Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2014 07 13, 20:08)
*MONAMI*, gražu labai pas jus 4u.gif

QUOTE(Marmaledas @ 2014 07 13, 20:27)
atėjau ir nužudžiau vaizdu, škia  blink.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(zydinti_gele @ 2014 07 13, 20:39)
Monami, nuostabiai atrodo jūsų sweet million. Nerealu  wub.gif  O jeigu dar ir skanus...
Bet pagooglinus raso, kad Sweet Million hibridas. Tai kaip suprantu reiskia, kad su seklom nesigaus.
O tai is viso idomu, kaip kazkas tada tas seklas daugina  g.gif  g.gif  g.gif

4u.gif ačiū merginos 4u.gif

QUOTE(tany @ 2014 07 13, 20:49)
taip sweet million hibridas...  Seklu imti negalima....Lietuvoje siemet dar buvo Sherlinge, ar bus kitais metais neagarantuoju... bet man jie numeris 1 pokolkas, tiesa siemet jau konkuruoja su Sunsugar pagal skoni smile.gif

ačiū,ieškosiu tada vėl mainais arba pirkti 4u.gif

galiu dar pasirodyti blush2.gif arba tiek nesu turėjusi arba jau pamiršus tą vaizdą biggrin.gif blush2.gif
kmicic ir betalux
user posted image
*
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras. Gal kas galėtų pasakyti kodėl mano vieno Red Cherio viršūnė tokia kaip pavytusi+ant jos žiedeliai kažkokie nususę, lyg norintys džiūti..?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 07 13, 23:21)

kmicic ir betalux
user posted image
*
user posted image

Oi, koks gražus vaizdas laugh.gif
O kokios čia gėlės auga tarp pomidorų? Labai gražu!
Atsakyti
Pomidorai su gelem bazilikais essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 07 13, 18:49)
As irgi isiterpsiu, tuos tuscius indelius nuo pasodintu pomidoru , galima kazkur vienam kamputyje sudeti kol atsiras laiko juos sutvarkyti ar ismesti

Taigi sakė,kad neturi kada net nagus nusilakuot,o jūs čia apie kažkokius indukus doh.gif Nu,vsio mergės,davai baigiam apie indukus,piktžoles,kačių krūveles pakampėse,bo tai kokiai pomidorų negaliai ištikus,pirmiausiai turėsiu lėkt avižas karpyt.Pomidorus žiūrėkim,manikiūrus dar,o tvarkos auklėkim savus vaikus ir anūkus mirksiukas.gif .Bo, tai tuoj nuotraukų nebus.Normalių biggrin.gif

QUOTE(diuni @ 2014 07 13, 20:08)
g.gif o kaip įdomu...tarsi ir viskas žinoma, bet vis kažką naujo galima atrasti.

Diuni,o tu atkreipei dėmesį į kalio ir magnio trūkumą rodančias nuotraukas g.gif ?Ten kur kalio trūkumas,tai beveik tas pats,tik pakraštukai jau parudę.Tai va,kai trūksta magnio,jei papildomai nepašert,tai lygiai taip pat kraštai vėliau paruduoja.Bandžiau ant Betalux.Nu,man ta kalio trūkumo nuotrauka kažkokia įtartina g.gif Ten ir magnio tada trūksta.

QUOTE(Marmaledas @ 2014 07 13, 21:27)
juodas rusas  drinks_cheers.gif - medžiai kaip baobabai, o jau bumbuliukų tai  su lupa reik ieškot.

Nu, prisišnekėsi tu su tais rusais g.gif .Ištrenks iš eilės nuo Kopenhagos, iki Kanberos teks varyt.Nors derlingu jo irgi nepavadinsiu schmoll.gif .Bet dideli,paragaut bus.Va tie Carbon tai kol kas derlingi.Mazgiai dar,reiks palaukt tos gražios škurlio spalvos.Bet nedideli kažkokie krūmai g.gif

QUOTE(daimura @ 2014 07 13, 22:57)
Sako, kad kiti greičiau noktų  g.gif

Ir noksta greičiau.Ir ne visi prie namų šiltnamius turi,neprivažinėsi kaskart nusiskint užsimaniusi pomidoro.Ir koncervuot, po savaitės dėžes priskynus, laiko užima mažiausiai parą.Man geriau po kelis litrus pasidaryt kas vakarą, nei visą savaitgalį prie puodų stovėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 14 liepos 2014 - 01:51
QUOTE(diuni @ 2014 07 13, 21:09)
rolleyes.gif tik visgi galvoju...tas palaistymas nepakenks , pradezinfekuos juos...bet , kad jie pagytų g.gif na aš visgi abejoju , kad ten chloro trūkumas...
Papildyta:
g.gif Manau , Gaudvilės bus tiesa...nes dėmės tikrai man atrodo identiškos kaip prie tos simptomatikos...
http://www.hepatit.c...l-diseases.html

nerodo man nuotrauku, maciau as googlej, yra labai panasiu ir yra visai nepanasiu, visur raso, kad vysta tie lapai, nu nevysta jie mano siltnamyje g.gif
kaip as noreciau, kad tai butu netiesa, tai visaip ir ginuosi. iki isvaziavimo dar trys dienos,matysiu jei labai progresuos, israusiu lauk, labiausiai Red cheris pakenktas, o jei ji persodint kazkur toliau lauke g.gif Niekaip nepamirsiu,kaip pernai istrenkiau kazkokius pomidorus prie prudo i siukslyna,ojie graziausiai sunoko guledami siukslese saknimis i virsu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 14, 01:43)

