Pupuk, kokiais dazet sienas dazais?
Sveiki, kur perkat zalvarinius maisytuvus i vonia, virtuve?
visur ju yra LT ir ebay pvz.
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 07 04, 16:00)
na va, rodausi musu svajoniu virtuve

Sveikinu su nauja dailia virtuve

O koks čia stalviršis? Briauna kažkokia medžio spalvos, ruda, o viršus pilkas... Kas čia tokis per daiktas? Kaip supratau baldininkas jį įsiūlė?
Dėl plytelių - man atrodo pirmasis variantas su ornamentinėmis plytelėmis gražiau būtų, nes tie ornamentai įneštų šiek tiek žaismo, kuris tikrai nepatrukdytų Jūsų ramių spalvų virtuvėje.
Taip ir nesupratu - ar čia masyvo fasadai, ar kobinuoti?

Beje, apžiūrinėjau mūsų baldininko facebook paskyrą, tai toks juokas suėmė - įkėlęs Femme gražųjį mėlyną minkštasuolį, bet tokiam bardakėyje nofotkinęs

QUOTE(Juodai @ 2014 07 04, 22:06)
Atkreipiau dėmesį į tai, kad durelių rėmeliai sujungti 45 laipsnių kampu.
Ir mums taip pasiule, man patiko. Tai irgi bus 45. Ir ziuredama filmus pastebiu toki jungima

As irgi nesupratau, kas per stalvirsis, kokis tai nematytas

______
Likau vel be vaiku kambario. Sunervino viena firma (isikurus domuse, tai nesitikejau tokiu cirku). Zodziu, pirma projekta pasiule is tipo kruciausios italiskos plokstes (jauciu, ypac kainos atzvilgiu). Ok, man per brungu. Domejaus domejaus, ikosejo kiti, gal nespjauciau ir i lenkiskus. Ok, sumazinom projekta ir dar pakeitem fasada i lenkiska, vidu - austriska. Ir ka - kaina mizernai sumazejo, nors ir projektas sumazejo ir plokste. Tai sueme toks pyktis, kad net dzin pasidare, ad jau buvau atsitemus ir ismatuot ir nachaliavai projekta pabraize. Tai paaiskino, kad ir pirmu variantu buvo leniskas vidus

Likau vel prie suskilusios geldos ir visos viltys, kad gal ziema baldininkai maziau tures darbo ir manes lauks rankom isskestom

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 07 04, 22:26)
Nes man tas tiesus jungimas ziauriai nepatinka.
Pas mane tai nekrenta taip į akis tas sujungimas... tai nesuprantu - patinka man jis, ar ne..

Beje, apžiūrinėjau mūsų baldininko facebook paskyrą, tai toks juokas suėmė - įkėlęs Femme gražųjį mėlyną minkštasuolį, bet tokiam bardakėyje nofotkinęs

[/quote]
Sveikos, o gal butu galima to ypatingojo baldininko varda facebooke?

QUOTE(vaidastep @ 2014 07 04, 17:37)
kokio aukscio lubos pas jus ? ir kas ten per groteles ar kas nedatraukiu virs saldytuvo ir orkaites paciam virsui
seip labai grazi ,kokia kaina jai nepaslaptis nes labai aktualu mums irgi skaiciuoja ir bus panasi tai idomu butu zinot

seip labai grazi ,kokia kaina jai nepaslaptis nes labai aktualu mums irgi skaiciuoja ir bus panasi tai idomu butu zinot
lubos dabar nepasakysiu, bet zymiai aukstesnes nei bute, o jos 2,4 m

kaina 20 000
aciu uz nuomone del plyteliu

QUOTE(Rabambule @ 2014 07 04, 17:54)
Sveikinu istojus i baltu virtuviu gretas
o cia masyvas? musu virtuves labai panasios, tik padestymas skiriasi, laukiu savosios..o as ties laiptais susimaliau..

aicu aciu

Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 07 04, 18:16)
kiek įžiūriu medinis? 

medis yra tik is sonu, virsus HP presuotas, zodziu aukstas pilotazas

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 07 04, 21:33)
Pupuk, kokiais dazet sienas dazais?
mes ir bute ir name visur Flugeri emem, pirmas aukstas Cardemono spalva isdazytas

QUOTE(Juodai @ 2014 07 04, 22:06)
Sveikinu su nauja dailia virtuve
aciu aciu

jo stalvirsi baldininkas isiule, nu nieko nepadarysi, yra kaip yra

del plyteliu dekui uz nuomone

fasadai kombinuoti

Flugerio neradau norimu spalvu.. Tiek patiko amerikonska palete.. Nors irgi norejom flugeriu.
O spava isdazius atitiko paletes?
Man pas jus tik nudnokos grindys
O spava isdazius atitiko paletes?
Man pas jus tik nudnokos grindys

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 07 04, 22:32)
Flugerio neradau norimu spalvu.. Tiek patiko amerikonska palete.. Nors irgi norejom flugeriu.
Va tokių pasisakymų tai nesuprantu

Papildyta:
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 07 04, 22:28)
Sveikinimai pagaliau sulaukus savo svajonių virtuvės

Plytelės su jau esama virtuve ir grindimis labiau dera pirmos- padės lengviau sukurti jaukumo atmosferą. O ir stilistiškai jos artimesnės visumai. Rinkčiausi tas, kurios spalviškai arčiausiai stalviršio. Sėkmės ir, kad viskas būtų

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 07 04, 21:35)
Pas mane tai nekrenta taip į akis tas sujungimas... tai nesuprantu - patinka man jis, ar ne.. 

Tik po šito posto atkreipiau dėmesį

Pupuk, sveikinimai su nauja puikia virtuve

QUOTE(Carpe diem @ 2014 07 04, 15:26)
mes Kaune, tai pirkom Murinoj (Artis centre), bet jų yra visokių kainų ir kokybių, būna ir tam pačiam Ermitaže, ir Senukuose turbūt

TuDa, zinat ko norint, gal tame ir problema, kad jau kitos paletes buvau issirinkus, kur toooookia spalvu gama