Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(santropez @ 2014 09 08, 20:25)
Pas mus tai jau gegnes sudetos,o del stogo dangos dar nenusprendem.laukiam kaminu :)po biski renkames langus smile.gif norim juodo siferio bet kam pasakom visi taip itartinai paziuri i mus.bet jei juodas stogas tada langus kokius deti is isores?

pas mus graffito spalvos stogas, garazo durys,langai, lauko durys bus... o del kitu - juk nama statot sau, ne kitiems... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2014 09 05, 21:48)
kiek tvoros metras  kainuoja  dabar (Pamatuka padaryt), nes nepatikejau, kai pasake 100lt. vien darbas doh.gif tai kiek namo pamato metras tada kainuoja? sako 200.  kas cia darosi, ar durniu iesko?

Mums už tvoros pamatų įrengimą po 70lt/m, ir tai nemažai pasirodė, o 100lt/m doh.gif brangiai skamba. Dar priklauso kokie tie pamatai gi, yra "lengvesni", yra "sunkesni".

Kas čia rašė apie namo sienos pagražinimą piešiniu, tai galima į dailės studenčiokus kreiptis smile.gif O dar geriau nusipirkite purškiamų dažų ir išliekite savojo Aš gebėjimus ant tos sienos. Bus savotiška išraiška ir jausmų išsiliejimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2014 09 08, 20:25)
Pas mus tai jau gegnes sudetos,o del stogo dangos dar nenusprendem.laukiam kaminu :)po biski renkames langus smile.gif norim juodo siferio bet kam pasakom visi taip itartinai paziuri i mus.bet jei juodas stogas tada langus kokius deti is isores?

Nestandartas visada yra idomu ir grazu. Aisku reikia visumos. Musu namas irgi daugeliui gal net baisus, bet kas mums smile.gif Svarbu mums patinka ir tinka. Pvz visai faina isgirst kai kazkas telefonu kazkam sako nu privaziuok manes paimti prie to namuko nestandartinio su cerpelem wub.gif O jums sakys prie juodo stogo wink.gif

QUOTE(Suprem @ 2014 09 09, 06:14)
Kas jau perkate malkas zidiniui - ka, is kur, uz kiek?

Pirkom lyg is Pakruojo per skelbiu vyras rado. Tai pirkom uosi sako jis maziausiai kaminus ir ideklus apnesa. Jis brangiausias deja sad.gif Tai 1000Lt uz kazkiek ertmetriu (reiktu vyro paklausti) mazdaug 6 kubai wink.gif Beja malkos sausos ir sukapotos wink.gif

QUOTE(MonaJ @ 2014 09 09, 07:01)
pas mus graffito spalvos stogas, garazo durys,langai, lauko durys bus... o del kitu - juk nama statot sau, ne kitiems...  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(ŽaliaMergelė @ 2014 09 09, 11:00)
O dar geriau nusipirkite purškiamų dažų ir išliekite savojo Aš gebėjimus ant tos sienos. Bus savotiška išraiška ir jausmų išsiliejimas  biggrin.gif

Jausmu issiliejima... nu nebent isskrendantys pinigai ir amzinai rekiantys vaikai biggrin.gif

Nugi jau turim naujus raktus nuo namo. Pagaliau atvaziavo 3 durys. Laukines, i tambura ir i rusi. Viskas visai fainai. Aisku is lauko toli iki tobulumo vaizdo prasme, bet turiu pasakyt, kad vyrai stengesi. Beja turiu pagirti Asmodo meistru darbo kultura (amzina rukyma i tai nepripliusuoju). Atsizvelge i visus pastebejimus, dirbo greitai ir reik manyt kokybiskai. Po saves susitvarke aplinka ir net siuksles issiveze thumbup.gif
Ryt meistras gal jau istapetuos 1a bigsmile.gif Vaje kaip smagu darosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 09 09, 18:12)
Nestandartas visada yra idomu ir grazu. Aisku reikia visumos. Musu namas irgi daugeliui gal net baisus, bet kas mums smile.gif Svarbu mums patinka ir tinka. Pvz visai faina isgirst kai kazkas telefonu kazkam sako nu privaziuok manes paimti prie to namuko nestandartinio su cerpelem  wub.gif  O jums sakys prie juodo stogo wink.gif
Pirkom lyg is Pakruojo per skelbiu vyras rado. Tai pirkom uosi sako jis maziausiai kaminus ir ideklus apnesa. Jis brangiausias deja sad.gif Tai 1000Lt uz kazkiek ertmetriu (reiktu vyro paklausti) mazdaug 6 kubai wink.gif Beja malkos sausos ir sukapotos wink.gif
drinks_cheers.gif
Jausmu issiliejima... nu nebent isskrendantys pinigai ir amzinai rekiantys vaikai biggrin.gif