Nu, prisišnekėsi tu su tais rusais  g.gif .Ištrenks iš eilės

persiprašau giliai giliai, ale kad pas mane triobikėjvaizdas irgi labai žalias, su keliais konkolais. Paleidau dabar keliais stiebais- mažu dar tie iki kalėdų ką išspaus cool.gif
Atsakyti
Merginos, iš Marfų klubo, kaip pas jus reikalai su tuo stebuklu? Mano pradėjo jau spalvą rodyti, derlius, sakyčiau, visai nieko. Aišku, iki Ex - kaip iki mėnulio ax.gif

user posted image

O ant to mutanto Fejerwerko tai nelabi ir pykstu jau biggrin.gif Krūmas tai klaikus, ne estetėms vaizdas, nebežinojau kuriuos lapus kirpti per ta šabakštyną, tai nupjoviau beveik visus blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Daimura, matau pas jumis automatinis laistymas. Rekomenduojat?
Man iki siol tai atrode laba smagu pilt vandeni ant pomiku paciai, bet buna kad taip laiko truksta. Tada galvoju, kad gal visai ir gerai butu tas laistymas. Man sake, kad kazkur 250 kainuotu pas mane irengt. Pas mane siltnamis 2.5*9 m

Ir idomu gal tada butu galima saltu grezinio vandeniu laistyt tokiu budu? Nes kai po truputi lasa, tai gal ir susilt spetu siltoje slangoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 14 liepos 2014 - 08:37
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 07 14, 08:33)
Daimura, matau pas jumis automatinis laistymas. Rekomenduojat?
Man iki siol tai atrode laba smagu pilt vandeni ant pomiku paciai, bet buna kad taip laiko truksta. Tada galvoju, kad gal visai ir gerai butu tas laistymas. Man sake, kad kazkur 250 kainuotu pas mane irengt. Pas mane siltnamis 2.5*9 m

Ir idomu gal tada butu galima saltu grezinio vandeniu laistyt tokiu budu? Nes kai po truputi lasa, tai gal ir susilt spetu siltoje slangoje?

As taip laistau. Susilti gal labai ir nespeja, bet ir ne ledinis kapsi. O ir siaip pomidorai ne tokie lepus kaip agurkai situo klausimu.
Atsakyti
Na supratau dėl išankstinio skynimo 4u.gif
QUOTE(adija5 @ 2014 07 14, 02:43)
Nu, prisišnekėsi tu su tais rusais  g.gif ...Bet dideli,paragaut bus.Va tie Carbon tai kol kas derlingi.Mazgiai dar,reiks palaukt tos gražios škurlio spalvos.Bet nedideli kažkokie krūmai g.gif

Kad tie dideli, tai tikrai, vienas ypač vis augina masę, vis augina. Reiks eiti ir paremti kokią dieną, kad nelūžtų. Ir lapai ne ką mažesni biggrin.gif , bet jei jie skanūs, tai tegul, ypač, kad jiems skyriau atskirą lysvelę, laisvą iš 3 pusių, tai lai bujoja kiek patinka, iki kol aš vis neparetinu jų smile.gif
Atsakyti
Nu,vsio mergės,davai baigiam apie indukus,piktžoles,kačių krūveles pakampėse

va užtat aš savo pomidorų ir nefotkinu, bo labai jau ilgas pasiruošimo procesas būtų. Nusiravėk, kates išvaikyk, lapelius blizgesiu nupurkšk, pomidorus nupoliruok, dulkeles nupūsk, po to dar manikiūrą/pedikiūrą šviežiai pasidaryk blink.gif Geriau knygutę paskaitysiu per tą laiką smile.gif
Papildyta:
Va tie Carbon tai kol kas derlingi.Mazgiai dar,reiks palaukt tos gražios škurlio spalvos.Bet nedideli kažkokie krūmai g.gif

įsisvajojai, ania? bigsmile.gif Ir kekės kad po 10 kg kabėtų, ir dar kad per stogą liptų?

Mano Gourmandia, pasirodo, visiškai neatspari dėmėtligei. Kuriant hibridą, kažkas pražiūrėta, sakyčiau g.gif Kaip ir sakiau - atsirado pirmųjų dėmelių. Ir kaip bebūtų keista ir gaila - būtent ant mano gražiųjų Gourmadijų..

Tiesa, škvalas ir šiltnamio neapėjo. Vienam šone plėvelė jau pakelta, nereiks man vargt per karščius. Ir gale šiltnamio buvo langas didelis atidarytas, tai Mazarinis su Percevidnu kaip reikalas apdaužyti.
Atsakyti