Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(Suprem @ 2014 09 18, 06:44)
Jema-kaip virtuvinis? Kazkodel mums kiti pigiau paskaiciavo, tai galvoju db pas ka daryti, dar savaite apmastymams turiu smile.gif

ps rasau kazkodel, nes tikrai is ju tikejausi didesnes kainos biggrin.gif

pps 22 Isise -25% apdailos prekems, gal kam reikia. Jauciu Aparici nuolaidu tokiu nebuna? g.gif

Virtuvinis superinis thumbup.gif Tik indaplove tik vakar i Siaulius parveze tai nera iki galo sustyguotas. Siandien gal uzbaigs. Esu ziauriai apsipatenkinus dizainerio sumanymu ir Vytenio darbu. Kai viskas susitvarkys atrodys puikiai. Nuejus i namuka kaifuoju jau o ir atsidziaugt negaliu smile.gif
Del kainu tai labai sunku kartais palyginti, nes jie visi labai abstrakciai suraso, kas ieina i komplekta. As pvz nustebau kai net lekstems spec laikikliai yra, kibirai siuksems. Paslepti stalciai su tokiais uzrakinimais (pas mama pvz nera tokio bajerio). Na zodziu reikia visiskai analogiskai lyginti kainas wink.gif Medziagos gali skirtis wink.gif
Atsakyti
Merginos, matau apie virtuvinius kalbat, gal baldininką galėtumėt parekomenduoti? Man mamai riekia virtuvę padaryti, aš pati vilniuje, tai nelabai žinau, kur ieškoti Šiauliuose baldininkų 4u.gif
Atsakyti
Imeciau i albuma 1a wc sienas (mozaika + plyteles) tik dar neuzglaistyta ir nedabaigta dali virtuves kam idomu wink.gif Foto darytos telefonu tai... Realiai viskas graziau. Plius bardakas tai nera visai vaizdo, nes grindis visas kartonu uzdangstem. Ant virtuves salos laminatas uzkrautas kad prisiklijuotu stalvirsis geriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JEma: 18 rugsėjo 2014 - 13:56
Duokit kas prisijungima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 09 18, 15:30)
Duokit kas prisijungima smile.gif

Neturiu tam igaliojimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 09 18, 17:29)
Neturiu tam igaliojimu biggrin.gif

Kieno prasyti? ax.gif Tas virtuvinis man jau... Virtuvinis dar tiek to, bet siena prie jo tai visai neaiski..
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 09 18, 08:44)

pps 22 Isise -25% apdailos prekems, gal kam reikia. Jauciu Aparici nuolaidu tokiu nebuna? g.gif

Sestadieni ta akcija Irise mirksiukas.gif Tikiuos pasiieskot virtuvei plyteliu.
Nebepamenu, ka anksciau isdiskutavom, geriau blizgios ar matines, vienspaves ar drumstos g.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 09 18, 13:55)
Imeciau i albuma 1a wc sienas (mozaika + plyteles) tik dar neuzglaistyta ir nedabaigta dali virtuves kam idomu wink.gif Foto darytos telefonu tai...

Na virtuvinis kai uzsibaigs, tikrai atrodys puikiai! Man labiausiai patiko ta stalvirsio dalis prie lango ir be kriaukles!!! thumbup.gif O kas del plyteliu, tai dabar mano toks amzius, kad viskas kas ruda- grazu! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 09 18, 14:55)
Imeciau i albuma 1a wc sienas (mozaika + plyteles) tik dar neuzglaistyta ir nedabaigta dali virtuves kam idomu wink.gif Foto darytos telefonu tai... Realiai viskas graziau. Plius bardakas tai nera visai vaizdo, nes grindis visas kartonu uzdangstem. Ant virtuves salos laminatas uzkrautas kad prisiklijuotu stalvirsis geriau biggrin.gif

gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2014 09 19, 08:27)

Kurie langai geriau?prestige thermo ar gealan s9000?patarkit?
Atsakyti
O 22 d ne šeštadienis? biggrin.gif Neįsivaizduoju antro aukšto vonią kokios spalvos daryti - rudą-baltą kaip pirmas aukštas ar visai kitą spalvą dėti g.gif Kas turite 2 a namus - abu aukštai spalviškai vienodi ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 09 19, 16:34)
O 22 d ne šeštadienis? biggrin.gif Neįsivaizduoju antro aukšto vonią kokios spalvos daryti - rudą-baltą kaip pirmas aukštas ar visai kitą spalvą dėti  g.gif Kas turite 2 a namus - abu aukštai spalviškai vienodi ar ne? g.gif

Viso, namo viena spalva neiseis isdazyti norisi vaiku kambariu spalvingesniu,miegamojo kazkiek kitokio. Virtuves zona siektiek isskirti. Nebekazkas belieka 😁 vonios aisku galetu buti kitokios. Bet kadangi tik viena pas mane tai kaip ir nera galvos skausmo.
Atsakyti