Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(JEma @ 2014 09 11, 13:21)
As vakar sededama savo kieme atkreipiau demesi i kaimynu gal eglute tuja... (nezinau tiesa pasakius kas tai) smile.gif Ja pasodino kai mes atsikraustem. Viena neprigijo o kita prigijo. Ir butent vakar nusistebejau, kad per tuos du metus kol mes ten negyvenam ji taip uzaugo... Tai va net pagalvojau, kad jei tokiais tempais auga tada galima ir tokiu budu tvora pasidaryti...

Kazko tylu palyginus musu namuciuose. Pas ka kokia dabar stadija? Na paskutines naujienas apie stogus jau zinom wink.gif O kaip kiti? Judat? Ar siemet be musu yra tokiu kurie tikisi isikraustyti i namucius?

Siemet nesitikiu,bet kitais metais tai tikrai isikraustysiu. Sendien santechnikai skambino atvaziuoja daryti katilines. Gana greit turesiu IR sildyma name. Bus zengtas didelis zingsnis.😁
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 09 11, 12:45)
Siemet nesitikiu,bet kitais metais tai tikrai isikraustysiu.  Sendien santechnikai skambino atvaziuoja  daryti katilines. Gana greit turesiu IR sildyma name. Bus zengtas didelis zingsnis.😁

Tai jau tikrai, kai jau yra sildymas tai ir gyvent galima smile.gif Ziuresim kaip musu sildymas veiks biggrin.gif Kad tik netektu tik zidiniu sildytis. Beja neisivaizduoju kokio lygio ir kokio siltumo bei sandarumo musu namas bus (tobulumo nesiekem), bet kiek pakalbam su pazistamais kurie pasistate arba renovavo namus (irgi netobulai) tai visi sako kad malkinio peciaus greiciausiai taip ir nesistatysim (cia tipo mes). beveik visi kurie turi zidini sako kad 2a isvis beveik uzsukti sildymai nes per karsta g.gif Tipo realiai sildomas tik vienas aukstas tai ir duju suvartojimas nezymus ax.gif
Pas mus vakar 1a tapetus isklijavo. Fainai atrodo. Su vyru sakem rastas galetu buti platesnis. Dabar pvz meistrui labiau panasi siena i odine nei kad i betonine biggrin.gif Bet realiai siltai ir jaukiai atrodo rolleyes.gif O ryt virtuvinis statysis, siandien meistrai jau susives viska. Tik va gaila, kad indaplove dar neatkeliavusi iki musu sad.gif
Atsakyti
Šiandien man tiesiog norisi pasiguosti, nors sako, kad per statybas visiems visko neplanuoto ir nemalonaus nutinka, bet man šiandien tai jau "sekėsi"... Trinkelistai sugebėjo nutraukti įvadinį elektros ir interneto laidus... Sakau, dar teliko nutraukti dujas ir vandentiekį, tai... Juoda depresija...

QUOTE(JEma @ 2014 09 11, 13:21)
Kazko tylu palyginus musu namuciuose. Pas ka kokia dabar stadija? Na paskutines naujienas apie stogus jau zinom wink.gif O kaip kiti? Judat? Ar siemet be musu yra tokiu kurie tikisi isikraustyti i namucius?

Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 09 11, 14:30)
Tai jau tikrai, kai jau yra sildymas tai ir gyvent galima smile.gif Ziuresim kaip musu sildymas veiks biggrin.gif Kad tik netektu tik zidiniu sildytis. Beja neisivaizduoju kokio lygio ir kokio siltumo bei sandarumo musu namas bus (tobulumo nesiekem), bet kiek pakalbam su pazistamais kurie pasistate arba renovavo namus (irgi netobulai) tai visi sako kad malkinio peciaus greiciausiai taip ir nesistatysim (cia tipo mes). beveik visi kurie turi zidini sako kad 2a isvis beveik uzsukti sildymai nes per karsta  g.gif  Tipo realiai sildomas tik vienas aukstas tai ir duju suvartojimas nezymus  ax.gif
Pas mus vakar 1a tapetus isklijavo. Fainai atrodo. Su vyru sakem rastas galetu buti platesnis. Dabar pvz meistrui labiau panasi siena i odine nei kad i betonine biggrin.gif Bet realiai siltai ir jaukiai atrodo  rolleyes.gif O ryt virtuvinis statysis, siandien meistrai jau susives viska. Tik va gaila, kad indaplove dar neatkeliavusi iki musu sad.gif

Idomu butu pamatyti tuos taperus,kaip jie atrodo ant dideles,sienos.
Papildyta:
QUOTE(Giedra_36 @ 2014 09 11, 19:12)
Šiandien man tiesiog norisi pasiguosti, nors sako, kad per statybas visiems visko neplanuoto ir nemalonaus nutinka, bet man šiandien tai jau "sekėsi"... Trinkelistai sugebėjo nutraukti įvadinį elektros ir interneto laidus... Sakau, dar teliko nutraukti dujas ir vandentiekį, tai... Juoda depresija...

