Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos ir gerbėjai

QUOTE(vida777 @ 2014 07 03, 08:28)
Laukiau kol paaiskes tas zemu lubu apsvietimo (halogenais) sprendimas, bet taip ir nepaaiskejo ...  biggrin.gif
Jei lubos ir taip zemos, taigi montuojant ileidziamus sviestuvus jos dar pazemes  g.gif .

Na, lubos visos apsiltintos vata, tad ja dengs gipsas, i kuri montuosis sviestuvai, tad del ju lubos tikrai nepazemes. O sprendimas - vis delto desiu tik led imontuojamus taskinius, statysiu torserus, stalines lempas ar ant palangiu. O lubu neakcentuosiu.
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 07 03, 08:33)
aš kaip suprantu, Liolio atveju šiaip ar taip montuojamos gipskartinio lubos, tai specialiai žeminti nieko nereik...

Tikrai taip. Aciu uz nuoroda i Ardena. Nors jau nusipirkau viska senukuose kai 30proc akcija buvo, bet ten nebuvo baltu, pirkau metala panasu i langu rankenu metala. Bet gal galima grazinti senukuose? Ar nepriima jie? Nes dabar labai suviliojo tie gipsiniai remeliai Ardenoj, reikes siandien vaziuot.
Atsakyti
Prasymas padeti apsispresti del plyteliu 4u.gif

VONIA
1. Grindys su ivairiu spalvu intarpiukais, visa siena ties vonia ir tualetu marga, kitur visos sienos dazytos
2. Grindys su ivairiu spalvu intarpiukais, siena ties vonia ir tualetu irgi kaip grindys, margumas tik ties kriaukle
3. Tie patys variantai, tik intarpiukai ne ivairiu spalvu, o kurios nors vienos spalvos
4. Sienos lygios baltos tik grindys su spalvotais intarpiukais
5. Sienos lygios baltos tik grindys su vienos spalvos intarpiukais

Foto:

user posted image

6. Arba sienos lygios baltos, o grindys stai tokios:

user posted image

7. Arba tokios

user posted image

I gryna klasika ar provansa nepretenduoju, bus miksas. Labai aciu visom pasisakiusiom, nes tikrai sunku apsispresti
Papildyta:
Ir dar kitos plyteles holui bei virtuvei. Atvejis toks, kad holas su virtuve labai nezymiai jungiasi (tik siauros durys), bet is svetaines dideles angos ir i hola, ir i virtuve, tai turetu buti panasios plyteles arba vienodos. Kaip jum sitos nuotraukoje? Ar daryti visur vienodas, ar pvz hole margas, o virtuveje didziaja dali lygiu, o margas pvz tik aplink sala? Virtuves spinteles galvoju daryti kombinuotas - pilkos ir rudos spalvos (gal sala ruda, o visa virtuve pilka, arba apatines pilkas, virsutines baltas, irgi iki galo dar nezinau, sienu spalvos irgi dar nezinau... doh.gif Bet kad nelabai randu kad butu akmens mase, kaina maziau nei 120Lt uz kvadrata ir kad nebutu visiskai lygios g.gif

user posted image
Papildyta:
Dar vienas dalykas, kuris neduoda ramybes. Labai jau man patinka tie visokie rastai, bet bijau kad greit atsibos ir madai praejus ziuret nebegalesiu. O ir nesinori visur prisimarginti - ir virtuveje, ir vonioj, ir hole. O lygiu irgi ranka nekyla det. Ka galvojat? Ar det lygias o paskui galima kiliima koki rastu, arba pagalve, uzuolaida. Nors nei virtuveje, nei hole nebus kilimu. Nenoriu sterilumo ir tusciu namu, patinka bardakelis. Baigia galva perkaist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liolio: 05 liepos 2014 - 07:46
QUOTE(Liolio @ 2014 07 05, 08:52)
Prasymas padeti apsispresti del plyteliu  4u.gif

VONIA

6. Arba sienos lygios baltos, o grindys stai tokios:

user posted image

7. Arba tokios

user posted image

. Atvejis toks, kad holas su virtuve labai nezymiai jungiasi (tik siauros durys), bet is svetaines dideles angos ir i hola, ir i virtuve, tai turetu buti panasios plyteles arba vienodos.