Nugi jau turim naujus raktus nuo namo. Pagaliau atvaziavo 3 durys. Laukines, i tambura ir i rusi. Viskas visai fainai. Aisku is lauko toli iki tobulumo vaizdo prasme, bet turiu pasakyt, kad vyrai stengesi. Beja turiu pagirti Asmodo meistru darbo kultura (amzina rukyma i tai nepripliusuoju). Atsizvelge i visus pastebejimus, dirbo greitai ir reik manyt kokybiskai. Po saves susitvarke aplinka ir net siuksles issiveze  thumbup.gif 
Ryt meistras gal jau istapetuos 1a  bigsmile.gif  Vaje kaip smagu darosi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2014 09 09, 18:12)
Nestandartas visada yra idomu ir grazu. Aisku reikia visumos. Musu namas irgi daugeliui gal net baisus, bet kas mums smile.gif Svarbu mums patinka ir tinka. Pvz visai faina isgirst kai kazkas telefonu kazkam sako nu privaziuok manes paimti prie to namuko nestandartinio su cerpelem  wub.gif  O jums sakys prie juodo stogo wink.gif
drinks_cheers.gif

Nugi jau turim naujus raktus nuo namoPagaliau atvaziavo 3 durys. Laukines, i tambura ir i rusi. Viskas visai fainai. Aisku is lauko toli iki tobulumo vaizdo prasme, bet turiu pasakyt, kad vyrai stengesi. Beja turiu pagirti Asmodo meistru darbo kultura (amzina rukyma i tai nepripliusuoju). Atsizvelge i visus pastebejimus, dirbo greitai ir reik manyt kokybiskai. Po saves susitvarke aplinka ir net siuksles issiveze  thumbup.gif 
Ryt meistras gal jau istapetuos 1a  bigsmile.gif  Vaje kaip smagu darosi smile.gif

Man jusu nano isore liuksiska,mat mane traulia Prie nestandartu.. Tik Mano skoniui butu labiau priimtinas varijantas du pilkom cerpelem.😊 zinau kad negavote,bet buciau Lietuva apvertes.. As manau kad Mano nano virus be visiem patiks.. Dauguma priprate Prie visokiu rudu,kreminiu atspalviu.. O as nenoriu. Tiesa,Kirk jum stumdomu vartu kaina gavosi? Kokio dydzio vartai ?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 09 10, 07:08)
Papildyta:
Man jusu nano isore liuksiska,mat mane traulia Prie nestandartu.. Tik Mano skoniui butu labiau priimtinas varijantas du pilkom cerpelem.😊  zinau kad negavote,bet buciau Lietuva apvertes..    As manau kad Mano nano virus be visiem patiks.. Dauguma priprate Prie visokiu rudu,kreminiu atspalviu.. O as nenoriu.  Tiesa,Kirk jum stumdomu vartu kaina gavosi? Kokio dydzio vartai ?

Tai mes ir tos pacios nuomones todel ir norim stogo juodo,bet daugumos nuomone nubluks siferis,kiekviena smulkmena matysis ant jo.kas dejot siferi?kokia plevele dejot?stogas bus kaip ir nesildomas,sildysim perdanga.bet ateityje pamastem butu neblogai isirengti kokia palepe rakandams susideti,kad nekeliautu viskas i garaza.ir dabar kokia cia plevele geriau deti tokiai problemai isspresti?tyvek yra triju rusiu ar isvis eternito plevele?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 09 10, 06:08)
Papildyta:
Man jusu nano isore liuksiska,mat mane traulia Prie nestandartu.. Tik Mano skoniui butu labiau priimtinas varijantas du pilkom cerpelem.😊  zinau kad negavote,bet buciau Lietuva apvertes..    As manau kad Mano nano virus be visiem patiks.. Dauguma priprate Prie visokiu rudu,kreminiu atspalviu.. O as nenoriu.  Tiesa,Kirk jum stumdomu vartu kaina gavosi? Kokio dydzio vartai ?

Na taip pilkos butu fainiau buve... deja... Lietuva nepadejo mes juk is Vilniaus pirkom nors ir Jupoja veza. Tiesiog pilku gamykla nebegamina. Jie kasmet keicia spalvas sad.gif
Del vartu tiksliai nezinau. Pirksim dabar tik rema nes sake ant to remo galit daryti ka norit. vyras ta neriju pazista tai pasidiskutavo. Zodziu , kad vartai nekainuotu kosmoso geriausia kad jie butu iki 4-4,5m (teoriskai tipo iki 5m bet is praktikos zino kad nelaiko). Virs 4,5m jau reikia kitu technologiju, mechanizmu ir pacios konstrukcijos tad kaina zveriskai isauga. Musu anga apie 6m bet nusprendem vartus daryti 4,5m. Varteliu papildomu salia nedarysim, bet ikalbejo padaryti vartelius paciuose vartuose. Sako varteliu reikia vien tam kad vaikams pulteliu nedalinti kai jie jau savarankiskai pradeda vaikscioti pvz i mokykla. Sako vaikams duodat rakelius ir vaiksto pro vartelius. Plius jei kazkas pagestu (automatika) irgi butu atsarginis iejimas.

