Chlorine (Cl)
Deficiency shows as wilted leaves which then become yellowed and eventually turning a bronze color. Roots become stunted and thickened near the tips.
citata iš nurodyto šaltinio. Visgi trūkumas nuotraukoje pateiktas.
Monami, nuostabiai atrodo jūsų sweet million. Nerealu
O jeigu dar ir skanus...
Bet pagooglinus raso, kad Sweet Million hibridas. Tai kaip suprantu reiskia, kad su seklom nesigaus.
O tai is viso idomu, kaip kazkas tada tas seklas daugina

Bet pagooglinus raso, kad Sweet Million hibridas. Tai kaip suprantu reiskia, kad su seklom nesigaus.

QUOTE(zydinti_gele @ 2014 07 13, 20:39)
Monami, nuostabiai atrodo jūsų sweet million. Nerealu
O jeigu dar ir skanus...

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 07 13, 18:48)

auginu Sweet million
sėklas gavau mainais_nepaklausiau iš kur gavo? ir kitais metais norėčiau tokius auginti,ar jų yra Lt pirkti?ar pasirinkus sėklas iš šiemetinių pomidorų kitais metais tokie pat užaugtų

ačiū

taip sweet million hibridas... Seklu imti negalima....Lietuvoje siemet dar buvo Sherlinge, ar bus kitais metais neagarantuoju... bet man jie numeris 1 pokolkas, tiesa siemet jau konkuruoja su Sunsugar pagal skoni

QUOTE(diuni @ 2014 07 13, 20:36)
Chlorine (Cl)
Deficiency shows as wilted leaves which then become yellowed and eventually turning a bronze color. Roots become stunted and thickened near the tips.
Dekui Diuni, bandysiu ryt i miesteli i parduotuve.
QUOTE(ievakata @ 2014 07 13, 20:49)
Dekui Diuni, bandysiu ryt i miesteli i parduotuve.

Papildyta:

http://www.hepatit.c...l-diseases.html
QUOTE(Marmaledas @ 2014 07 13, 20:31)
pavardinkit veisles, gal vėlyvi koki
arba daug azoto gavę, todėl lapiniai
. Pas mane irgi dar nieko labai gero nėr, ne taip kaip čia kad kasas sukelia ir dar spalvotas, bet nepergyvenu- viskam savas laikas
Agurkus apatinius išskinat? aš visad 4-5 apatinius pašalinu mažiukus, tada aukščiau normaliai auginasi, ne tik lapus, atžalas irgi šalinu iki pusės agurko, arba patrumpinu gerokai.

Agurkus apatinius išskinat? aš visad 4-5 apatinius pašalinu mažiukus, tada aukščiau normaliai auginasi, ne tik lapus, atžalas irgi šalinu iki pusės agurko, arba patrumpinu gerokai.
vieni zinau kekiniai bet kai sodinta is keliu pakeliu po biski tai kai susodinom daigus i siltnami nk nebeatsekem kur kurie

maziukus suvestus isskinti?o kaip tas atzalas iki puses agurko cia nuo stiebo nuskambliot?
nuo pomidoru tas vadinamas "pažastis"skambliojam, db isvis gerai nuskabem lapus kad pasimatytu pomidorai ir nesidziaugtu gerom salygom lapai ir kotai

QUOTE(zydinti_gele @ 2014 07 13, 20:35)
Pas mane irgi pirmi metai. Bet pomidoru nemazai. Del to, kad labai lapingi ir stori gali buti azoto per daug. Bet jeigu vien azoto per daug tai nieko baisaus, apart, kad per daug nitratų sukaupia, bet gal esme, kad nera fosforo, kalio ir kitu mikroelementu???
Žuvų miltų dejot? Pelenų kokių barstėt?
Pas mane su agurkais taip: verandoj vazonuose labai lapų daug buvo, bet agurkų nedaug. O lauke tokie siaubingai nususę agurkų stiebai ir skylėti lapai, o vaisių tikrai daug. Veislė ta pati, žemė ta pati, sėta tuo pačiu metu. Bet va sąlygos kitos - verandoje per karšta, o lauke iki šiol buvo per šalta. Ir štai rezultatas. Nu tai iš tos patirties, gal ten nesivėdina gerai, per karšta, tai ir nemezga, nežydi....?
Nu bet šiaip nekvaili tie jūsų pomidorai, vaikuotis neskuba. - nugi riboja tie vaikai gyvenimą, išsiurbia grožį, nebėra laiko diskotekoms ir kitiems geriems dalykams. Jiems dar norisi jaunyste pasidžiaugt.

