Įkraunama...
Įkraunama...

> Kinų Kuoduotieji šunys (30 tema)

QUOTE(Nikutis @ 2014 07 28, 08:36)
Oi kokie gražuoliai wub.gif  Ir jau kokie dideli thumbup.gif Kaip greitai auga. Matosi, kad berniukas kuklesnis, o panikė šustresnė. Plaukai kokie gražūs ir ilgi. thumbup.gif

Jau šustrėja visi smile.gif
Pats smagumas, apžoros merginos matyt į mamą smile.gif apvalgo brolius ir viena kitą.
Atsakyti
Ech faini tie leliukai wub.gif dziaugsmelis wub.gif vakar gyvai maciau tuses kukulius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 07 28, 14:39)
Ech faini tie leliukai  wub.gif dziaugsmelis  wub.gif vakar gyvai maciau tuses kukulius  wub.gif

Tau gerai biggrin.gif , o kodėl dėl mūsų nepasistengei? Jau tikrai tikėjausi gražios fotosesijos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2014 07 28, 21:56)
Tau gerai biggrin.gif , o kodėl dėl mūsų nepasistengei? Jau tikrai tikėjausi gražios fotosesijos cool.gif

kad velai nuvaziavau blush2.gif uzsisnekejau ir buvo jau per tamsu. doh.gif Net abu fotikus uzsinesiau ,bent keliem kadrams blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 28 liepos 2014 - 22:19
Mūsų Caca Lialia 6 dienų, mažiausia trispalvė kalytė smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labai graži Caca Lialia thumbup.gif , o kokios mielos letenėlės wub.gif
Atsakyti
Na stai ir Caca Lialia wub.gif

Nikuti nepasiilgai sio grozio wub.gif tokiu mazu leteneliu wub.gif

o as va sita vada zaviuosi, nu grazus kokie man jie visi, ir sis patinelis koks ciotkas wub.gif plika kalyte jau rezervuota
https://www.facebook...0...6086&type=3
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 07 30, 16:08)

o as va sita vada zaviuosi, nu grazus kokie man jie visi, ir sis patinelis koks ciotkas  wub.gif plika kalyte jau rezervuota

Colos pusbrolis, imk, Erikiux biggrin.gif . Grazi vada, o kai veiseja hendlere, tai ir vaikai stovi kaip dideli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 07 30, 17:08)
Na stai ir Caca Lialia  wub.gif

Nikuti nepasiilgai sio grozio  wub.gif tokiu mazu leteneliu  wub.gif
o as va sita vada zaviuosi, nu grazus kokie man jie visi, ir sis patinelis koks ciotkas  wub.gif plika kalyte jau rezervuota

Gražūs vaikai, bet apžėlimas ne mano skonio. Aš mėgstu tokius kaip pauksciuko patinukas. wub.gif
Tikiuosi šiemet sulaukti tokių letenėlių, bet tada reikia kad kojinytės būtų baltos, nes pas juoduliukus letenėlės ne tokios ružavos wub.gif Ai, svarbu, kad iš viso būtų tų leliukų. Gal dar nepataikysiu ant vaisingų dienų, juk mano mieste niekas nedaro progesterono tyrimų. Vnž važiuosime "ant babūnės"
Atsakyti
QUOTE(Tuse @ 2014 07 30, 19:39)
Colos pusbrolis, imk, Erikiux biggrin.gif . Grazi vada, o kai veiseja hendlere, tai ir vaikai stovi kaip dideli thumbup.gif

ziauriai faini man jie wub.gif bet mergyte jau rezervuota biggrin.gif Aciu dievui, vel reiktu paskutinius pinigus atiduoti biggrin.gif neturiu valios as biggrin.gif

QUOTE(Nikutis @ 2014 07 30, 20:12)
Gražūs vaikai, bet apžėlimas ne mano skonio. Aš mėgstu tokius kaip pauksciuko patinukas. wub.gif
Tikiuosi šiemet sulaukti tokių letenėlių, bet tada reikia kad kojinytės būtų baltos, nes pas juoduliukus letenėlės ne tokios ružavos wub.gif Ai, svarbu, kad iš viso būtų tų leliukų. Gal dar nepataikysiu ant vaisingų dienų, juk mano mieste niekas nedaro progesterono tyrimų. Vnž važiuosime "ant babūnės"

Oi as tai kuo toliau,tuo labiau galvoju jagu tvarkai suni koks jau skirtumas smile.gif As esu arba visai uz plikius,arba uz apzelusius. smile.gif Tik garbaniu nelabai megstu blush2.gif , bet siaip apzelimas man jau nebeda smile.gif . Ar taip ar taip tvarkyti reikia smile.gif
O visgi parodoje apzele tikrai labiau aki traukia ax.gif

del progesterono as manau,kad laimes dalykas smile.gif kiti daro ir sudas vistiek buna smile.gif Tad viskas bus gerai,kad tik noro butu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 30 liepos 2014 - 22:35
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 07 31, 00:33)

del progesterono as manau,kad laimes dalykas smile.gif kiti daro ir sudas vistiek buna smile.gif Tad viskas bus gerai,kad tik noro butu  wub.gif

Noro tai aš turiu mirksiukas.gif ir patiną susiradau fainą thumbup.gif , tiesa ne juodas, bet gal ir įdomiau, gal spalvingesni vaikiukai gims cool.gif Čia jau ne aišku, kieno genai nugalės drinks_cheers.gif Bet sudėti vaikiukai turėtų būti gerai thumbup.gif O tai svarbiausia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2014 07 31, 08:20)
Noro tai aš turiu mirksiukas.gif  ir patiną susiradau fainą thumbup.gif , tiesa ne juodas, bet gal ir įdomiau, gal spalvingesni vaikiukai gims cool.gif Čia jau ne aišku, kieno genai nugalės drinks_cheers.gif Bet sudėti vaikiukai turėtų būti gerai thumbup.gif O tai svarbiausia  cool.gif

Spalva irgi daug ka duoda wub.gif
Kada laukti ciuciuku ? smile.gif
Atsakyti