraiškom wub.gif
Na ir pasirodom
user posted image
ir desertui Cukrus, jaučiu bus daugelio šitos vados favoritas
user posted image
user posted image
user posted image
Kuoduotoji, o tau kantrybės, laukiant savo mergytės 4u.gif . Užtat kai rasi bus taip saldu wub.gif , žinau tą jausmą ir ne aš viena turbūt jį žinau. Tikrai verta laukti ir neskubėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuse: 25 liepos 2014 - 09:49
Wow, koks Cukriukas saldus wub.gif Žiūriu ne toks jis ir plikas, manau abu broliukai panašiai apaugę. Na bus gražuoliai thumbup.gif Įdomu kiek tos plėmytės plėsis g.gif Nemanau, kad susilies į vientisą plotą. O mergytės ko gero bus tokios kaip tėtis Voveriukas. Neliks pas jas baltos odelės cool.gif Labai gražūs šuniukai wub.gif Aš jau įsivaizduoju kokie jie bus užaugę: su baltais kuodais ir juodomis ausimis wub.gif wub.gif wub.gif
O aš šiandien jau pilnai pereinu ant naminio maisto. Visiems šunims virsiu ryžius su mėsa, duosiu varškės su jogurtu. Taip pat ir daug daržovių. Net keista, bet mergytės labai mėgsta daržovių salotas: kopūstas, morka, agurkas ir truputuką jogurto arba grietinytės. Gucis jau seniai taip maitinamas, o panos labai nedaug gaudavo, bet kaip jos ryja, atrodo tuoj iš jų kas atims, net raugėja prisigaudžiusios oro doh.gif Nežinau kiek turėsiu kantrybės taip maistinti, bet jei nebus sunku prie sauso nebegrįšiu. Taip maitinau savo pudeliuką, išgyveno virš 18 metų. Ir jokių virškinimo problemų niekada neturėjo. O grikių kruopų nemėgsta Gucis, panoms tai viskas tinka. Tuno aš esu davusi saviems.
Atsakyti
Jo fainuoliai pupikai wub.gif

Dilgelyt, oi uzjauciu su nevalgiu sunim doh.gif
Siaip viska isbandzius, gerai suveikdavo ir tai,kad bliudas nestovetu visad ant zemes.
Daviau ryte, nevalgo uzkekeliau ant palanges. Vakare vel nuleidau 5min, nevalgo vel ant palanges. Tai po dvieju dienu, tik nukeliau bliuda,tai suede viska kas jame buvo ir tokiu greiciu.

O siaip atrodau jai skanu maista, gerai ji atrodo,gerai jauciasi ir nesuku sau galvos smile.gif
Mamos pudeliai gyveno ant chapi ir irgi isgyveno viena iki 19 kita iki 17/18 smile.gif Tad suprask,kaip ten is ties yra..ar tik nebus ispustas burbulas ,del to sausiako
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 25 liepos 2014 - 11:45
Sveikinimai Tuse 4u.gif
ojojoj kokia pukuota mergyte grazuole, tie debeseliai ant nugaros fantastiski smile.gif
ir klausimelis toms kurios turi ne viena suni namuose. Ar buna atveju kai kisates i sunu santykius? kaip suprantu jie turi isaiskinti vienas kitam kieno cia virsus. Ir ka daryti jei vienas sueda kito maista, serti atskirai? Sueda vien todel kad mazge eda leciau ir ilgiau nei dicke.
Atsakyti
QUOTE(Tuse @ 2014 07 24, 19:31)
Mergaitės, pūkuota ir 2 plikos, smarkiai apželiančios
user posted image

Labai faina ta pūkuota mergytė wub.gif
Reiks man kitą savaitę užsiimt fotografiją, vis vėlai grįžtu ir nebeturiu fotosesijoms laiko
Atsakyti