man paskutiniu metu labai gražu margos grindys, vonioj galėtų būti tokios kaip 1 foto, o virtuvėj su svetaine ir hole pamiksuota su tos pačios kolekcijos margom ir tarkim lygiom su tu margu apvadeliais, takeliais ar pan.

dėl taškinių šviestuvų, tai ko gero jie prie elektros prekių, kur grąžint negalima... Bet kokiu atveju nedėkit metalinių, aaa... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 07 05, 07:04)
man paskutiniu metu labai gražu margos grindys, vonioj galėtų būti tokios kaip 1 foto, o virtuvėj su svetaine ir hole pamiksuota su tos pačios kolekcijos margom ir tarkim lygiom su tu margu apvadeliais, takeliais ar pan.

dėl taškinių šviestuvų, tai ko gero jie prie elektros prekių, kur grąžint negalima... Bet kokiu atveju nedėkit metalinių, aaa... blush2.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif Virtuveje ir hole negaliu deti tos pacios kolekcijos, nes ten ne akmens mase. O pas mus nera tamburo, tiesiai pro lauko duris i hola, prigrasino kad butinai turi akmens mase but g.gif

Na, as pirkau be lempuciu, tik dezutes, tai gal galima bus grazint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 07 05, 09:13)
O pas mus nera tamburo, tiesiai pro lauko duris i hola, prigrasino kad butinai turi akmens mase but  g.gif

virtuvėj man akmens masė gerokai labiau būtina atrodo, nei hole biggrin.gif na bet ne apie tai.

nesu plytelių ekspertė, tai galiu tik savo pavyzdį priminti, kur sudėtos akmens masės ir naturalaus rašto plytelės - jos gal 5 skirtingų dydžių ir dar yra dekorai su ornamentu. Tai tokios sumiksuoti, kad atrodytų vienu metu ir šiek tiek skirtingai, ir derėtų - labai tinkamos.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 07 05, 07:22)
virtuvėj man akmens masė gerokai labiau būtina atrodo, nei hole biggrin.gif na bet ne apie tai.

nesu plytelių ekspertė, tai galiu tik savo pavyzdį priminti, kur sudėtos akmens masės ir naturalaus rašto plytelės - jos gal 5 skirtingų dydžių ir dar yra dekorai su ornamentu. Tai tokios sumiksuoti, kad atrodytų vienu metu ir šiek tiek skirtingai, ir derėtų - labai tinkamos.

Na taip, virtuveje irgi geriau akmens mases drinks_cheers.gif Bet va kad akmens mases nera tos pacios kolekcijos kaip voniai. Is kitos puses, vonia musu antram aukste. O kaip tos kitos kur virtuvei ir holui parinkau? Nelabai?
Atsakyti
Kas saloje turite kriaukles, kokio jos diametro? noriu kuo mazesnes, bet patogios. reiketu keramikines dedamos ant stalvirsio ir nieks man tokiu nesiulo schmoll.gif kadangi laminatas, negaliu deti po stalvirsiu.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 07 05, 10:02)
reiketu keramikines dedamos ant stalvirsio ir nieks man tokiu nesiulo schmoll.gif  kadangi laminatas, negaliu deti po stalvirsiu.

"Sveameks" (salonas) tikrai gali pasiulyti keramika wink.gif
blanco kataloge maciau irgi (kainos virs 2000lt, jeigu neklistu)

del dydzio- man 40x40 cm idealis variantas

sekmes
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 07 05, 09:25)
. O kaip tos kitos kur virtuvei ir holui parinkau? Nelabai?

gražios, tik toks tiesus jungimas visai be ryšio blush2.gif didesnėj erdvėj galėtų dominuoti vienspalvės plytelės su margais akcentais ties židiniu, aplink perimetrą, o holas ir virtuvė - margi.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 07 04, 23:32)
Flugerio neradau norimu spalvu.. Tiek patiko amerikonska palete.. Nors irgi norejom flugeriu.
O spava isdazius atitiko paletes?