QUOTE(santropez @ 2014 09 10, 06:23)
Tai mes ir tos pacios nuomones todel ir norim stogo juodo,bet daugumos nuomone nubluks siferis,kiekviena smulkmena matysis ant jo.kas dejot siferi?kokia plevele dejot?stogas bus kaip ir nesildomas,sildysim perdanga.bet ateityje pamastem butu neblogai isirengti kokia palepe rakandams susideti,kad nekeliautu viskas i garaza.ir dabar kokia cia plevele geriau deti tokiai problemai isspresti?tyvek yra triju rusiu ar isvis eternito plevele?

Na kiekviena smulkmena nesimatys wink.gif bet... kadangi musu namas irgi tamsus tai galiu pasakyti kad jei paukstis pasiks baltai tai tikrai matysis biggrin.gif
Atsakyti
o gal statytojos pasidalintumete patirtimi apie rekuperacines sistemas. gal turite, kokias?
Atsakyti
Deja neturim...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 09 10, 07:54)
Na taip pilkos butu fainiau buve... deja... Lietuva nepadejo mes juk is Vilniaus pirkom nors ir Jupoja veza. Tiesiog pilku gamykla nebegamina. Jie kasmet keicia spalvas sad.gif
Del vartu tiksliai nezinau. Pirksim dabar tik rema nes sake ant to remo galit daryti ka norit. vyras ta neriju pazista tai pasidiskutavo. Zodziu , kad vartai nekainuotu kosmoso geriausia kad jie butu iki 4-4,5m (teoriskai tipo iki 5m bet is praktikos zino kad nelaiko). Virs 4,5m jau reikia kitu technologiju, mechanizmu ir pacios konstrukcijos tad kaina zveriskai isauga. Musu anga apie 6m bet nusprendem vartus daryti 4,5m. Varteliu papildomu salia nedarysim, bet ikalbejo padaryti vartelius paciuose vartuose. Sako varteliu reikia vien tam kad vaikams pulteliu nedalinti kai jie jau savarankiskai pradeda vaikscioti pvz i mokykla. Sako vaikams duodat rakelius ir vaiksto pro vartelius. Plius jei kazkas pagestu (automatika) irgi butu atsarginis iejimas.
Na kiekviena smulkmena nesimatys wink.gif bet... kadangi musu namas irgi tamsus tai galiu pasakyti kad jei paukstis pasiks baltai tai tikrai matysis biggrin.gif

Na tai ar ruda ar juoda.vistiek matysis:)
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2014 09 10, 09:08)
o gal statytojos pasidalintumete patirtimi apie rekuperacines sistemas. gal turite, kokias?

pas mane yra instaliuojama.
Atsakyti
QUOTE(astaes @ 2014 09 08, 10:39)
pratesiant tema apie  tujas,kazin ar gerai butu sodinti 30-40 cnt aukscio,ar ne per mazos,kaip su  prigijimu,sudejo langus ir duris(uzsisakinejome DURUVOJ,garazo vartai Ryternos)vaizdas is karto pasikeite  ax.gif

man rodos ne per mažos... g.gif mačiau kaimynai tokio dydžio eglutes užsisodino smile.gif greitai auga jie - tai netruks per keletą metų užaugt... Pas mane kadagiai susodinti - tai vien per vasarą gerą sprindį paaugo.

Beje, vejos sėklų gera kaina Jupojoj labai mirksiukas.gif
Atsakyti
As vakar sededama savo kieme atkreipiau demesi i kaimynu gal eglute tuja... (nezinau tiesa pasakius kas tai) smile.gif Ja pasodino kai mes atsikraustem. Viena neprigijo o kita prigijo. Ir butent vakar nusistebejau, kad per tuos du metus kol mes ten negyvenam ji taip uzaugo... Tai va net pagalvojau, kad jei tokiais tempais auga tada galima ir tokiu budu tvora pasidaryti...

Kazko tylu palyginus musu namuciuose. Pas ka kokia dabar stadija? Na paskutines naujienas apie stogus jau zinom wink.gif O kaip kiti? Judat? Ar siemet be musu yra tokiu kurie tikisi isikraustyti i namucius?
Atsakyti