pratesiant tema apie tujas,kazin ar gerai butu sodinti 30-40 cnt aukscio,ar ne per mazos,kaip su prigijimu,sudejo langus ir duris(uzsisakinejome DURUVOJ,garazo vartai Ryternos)vaizdas is karto pasikeite

QUOTE(astaes @ 2014 09 08, 11:39)
pratesiant tema apie tujas,kazin ar gerai butu sodinti 30-40 cnt aukscio,ar ne per mazos,kaip su prigijimu,sudejo langus ir duris(uzsisakinejome DURUVOJ,garazo vartai Ryternos)vaizdas is karto pasikeite 

tujas geriau pavasari...

Labas,
kas darėte viduje rudus langus, iš kur kaip kokiais būdais gavote rudas palanges? Rėkia man, kad nėra rudų, reikia dėti baltas arba rudas, bet atspalviai skirsis
Niekaip nesuprantu, negi visi taip ir deda skirtingo atspalvio vidines palanges
kas darėte viduje rudus langus, iš kur kaip kokiais būdais gavote rudas palanges? Rėkia man, kad nėra rudų, reikia dėti baltas arba rudas, bet atspalviai skirsis

QUOTE(astaes @ 2014 09 08, 10:39)

Taip, kai susideda langai ir vartai iskart vaizdas keiciasi

Pas mus jau 1a beveik visas grindis isdejo, liko holiukas, nes nera dar duru i tambura. Bet Asmodas ryt duris atvaziuoja montuoti tai jau esu apsipatenkinusi

beja kiemo vartus stumdomus irgi is Ryternos imsim. Prisiskaiciau, kad idealiausia imti is tos pacios firmos. Tada ir su garantiniu paprasciau ir automatikos pajungimas prie to paties pultelio. Zodziu judam toliau

QUOTE(Suprem @ 2014 09 08, 14:54)
Labas Rėkia man, kad nėra rudų, reikia dėti baltas arba rudas, bet atspalviai skirsis

Palangiu ivairiausiu maciau pas laiptininkus !!! Kaip pakopas pritaiko, taip ir palanges analogiskai

Papildyta:
QUOTE(giedriause @ 2014 09 08, 14:47)
Vasaris Teišerskis
Labai aciu, tas pats, tikrai, bet reikia ir telefono

QUOTE(geguzevasaris @ 2014 09 08, 18:58)
Palangiu ivairiausiu maciau pas laiptininkus !!! Kaip pakopas pritaiko, taip ir palanges analogiskai 

Na iki pakopų mums dar toli, o be palangių glaistyti negali.. Na bet ką nors sugalvosim

QUOTE(arkava @ 2014 09 07, 19:03)
Ciupinejau, tik tad uz 6T bus 5-6kw. Mazoka, nebent pasyvim nameliui.
8-10kw - jau nuo 8T prasideda, o kiek dar pasleptu mokejimu, uz kompleksine paslauga ir t.t. perkant vien krosnele-ji pabrangsta, perkant su darbais - parbangsta darbai
8-10kw - jau nuo 8T prasideda, o kiek dar pasleptu mokejimu, uz kompleksine paslauga ir t.t. perkant vien krosnele-ji pabrangsta, perkant su darbais - parbangsta darbai

tai va, dabar virs 8T... mums reikia 15KW... bet tikrai buvo apie 6T. manau, mes dar palauksim... near skubos...
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2014 09 08, 13:28)
judejimas - jega...

mums jau irgi stogo danga parkeliavo... stogo gegnes suguldyt, plevele ir t.t....

QUOTE(MonaJ @ 2014 09 08, 20:48)
tai va, dabar virs 8T... mums reikia 15KW... bet tikrai buvo apie 6T. manau, mes dar palauksim... near skubos...
Papildyta:
judejimas - jega...
mums jau irgi stogo danga parkeliavo... stogo gegnes suguldyt, plevele ir t.t....
Papildyta:
judejimas - jega...

Pas mus tai jau gegnes sudetos,o del stogo dangos dar nenusprendem.laukiam kaminu :)po biski renkames langus

QUOTE(Suprem @ 2014 09 08, 12:54)
Labas,

Mano nuomone, tai jau geriau neidentisko atspalvio rudos, bet tik jau ne baltos

QUOTE(Mistika... @ 2014 09 08, 21:55)
Tai rudos 100 proc, tik va kaip neprisimarginti

Kas jau perkate malkas zidiniui - ka, is kur, uz kiek?