Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos ir gerbėjai

QUOTE(Liolio @ 2014 07 05, 19:20)
Kokiu ieskotumet? Margesniu? Spalvu kitokiu? Lygiu? Rasto kitokio?  4u.gif

nezinau kaip visos kitos interjero detales atrodo, bet as asmeniskai didelei patalpai nesirinkciau tokiu margu, nes gali greitai pabosti 4u.gif

Vida777, aciu uz nuomone 4u.gif jau buvau beapsisprendzianti rinktis rastuotas ir vel trukt uz vadziu ir is pradziu :DDD
stalvirsis, jo gavosi betoninis 4u.gif

namas tai pas mus klasikinio stiliaus, ne naujoviskas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 07 05, 22:31)
namas tai pas mus klasikinio stiliaus, ne naujoviskas 4u.gif

naujos statybos neturejau omeny modernaus smile.gif .
Bet jusu namas - tikra vila wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 05 liepos 2014 - 23:07
QUOTE(Liolio @ 2014 07 05, 19:20)
Ta prasme jungimas? Kad vienoj pusej visos vienodos ir paskui tiesia linija sujungtos visos kitos rusies? O kaip netiesiai sujungti?  g.gif

būtent wink.gif jei dar nėra durų, tik nišos, tai per slenkstį lygia juosta sujungtos skirtingos plytelės jokio vientisumo nesuteiks...
tų schemų gali būti visokių. nesvarbu, kad perimetras užstatytas, gal gi ne aklinai? O prie nišos tai tikrai matytųsi, kad margos plytelės tarsi "įeina" į kambarį. Galima nuo nišos iki kažkurio taško padaryti takelį iš margų plytelių, arba išdėti "kilimą" po svetainės minkštų baldų zona, valgomuoju stalu, jas pasukus rombu.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 07 05, 22:11)
Jau liudejau, kad nespejau pamatyti virtuves (nerode foto), dabar isijungus kompa visai netiketai uzmaciau.
Del plyteliu, skubu pasisakyti, kad as tik uz smelines  thumbup.gif . Kaip man tos smulkiai ornamentuotos plyteles nepraeina. Namai naujos statybos, o interjeras - 60-tojo desimtmecio... nebent kaimisko tipo namelyje (cia teigiama prasme).
O stai dureliu istrizo jungimo as asmeniskai nesirinkciau - gaunasi labai daug susikirtimo liniju fasade ir pan.
Stalvirsis patiko, bent jau is foto primena betonini (man betono spalva ir faktura pati megstamiausia  wub.gif ).
Sveikinu su nauja virtuve  4u.gif .

Galvojau , kad tik man vienai tos plyteles nelabai blush2.gif
Grazios paziuret , bet namie griet atsibostu man
Atsakyti
sveikos. retai cia uzsuku, nes visi darbai vyksta lauke. ikelsiu jusu teismui vakarykstisavo darba. sunku paciai spresti, nes buvom priprate prie kitokiu duru. kolkas jos atrodo gan dramatiskai, bet gal del to,kad ilga laika buvo nedazytos. kaip manots ar ne per ryskios? ar nereikia 'prigesint' (tik nezinau kaip verysad.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Turbut jau per velu kritikai, bet man, asmeniskai, tokios durys cerez ciur - ir filingai, ir piesiniai raiziniai, ir tas spalvu zaismas (cia net ne sedinimo efektas, nezinau, kaip tai vadinas). Bet tie piesiniai kaip nevykusiai parinkti, jau taip netinka jie tose duryse ir kompoziciskai labai prastai isdeliota. O dar per vidury ispraustas tas rastas, atrodo, kad net netelpa, o buvo vis tiek igrusta. O dar kai duru tokiu daug salia - is viso man tai labai nevykusiai atrodo.
Tik neisizeiskit, mano nuomone nebutinai turi sutapt su skaitytojo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as jusu temoje tik tylioji skaitytoja, labiau tokia prijaucianti klasikai ir provansui, bet apie duris norejau pasakyt kad, Rexe, jos labai dera prie jusu logotipo, Mirtises Adams, pirma mintis sovusi i galva buvo kad kaip is Adamsu serialo. biggrin.gif As vienareiksmiskai uzdazyciau ant virsaus vienspalviai, per smarkiai cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ade: 06 liepos 2014 - 18:03
Jei tos durys butu vienos, tuomet man visai grazu. Rastas man patinka, tik sendinimo galetu buti maziau. Bet ir sienos aplink turetu buti kokios keistuoliskos (nors gal tokios ir yra, nesimato). Kai ju daug vienoje vietoje, tada jau nelabai. Gal palikit tik vienas duris kaip akcenta, o kitas lygias? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2014 07 06, 14:13)
sveikos. retai cia uzsuku, nes visi darbai vyksta lauke. ikelsiu jusu teismui vakarykstisavo darba. sunku paciai spresti, nes buvom priprate prie kitokiu duru. kolkas jos atrodo gan dramatiskai, bet gal del to,kad ilga laika buvo nedazytos. kaip manots ar ne per ryskios? ar nereikia 'prigesint' (tik nezinau kaip  verysad.gif )

iš pirmo žvilgsnio pagalvojau, kad čia sienų tapyba blush2.gif durys primena teatro dekoracijas biggrin.gif bet turint omeny piešinius ant sienų Rexe namuose, tai į nėra taip, kad visai neįsipaišytų į bendrą stilių.
o prigesinti ir sušvelninti kontrastus galima būtų balinančiu laku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2014 07 06, 15:13)
sveikos. retai cia uzsuku, nes visi darbai vyksta lauke. ikelsiu jusu teismui vakarykstisavo darba. sunku paciai spresti, nes buvom priprate prie kitokiu duru. kolkas jos atrodo gan dramatiskai, bet gal del to,kad ilga laika buvo nedazytos. kaip manots ar ne per ryskios? ar nereikia 'prigesint' (tik nezinau kaip  verysad.gif )

bigsmile.gif Labas. Trūko jūsų temoje.
Čia dienos darbas? Besilaukiančios moters? Nepervarkit friends.gif Ir džiugaus laukimo 4u.gif

O dėl pačių durų net nežinau.. Žinant, kad jos jūsų namuose, kur daug visokių nestandartinių įdomių sprendimmų, kodėl gi ne.. atrodo įdomiai, kaip iš kokios senovinės pasakų knygos.
Bet gal ir per daug margumo (man būtų užtekę tik to mažo motyvo ant rėmo viduryje durų). Nesinori kritikuoti, nes tikrai nežinau, kaip reikia. cool.gif Tik pagalvojau, kad gal lengviau dekoruoti sienas (ta pačia tapyba ar paveikslais) nei duris.
Nu įdomios durys.. tikrai kaip sienų dekoracija - visai neaišku, ar už jų yra kitas kambarys bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai visai įdomiai tos durys atrodo, jei į bendrą aplinką įsipaišo. Primena pietų Italija smile.gif
"liudvikai" gretimai tai jau netiks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 07 liepos 2014 - 08:36
Vida777 aciu 4u.gif

Rexe. man durys kaip meno dirbinys grazios, ir matosi , kad labai daug meiles ideta wub.gif bet per daug visko, svelninciau, o kaip tai net neisivaizudoju 4u.gif
Atsakyti