Įkraunama...
Įkraunama...

> Kinų Kuoduotieji šunys (30 tema)

QUOTE(pauksciukas @ 2014 07 25, 12:50)
Labai faina ta pūkuota mergytė  wub.gif
Reiks man kitą savaitę užsiimt fotografiją, vis vėlai grįžtu ir nebeturiu fotosesijoms laiko

kaip tavieji auga ? wub.gif papasakok kanors, smagu tokiu kleckiuku tureti wub.gif kad man kas paskolintu pasidziaugti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 25 liepos 2014 - 12:51
QUOTE(Puuga @ 2014 07 25, 14:28)
Sveikinimai Tuse 4u.gif
ojojoj kokia pukuota mergyte grazuole, tie debeseliai ant nugaros fantastiski smile.gif
ir klausimelis toms kurios turi ne viena suni namuose. Ar buna atveju kai kisates i sunu santykius? kaip suprantu jie turi isaiskinti vienas kitam kieno cia virsus. Ir ka daryti jei vienas sueda kito maista, serti atskirai? Sueda vien todel kad mazge eda leciau ir ilgiau nei dicke.

Mano Guciukas ėda inteligentiškai, neskubėdamas, tvarkingai, tad jam duodu ėsti kitoje patalpoje. Mergos ryja kaip išprotėjusios, būna į atskirus bliūdukus įdedu, būna ir iš vieno. Dėl santykių aiškinimosi pas mane konkuruoja tik kalės. Pastebėjau, jei tik aš bandau kurią subarti, tai tada ta dvigubai gauna nuo kitų. Ko gero įsivaizduoja, kad joms ir galima bartis. Geriau nesikišti, tada labai greitai viskas nurimsta. Jei Zuzu nebūna namuose, pūkės niekada viena kitai nerodo dominavimo, tik grįžta karalienė, tai iš karto pradeda ratus sukti apie mergytes. Jai labai svarbu turėti valdžią savo rankose.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 07 25, 12:51)
kaip tavieji auga ?  wub.gif papasakok kanors, smagu tokiu kleckiuku tureti  wub.gif kad man kas paskolintu pasidziaugti  biggrin.gif

Mano auga gerai smile.gif
nedrasiausias yra Nikučio mylimukas Bentliukas.
Brendis rezervuotas
Abi merginos šustros, Blueberry ( Mėlynė) man pati fainiausia ir drasiausia eina per visą butą ir ieško ko gero kur yra.
Bounty irgi labai veikli mergina
Mango laibai nemėgsta, ji jų vengia, jei artėja arba urzgia arba eina nuo jų kuo toliau, net pauostyt nenori šuniukų jai matyt atrodo, kad jie kažkokie "įsibrovėliai"
Atsakyti
QUOTE(pauksciukas @ 2014 07 25, 15:07)
Mano auga gerai smile.gif
nedrasiausias yra Nikučio mylimukas Bentliukas.
Brendis rezervuotas
Abi merginos šustros, Blueberry ( Mėlynė) man pati fainiausia ir drasiausia eina per visą butą ir ieško ko gero kur yra.
Bounty irgi labai veikli mergina
Mango laibai nemėgsta, ji jų vengia, jei artėja arba urzgia arba eina nuo jų kuo toliau, net pauostyt nenori šuniukų jai matyt atrodo, kad jie kažkokie "įsibrovėliai"

Kaip faina pas tave thumbup.gif Mano mylimukas ir nuotraukose matosi, kad toks kuklutis, galvytę nuleidęs, ramus vaikiukas. Nors atvirai pasakius man labiausiai patinka šunys su charizma, tokie kaip Blueberry thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 07 25, 12:44)
Jo fainuoliai pupikai  wub.gif 
Dilgelyt, oi uzjauciu su nevalgiu sunim  doh.gif
Siaip viska isbandzius, gerai suveikdavo ir tai,kad bliudas nestovetu visad ant zemes.
Daviau ryte, nevalgo uzkekeliau ant palanges. Vakare vel nuleidau  5min, nevalgo vel ant palanges. Tai po dvieju dienu, tik nukeliau bliuda,tai suede viska kas jame buvo ir tokiu greiciu.

O siaip atrodau jai skanu maista, gerai ji atrodo,gerai jauciasi ir nesuku sau galvos smile.gif
Mamos pudeliai gyveno ant chapi ir irgi isgyveno viena iki 19 kita iki 17/18 smile.gif Tad suprask,kaip ten is ties yra..ar tik nebus ispustas burbulas ,del to sausiako

Aciu 4u.gif
Mano 8-9men suo sveria vos 1.900gr, ziauriai kuda ir maza, bijau ant bado laikyti...bet gal pabandysiu.

Tuse,aciu,sutinku,kad skaninimas negerai, ale zinai jaunai iskepta mama- patirties nulis, del visko pergyvenu,per galva verciuos..veiseja i klausimus atsakineja,kas dvi savaites.. unsure.gif
Pagalvojau,kad geriau kokybiskas paskanintas zmonems skirtu tunu, nei jai patinkantis Royal Caninas, kurio sudetis zymiai prastesne nei uz mano isrinkta Taste of wilde.
Atsakyti
Ojei kokie šuniukai! Fantastiški thumbup.gif Bet vada tikrai labai gausi bigsmile.gif

Kiek Brigitai laiko tiksliai tikrai neprisimenu . Dokumentų po ranka savaime aišku neturiu. ax.gif
Bet bus kažkur apie pusantrų.
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2014 07 25, 13:05)
Dėl santykių aiškinimosi pas mane konkuruoja tik kalės. Pastebėjau, jei tik aš bandau kurią subarti, tai tada ta dvigubai gauna nuo kitų. .

pas mus abi kalytes, ir kas keisciausia puke arsesne nei plikse, bet jau kai plikse galutinai uzpyksta, puke lekia sleptis. biggrin.gif
kaip vaikai. biggrin.gif
Atsakyti
Plika mergaitė su plėmu ant kairio peties, bus trispalvė, net ir ant plėmuko yra ryžų plaukų ir pūkas berniukas kažkoks bus nežinau net koks, ryža galva pas jį, o kūnas juodas kol kas
Atsakyti
Uch,kaip karsta doh.gif
Maniske vakar ikrito i baseina biggrin.gif reikejo matyti,kaip gylei nere doh.gif galjau nebepakils doh.gif
Atsakyti
Tai jau taip, karšta ne tas žodis karsta.gif

O aš tai šiandien strioko apturėjau mama sugalvojo mūsų dešimtmečiui vipetui vištos kaulų duoti. doh.gif doh.gif doh.gif Vėliau jau pati sakė nežino kas jai šovė į galvą. Bet šuniui taip skrandis sustreikavo, kad be perstojo vėmė ir taip nusilpo, kad beveik nebepaėjo. Gerai ,kad tėvai tuo metų sode buvo ir nemačiau aš to vaizdo , nes tikriausiai pačią koks panikos priepuolis būtų ištikęs. sad.gif Mama sumaitino angliuko, tai rodos praėjo viskas. Jau geria ir valgo,bei bėgioja kaip niekur nieko . Bet siaubo tai įvarė žiauraus.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Oi kokie gražuoliai wub.gif Ir jau kokie dideli thumbup.gif Kaip greitai auga. Matosi, kad berniukas kuklesnis, o panikė šustresnė. Plaukai kokie gražūs ir ilgi. thumbup.gif
Atsakyti