Man pas jus tik nudnokos grindys blush2.gif

paciam salone paziurek ten pas juos yra ir kolekciju visokiu, jau paruostos spalvos wink.gif as is ten pvz french shampagne darbo kambariui pasiemiau, sita cardemona irgi ir kolekciju smile.gif tik miegamojo grynai is paletes emiau, o kad atitiktu, nepasakyciau, nes kad ir kaip ziuretum, mazas lopinelis visai skirtingai atrodo nei visas kambarys izdazytas ta spalva smile.gif
grindis dejome, kad maziausiai kristu i akis, nes tos plyteles visur-virtuve, tamburas, kolidorius, valgomasis 4u.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 07 05, 00:11)
Sveikinimai pagaliau sulaukus savo svajonių virtuvės 4u.gif
Plytelės su jau esama virtuve ir grindimis labiau dera pirmos- padės lengviau sukurti jaukumo atmosferą. O ir stilistiškai jos artimesnės visumai. Rinkčiausi tas, kurios spalviškai arčiausiai stalviršio. Sėkmės ir, kad viskas būtų thumbup.gif
Papildyta:

Tik po šito posto atkreipiau dėmesį doh.gif net grįžau atgal peržiūrėti foto. Pirma atėjusi mintis buvo- bereikalingas medienos naudojimas...Įdomu, kaip laikysis toks sudūrimas g.gif

aciu uz nuomone 4u.gif
o del tu kampu, tai man prie klasikos sitoks sujungimas labiau dera, tiesus man daugiau i skandinavus nesa, bet cia tik mano galvai biggrin.gif

QUOTE(Latifa @ 2014 07 05, 01:03)
Pupuk, sveikinimai su nauja puikia virtuve  thumbup.gif O man net ir tas stalviršis visai neblogai žiūrisi, kažkaip galvoju, kad kai susidės plytelės, ir atsiras kiti virtuvės atributai, vaizdas tik pagerės, ir gal net jums pačiai jisai tada kitaip pasirodys  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif ikvepei vilties biggrin.gif

QUOTE(Liolio @ 2014 07 05, 08:56)
Prasymas padeti apsispresti del plyteliu  4u.gif

voniai balsuociau uz 6 varianta, o holui ir virtuvei, tai ieskociau toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 07 05, 08:15)
gražios, tik toks tiesus jungimas visai be ryšio blush2.gif didesnėj erdvėj galėtų dominuoti vienspalvės plytelės su margais akcentais ties židiniu, aplink perimetrą, o holas ir virtuvė - margi.

Ta prasme jungimas? Kad vienoj pusej visos vienodos ir paskui tiesia linija sujungtos visos kitos rusies? O kaip netiesiai sujungti? g.gif Mano atveju jos butu tik virtuveje ir hole, kur nera zidiniu ir pan, perimetras apstatytas beveik visur spintelemis. Nelabai supratau apie ta jungima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 07 05, 14:37)
voniai balsuociau uz 6 varianta, o holui ir virtuvei, tai ieskociau toliau  4u.gif

Kokiu ieskotumet? Margesniu? Spalvu kitokiu? Lygiu? Rasto kitokio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 07 04, 15:00)
na va, rodausi musu svajoniu virtuve  biggrin.gif

Jau liudejau, kad nespejau pamatyti virtuves (nerode foto), dabar isijungus kompa visai netiketai uzmaciau.
Del plyteliu, skubu pasisakyti, kad as tik uz smelines thumbup.gif . Kaip man tos smulkiai ornamentuotos plyteles nepraeina. Namai naujos statybos, o interjeras - 60-tojo desimtmecio... nebent kaimisko tipo namelyje (cia teigiama prasme).
O stai dureliu istrizo jungimo as asmeniskai nesirinkciau - gaunasi labai daug susikirtimo liniju fasade ir pan.
Stalvirsis patiko, bent jau is foto primena betonini (man betono spalva ir faktura pati megstamiausia wub.gif ).
Sveikinu su nauja virtuve 4u.gif .
Atsakyti