Pas mane su agurkais taip: verandoj vazonuose labai lapų daug buvo, bet agurkų nedaug. O lauke tokie siaubingai nususę agurkų stiebai ir skylėti lapai, o vaisių tikrai daug. Veislė ta pati, žemė ta pati, sėta tuo pačiu metu. Bet va sąlygos kitos - verandoje per karšta, o lauke iki šiol buvo per šalta. Ir štai rezultatas. Nu tai iš tos patirties, gal ten nesivėdina gerai, per karšta, tai ir nemezga, nežydi....?
Nu bet šiaip nekvaili tie jūsų pomidorai, vaikuotis neskuba. - nugi riboja tie vaikai gyvenimą, išsiurbia grožį, nebėra laiko diskotekoms ir kitiems geriems dalykams. Jiems dar norisi jaunyste pasidžiaugt.
oj nitratu tai nenorim
vienintelis dalykas tai nesem meslo su durpe bet lengvai taip pavirsiu pabarstem nugrebliavom sulyginom, db sviecia priemolis, vedinam jau kiek imanoma atsikelus pirmas darbas ir einant miegot paskutinis darbas siltnamio uzdarymas, langai du, duris dar palieku ir erdve didele

nu graziai pasaket nekvaili

QUOTE(diuni @ 2014 07 13, 20:21)

aha, koks ananasas ar juodas rusas

mano lempikė pora grūšių jau parodė- reikėjo iškeikt kaip reikiant, kastuvą šalia durų įsmeigt ir še tau- išspaudė bent porą. Gal dar ką daugiau parodys. forma normali, kaip ir priklauso

QUOTE(Marmaledas @ 2014 07 13, 20:27)
pas mane jau po biskutį pradės nokt, kaip matau, ir nuskintieji, ar kabantieji jau lyg keis spalvas. kiniečiai tai kaip nufotografuoti, tai toki ir stovi dar vis 

pasipasakokite, kokia prasmė skinti vaisius ir nokinti ne ant augalo? Pagalba augalui kol įsivažiuos? Greičiau namuose ant palangės sunoksta? Šiaip durnumas užėjęs ar mano pačios toks durnas klausimas

Kame šaknys?
QUOTE(syri @ 2014 07 13, 21:30)
pasipasakokite, kokia prasmė skinti vaisius ir nokinti ne ant augalo? Pagalba augalui kol įsivažiuos? Greičiau namuose ant palangės sunoksta? Šiaip durnumas užėjęs ar mano pačios toks durnas klausimas
?
Kame šaknys?

Kame šaknys?
Sako, kad kiti greičiau noktų

QUOTE(syri @ 2014 07 13, 21:30)
mano atveju- išskyniau linkusius pradėt nokti prieš purškiant nuo maro, o taip pat man tas procesas patinka, kadangi didžiausius, jau bekeičiančius spalvą nuskynus, kiti gauna daugiau ,,mamos" dėmesio ir augina intensyviau mažylius. Čia mano nuomonė, neskainiočiau jei nereiktų purkšt . Dėl greitesnio sunokimo- tas tiesa- sudedu į batų dėžutes, pvz, uždengiu, arba kiaurapuodyje susluoksniuoju su pop. rankšluosčiu- tamsoj greičiau noksta, faktas.o dar jei kai kas patingi knaisiotis- tai man daugiau lieka pomidorienei sunokusių, ne pusžalių