Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(snaige123 @ 2014 07 10, 17:08)
su nauju lauko sezonu merginos  smile.gif

jo grazu... thumbup.gif bet mane, tai jau dipresija apeme, nors kol kas ir pas mane dar grazu, bet jau neilgai sad.gif... zinau kuo rizikuoju, lauke augindama, bet visvien nuotaika nukrenta pamacius savo grazuoliukus mirstancius.... vakare reikes nufotkint, kol dar yra ka....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 10 liepos 2014 - 18:18
QUOTE(tany @ 2014 07 10, 19:18)
jo grazu...  thumbup.gif  bet mane, tai jau dipresija apeme, nors kol kas ir pas mane dar grazu, bet jau neilgai sad.gif... zinau kuo rizikuoju, lauke augindama, bet visvien nuotaika nukrenta pamacius savo grazuoliukus mirstancius.... vakare reikes nufotkint, kol dar yra ka....

zaraza pristojo unsure.gif ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 07 10, 18:49)
zaraza pristojo  unsure.gif  ? verysad.gif

dar net nezinau kokia... kol kas ne maras...nors jau ant bulviu ir 1 deme maro maciau...
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2014 07 10, 18:08)
su nauju lauko sezonu merginos  smile.gif

Nu jo su tokiais vaizdeliais nejuokaukit,stabas ir apakimas gresia mirksiukas.gif
Atsakyti
snaige manes pernai vaizdais vos nepražudė, tai šiemet laikausi nealpus biggrin.gif nu puiki gaspadinė, puikus derlius 4u.gif

O aš pasišoviau Ex įrodyt, kad nebliuzniju - va prašom - lempos mutantės, kaip storos gyvatės biggrin.gif visa galerija
user posted image
user posted image
user posted image

o čia normalios - didesnės ir mažytės
user posted image
user posted image
Papildyta:
Toro
user posted image
user posted image

Sprogstantys rusai (spėju, Mazariniai), sunkiai gaunas visą kekę nufotkint, o šalia dar užuomazgų ne po vieną, bet tos bombos matyt visą energiją nusiurbia
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Toyoto
user posted image

Neidentifikuoti negriukai - žiauriai fainos kekės pirmosios wub.gif
user posted image
user posted image

Ir pagaliau nokti žadantys Betalux (nuplikinti, nes ligą kažkokią gaudė)
user posted image

Papildyta:
Dar palyginimui - kaip iš proto eina močiutės nevėdinamam šiltnamy Pokusa, šalia - maniškis pokusiukus, pagal taisykles genimas ir vėdinamas, perpus mažesnis biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 10 liepos 2014 - 20:31
Gardi, čia tikrai Ex kalta g.gif , matyt prieš siųsdama sėklas į kiekvieną bus įkandus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 07 10, 21:53)
Gardi, čia tikrai Ex kalta  g.gif , matyt prieš siųsdama sėklas į kiekvieną bus įkandus  ax.gif

Ot ir ne, aš Ex už Aladino lempas labai myliu wub.gif wub.gif , dar ir įrodymų pridėjau, kokios gražios lempos iš jos sėklyčių auga, o tos išsižiojėlės - čia pavasaris netikęs kaltas irnesakyk.gif ane Ex? bigsmile.gif
Atsakyti
nu ka atnesu vaizdu is savo laukinio darzo smile.gif
cia dar visai grazu kol kas smile.gif
[attachmentid=232638]
cia jau matosi ligos taskiukai, kiek liko prazioplinus
[attachmentid=232639]
o cia kaimynes bulves sad.gif
[attachmentid=232640]

Kokia diagnoze? Sauslige g.gif blush2.gif ?
Atsakyti
ikeliu keleta vaizdu lauko pomidoru
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 07 10, 22:02)

Kokia diagnoze? Sauslige g.gif  blush2.gif ?

Tany,grazus pomidoriukai,bet kaimynes bulves lotuliukas.gif dar tokiu nesu macius lotuliukas.gif ,tokios retos po kelis stiebus,kas ten nudepiliuotos kaip pomidorai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 07 10, 21:22)
Tany,grazus pomidoriukai,bet kaimynes bulves  lotuliukas.gif  dar tokiu nesu macius lotuliukas.gif ,tokios retos po kelis stiebus,kas ten nudepiliuotos kaip pomidorai?  lotuliukas.gif

mano tokios pat smile.gif, tik kol kas dar zalios, bet jau irgi grebia ir jas... pas mus zeme molis grynas ten, gal del to g.gif bet to kai sodinau tai po puse bulves pjausciau... mano tik neseniai isdygo, bulviu neturesiu, jei greit plis tas sss
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 07 10, 21:25)
mano tokios pat smile.gif, tik kol kas dar zalios, bet jau irgi grebia ir jas... pas mus zeme molis grynas ten, gal del to  g.gif  bet to kai sodinau tai po puse bulves pjausciau... mano tik neseniai isdygo, bulviu neturesiu, jei greit plis tas sss

Grynas molis nieko tokio jeigu trąšus. Nebent šlapiuose metuose greit pūva. Ale tikrai ne kliūtis tokiom baisiom bulvėm. blink.gif
Atsakyti