Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

Na musu 1 a baltas-sokoladinis visas, galvoju ar be rysio 2 a vonia baltai-zalia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 09 19, 21:15)
Na musu 1 a baltas-sokoladinis visas, galvoju ar be rysio 2 a vonia baltai-zalia g.gif

Kai paraset apie spalvas,atsibudau,supratau kad dideliu kontrastu vengsiu.. Aisku skonis draugu neturi kas kitam grazu,antram be rysio. Uztai galima abstrakciai padiskutuoti,o galutini taska deda savininkas. Pvz neseniai suklijavau vonia. Grindys tamsiai pilkos,sienos pilkos. Man ten per tamsu,atrodo kaip urvas,o savininkam liuks. Na bet jei savininkui gerai,man taippat. man asmeniskai jusu pirmo auksto spalvos su vonios spalvom visiskai nesiderina 😈.
Atsakyti
Man ta zalia irgi nesiderina, bet va galvoju-jei viskas bus balta-ruda ar nebus laabai nuobodu g.gif Vaiku kambariai bet kokiu atveju spalvoti bus, gal ir ta vonia i tema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 09 20, 10:06)
Man ta zalia irgi nesiderina, bet va galvoju-jei viskas bus balta-ruda ar nebus laabai nuobodu g.gif Vaiku kambariai bet kokiu atveju spalvoti bus, gal ir ta vonia i tema g.gif

Va cia ir prasideda riba nuo kurios reikia atsargiai mastyti kad neprisigrybauti. Desi viska vienodom spalvom,gausis monotonija. Pazaisi su isskirtinesnem spalvom,gali prisizaisti. Dar reikia saves paklausti. Ar nori gyventi dizainiskame name (nebutinai patogiai) ar nori gyventi name kuris liptu visuma prie srdies,bet jis nebutinai bus pagal paskutines dizaino mados tendencijas.. Jusu teise rinktis 😊
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 09 19, 15:34)
O 22 d ne šeštadienis? biggrin.gif Neįsivaizduoju antro aukšto vonią kokios spalvos daryti - rudą-baltą kaip pirmas aukštas ar visai kitą spalvą dėti  g.gif Kas turite 2 a namus - abu aukštai spalviškai vienodi ar ne? g.gif

QUOTE(Suprem @ 2014 09 19, 20:15)

Na ir as isiterpsiu ir gal padesiu smile.gif Pas mus kiek zinot irgi baltai rudas namas. Bet tikrai nereiskia, kad visas namas turi buti toks wink.gif Svarbu kad grindys kiekvienam kambaryje nebutu skirtingos ir kad durys butu vienodos wink.gif Musu antram aukste holas islieka baltas, laikomes vientisumo (nors jei nebutu gaila pinigu tai klijuotumem graziais kokiais tapetais ir vel atsirastu kita spalva. 2a vonia balta su viena ryskia siena. Jos spalva ryski ir tamsoka. Siaip ji irgi zalia na labiau tokia alyvuoges (zalia su gelsva ir chaki) (pabandau foto prikabinti). Jei reikia akcento tai analogiska spalva kitu kambariu spalvai akcento nesuteiks. Mums tokia zalia butent dizaineris pasiule, siule rinktis ir is rusvu atspalviu bet tiek jam tiek mums priimtinesnis variantas buvo zalias. Kazkaip daugiau modernumo suteikia). Miegamasis bus svelniai kreminis (tapetai). Tokie balksvai, gelsvai kreminiai. vaiku kambariai balti bet po viena tapetuota siena. Vieno kambario siena marga (nameliai), kito kambario siena rozine wink.gif ir tikrai visumoje viskas puikiai suskamba, tiesiog svarbu ne tik spalvas pasirinkti, bet ir stiliu islaikyti. Manau tai svarbiau nei kad spalvu gama wink.gif Nes daznai pas zmones buna vienas kambarys klasikinis,kitas visai modernus, trecias dar kazkoks, va tada ir nebera to bendro vaizdo...

Su kuo po statybu valet langus ypac is lauko? Vakar nusisveiciau virtuves langa ir viena vitrina. Turejau is profesionalu pasiskolinusi priemones. Tai virtuvinis lyg puse velnio o va ant svetaines vitrinos matosi kad laukine puse tikrai ne super nusiblizgino... Nors atrodo purva per kelis karts valiau, bet vietomis liko tokios ale demes (na kaip kad butu kazkas riebaus prikibe, nusivale bet tas riebumas lyg matomas).

Vonios spalva...
user posted image
Atsakyti
Mano planuose vaiku kambariai ir su viena tapetuota siena ir dazyti lates spalva arba be tapetu ir su lipdukais. O vonioje cia dazyta siena? MV neleidzia man nieko dazyti, tik plyteles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 09 20, 15:44)
Mano planuose vaiku kambariai ir su viena tapetuota siena ir dazyti lates spalva arba be tapetu ir su lipdukais. O vonioje cia dazyta siena? MV neleidzia man nieko dazyti, tik plyteles g.gif

Taip, 1 siena WC dazyta. prie jos nera nei duso nei vonios, tad dazymas ir pigiau ir graziau (jaukiau) ir kaip meistras sako kai atsibos perdazysit ta siena ita spalva ir vel bus nauja vonia wink.gif
Atsakyti
pas mus irgi tas periodas sokoladinis... tai kol reikes rinktis spalvas, ziuresim, kokia bus tuo metu... biggrin.gif jei tikrai kambary sokoladine, tai noreciau vonios sokoladine+oranzine+balta... o va kita - Sokoladine+samanine.
nu ka, mes ketvirtadieni pakabinom vainika... ax.gif per penktadieni ir siandien vyras su pagalbininku jau beveik prikabino plevele... jau taip jauciasi postumis... "vaizdelis" grazeja... ax.gif
Atsakyti
Šokoladinė+samaninė man tamsiai atrodo g.gif Išvis dėčiau viską rusvą ir į dušo kabiną mozaiką, bet va yra prieštaraujančių schmoll.gif
Atsakyti
Man įdomu, ar yra kas apseinate be dizainerio paslaugų?
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 09 21, 00:34)

Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 09 20, 23:34)

Mes pradzioje irgi galvojom viska patys pasidaryti, bet pasikonsultavus supratome, kad reiktu pabandyti dizainerio paslaugas. Nors dabar tik baigia apsiltiti namo fasada jau vienareiksmiskai dziaugiames pasirinke jo paslaugas.
Nes dizaineris pamato ir numato i prieki, net ir smulkmenas kurias paskui igyvandinti reiktu ir daugiau papildomu islaidu ir papildomu rupesciu.
Dar karta dekui Jemai 4u.gif
Atsakyti