Na IR nepasiseke jum. Uzjauciu. O laidai buvo ivert I Koki vamzdi at ne? Kokiam gyli jusu kabeliai jei trinkelista dasikase ?
Atsakyti
Elektros kabelis buvo gofruotam vamzdyje, o gylis apie70 cm... Interneto tai tikrai nesiekė 70 cm - sukaltūrino TEO darbų rangovai AIBA... Paviršiui paklojo - kokia jaučiu tik apie 40-50 cm. Blyn kuo čia viskas baigsis, gal anstolį išsikvieti, kad užfiksuotų faktą jei jau ginčytis... Žiūrėsiu kaip viskas bus kai rytoj atvažiuos į vietą... Na, bet nervų tai jau nebesuskaičiuosi ir nebesugražinsi... Visi kažkiek kalti... AIBA, kad paviršium vedė, trinkelistai, kad ir buvo pasakyta kasė su traktorium, o toj vietoj reikėjo rankom... Tačiau įtariu, kad nervai ir išlaidos klius man... Taip jau Lietuvoj dažniausiai būna...

QUOTE(biesas66 @ 2014 09 11, 21:40)
Na IR nepasiseke jum. Uzjauciu. O laidai buvo ivert I Koki vamzdi at ne? Kokiam gyli jusu kabeliai jei trinkelista dasikase ?

Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 09 09, 17:12)
. Pvz visai faina isgirst kai kazkas telefonu kazkam sako nu privaziuok manes paimti prie to namuko nestandartinio su cerpelem  wub.gif  O

Kuo jūsų namas nestandartinis?

Mes užsisakėm duris laukines ir langus. Tai šiemet bus tiek. O kitąmet vidaus darbai prasidės.
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 09 12, 00:09)

Mes užsisakėm duris laukines ir langus. Tai šiemet bus tiek. O kitąmet vidaus darbai prasidės.

Kur saketes ir kokius?parasiau i plasmeda pries sav del samatos langu.kol kas tylu.atsiunte tik kazkoki pasiulyma su gealan 8000,nors uzklauss buvo su veka alphaline ir gealan 9000.na dar palauksiu gal vis tik atsius:)
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 09 12, 00:09)

Nebijot kad statybininkai duris apgadins ?
Atsakyti
QUOTE(Giedra_36 @ 2014 09 11, 18:12)

Oho blink.gif Na jei buvo ispeti kad toje vietoje eina laidai ir vistiek dirbo ne rankomis tai manau kad tikrai ju kalte. Tegul pirma atsikasa laida, o paskui kai jau jis matomas lai dirba ir su technika ax.gif Stiprybes ir kantrybes wink.gif

QUOTE(biesas66 @ 2014 09 11, 20:40)
Idomu butu pamatyti tuos taperus,kaip jie atrodo ant dideles,sienos.

Telefonine nuotrauka jau turiu, bet palauksiu gal normalios. Vakar atsiveze baldus jau, tai siandien surinks. Kadangi ir zidinys apsisius tai nufotkinsiu jau galutini vaizda ir imesiu ialbuma wink.gif

QUOTE(2 in 1 @ 2014 09 11, 23:09)

Visas dengtas pluostinio cemento plokstelemis rombo rastu. Intarpai Fundermax plokstes wink.gif Siauliuose tokio lyg ir nera (individualaus namo). Jei idomu tai nesiekem isskirtinumo, siekem praktiskumo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedra_36 @ 2014 09 11, 22:45)
Elektros kabelis buvo gofruotam vamzdyje, o gylis apie70 cm... Interneto tai tikrai nesiekė 70 cm - sukaltūrino TEO darbų rangovai AIBA... Paviršiui paklojo - kokia jaučiu tik apie 40-50 cm. Blyn kuo čia viskas baigsis, gal anstolį išsikvieti, kad užfiksuotų faktą jei jau ginčytis... Žiūrėsiu kaip viskas bus kai rytoj atvažiuos į vietą... Na, bet nervų tai jau nebesuskaičiuosi ir nebesugražinsi... Visi kažkiek kalti... AIBA, kad paviršium vedė, trinkelistai, kad ir buvo pasakyta kasė su traktorium, o toj vietoj reikėjo rankom... Tačiau įtariu, kad nervai ir išlaidos klius man... Taip jau Lietuvoj dažniausiai būna...

Giedrute,bukit stipri,reikalaukit is trinkelistu kad padengtu kabeliu remonto darbus. Buvo perspeti,o jei yra asilai,neklauso,tegul moka is savo kisenes. As nemokeciau jei net su kastuvu pazeistu kabeli. Ne tam nama statote kad kiti griautu. Pvz pas mane geotermininkai darydami grezini siena nutaske purvais ir tepalais. Du kartus prasiau kad nuvalytu. Atvaziavo,paziurejo,isvaziavo. Tiesa sklypa kur israuliojo priverciau islyginti,o uz nutaskymus jei jie nenuvalys nubrauksiu minimum 200 litu. Uz tuos pinigus rasiu kas nuvalys. Bukim biedni bet teisingi. Sugadinai-taisyk.
Atsakyti
Pritariu Biesui nors pati daznai nutyliu ir nuleidziu rankas...

Sedziu naujoje svetaineje. Elektrikas krapstosi prie rozeciu kurios uzsistatys. Laukiu baldininku ir mastau, kad baisiai gera... vek esu savo namuose ir jau norisi cia gyventi...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 09 12, 10:01)
baisiai gera... vek esu savo namuose ir jau norisi cia gyventi

Jausmas labai pazystamas... cool.gif
Atsakyti