Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(tany @ 2014 07 10, 13:07)
Nu ka istraukiau pokelius ir visgi as juos sumaisiau greiciausiai smile.gif...
Caprese yra 25g. Taigi Corianne bus tie kuriso as vadinau Caprese smile.gif
[attachmentid=232633]
[attachmentid=232634]
[attachmentid=232635]

smile.gif mano irgi toks pats pokelis.O tai tų caprese nepasėjai visai ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 07 10, 11:31)
Norėčiau daugiau info apie Korol Sibiri ir Spasa. Ar man taip pasirodė, ar jie tokie jau yra, kad ant kekės kabo ne daugiau kaip po 3 pomikus. Kad skanūs, tai jau girdėjau. Bet man kažkaip tiek pomikų ant kekės netrodo gerai. Lyg ir galėtų būti labiau derlingi?  g.gif  g.gif

Spasas tikrai derlingas, turiu keturis, tai visi aplipę. Šitą veislę tikrai auginsiu kitąmet ir dar kitąmet, jei gyva būsiu biggrin.gif nors dar neragavau, gal taip netikėtai mano skonis nesutaps su daugumos ir nepatiks g.gif nu bet tokiu atveju tada auginsiu bent po du biggrin.gif
Atsakyti
Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą. Kaip gali virsyti, jeigu parasyta, kad galima 2.93mb, o pas mane nuotrauka uzima 80 kb?
Atsakyti
QUOTE(Doviand @ 2014 07 10, 13:19)
Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą. Kaip gali virsyti, jeigu parasyta, kad galima 2.93mb, o pas mane nuotrauka uzima 80 kb?

g.gif vienžo , kaip ten bebųtų -liga arba grybinė arba bakterinė. Reikia juos purkšti-ar chemija ar gamtiniais purškalais , kaip jums priimtiniau. Kitko nieko nepadarysi...
Atsakyti
O kada reikia tarp pomidorų įsodinti gvazdikėlius? Kaip suprantu jie apsaugo nuo ligų ir parazitų?
Atsakyti
pomidorai su geltonais lapais http://public.fotki..../wp-000685.html
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 07 10, 12:24)

aš visad sėju į šiltnamį pavasarį, paskui tik praretinu, paskirstau pagal spalvas ar pageidavimus ir viskas. šiltnamyje jie didesni nei lauke dažnai užauga, į plotį išbujoja, tad vietos jiems reikia. Bet irgi nuo veislės priklauso. man gražu, o dar sako, kad dirvą kažkiek dezinfekuoja.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 07 10, 12:17)
smile.gif mano irgi toks pats pokelis.O tai tų caprese nepasėjai visai ar kaip g.gif

abu pasejau...ir matyt sumaisiau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 07 10, 13:39)
abu pasejau...ir matyt sumaisiau  blush2.gif  biggrin.gif

biggrin.gif a , nu man irgi pasna6iai b8na su kokiu nors kasmet...o tai jis dabar auga , bet ne=inai kuris , kalbu apie corianne biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviand @ 2014 07 10, 13:27)

Nu jau cia liaudiski purskalai nieko nepades,reikia fungicidu-previcur,revus,o pirmiausia reikia isskint visus tuos lapus,isgenet gerai,nupurkst ir laukt rezultatu,cia ko gero vieno purskimo nepakaks reiks ir antro.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 07 10, 12:42)
biggrin.gif a , nu man irgi pasna6iai b8na su kokiu nors kasmet...o tai jis dabar auga , bet ne=inai kuris , kalbu apie corianne biggrin.gif  g.gif

jau zinau smile.gif
[attachmentid=232636]
Atsakyti
o..Ačiū , kad parodei...jo tikrai panašu į tai kas parašyta...gal...turi būti labai derlingas dar plius biggrin.gif
Atsakyti