Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(2 in 1 @ 2014 09 20, 23:34)
Man įdomu, ar yra kas apseinate be dizainerio paslaugų?

Net minties nebuvo apie dizainerio samdyma 😃
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 09 20, 22:34)
Man įdomu, ar yra kas apseinate be dizainerio paslaugų?

Manau daugelis apseina be dizainerio paslaugu, nes kaip bebutu tai papildomos islaidos o ir ne pacios maziausios. Mums pasiseke, kad dizaineris ale draugelis, tai manau ir kaina kiek kitokia ir siaip bendravimas ne toks oficialus bigsmile.gif
QUOTE(S.B @ 2014 09 21, 08:16)
Mes pradzioje irgi galvojom viska patys pasidaryti, bet pasikonsultavus supratome, kad reiktu pabandyti dizainerio paslaugas. Nors dabar tik baigia apsiltiti namo fasada jau vienareiksmiskai dziaugiames pasirinke jo paslaugas.
Nes dizaineris pamato ir numato i prieki, net ir smulkmenas kurias paskui igyvandinti reiktu ir daugiau papildomu islaidu ir papildomu rupesciu.
Dar karta dekui Jemai  4u.gif

Taip, dabar ir as visiskai supratu, kam reikalingas dizaineris, kam ir kodel mokami tie pinigai... Butent, kad jis labai daug numato i prieki. Rinkdamas ir ieskodamas kazko kitiems uzsakovams ziurek pamato, kazka tinkanti mums... Skambina ir sako maciau ten ir ten ta ir ta wink.gif au nekalbu apie tai, kad jis dar projekto metu viska jau mato vizualiai ir susidelioja vaizda. O dar vienas niuansas, kad savotiskai dizaineris ir pataupyt ypac jei nera parduotuvese pazinciu. Nes dizaineriai dazniausiai dirba su pagrindinemis parduotuvemis ir jo klientai gauna ten nuolaidas nemazas wink.gif
S.B. su martynu bendraujat? Tikiuos nenusivilsit ir man i galva uz rekomendacijas neduosit smile.gif

Mes siandien su vyru baldininkais dirbam. Perdarinejam viena spinta. Buvom ne taip seniai pirke Vesidoje spinta 2,40m pirke. Pasiziurejom, kad nupjovus viena dali (isemus lentynu skilti 60cm) puikiai ji tinka i hola. Nes yra 182cm plotis nisos. Tai darbuojames... laukiu kada antram aukste nors kazkiek toks vaizdas bus.
Atsakyti

Zinoma dizaineris nera blogai,palengvina galvos skausma. 
As tai i apdailines medziagas pradedu dairytis metai pries... Jau turiu susikures keleta viziju kaip kas bus.. Dar reikes brangiosios nuomones paklausti ir viskas,startuojam. Kadangi pas mane jokiu tapetu nebus,tai man lengva palyginus. Seip tai man tokie dalykai  labai patinka,tad gal del to ir nesunku 😊
Statybu eigoj vistiek malies po parduotuves,apsidairai ka siulo,norint ekskliuzyvo pasiknisi po interneta.Taip ir gimsta nuosavas interjeras.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2014 09 21, 17:11)
Zinoma dizaineris nera blogai,palengvina galvos skausma. 
As tai i apdailines medziagas pradedu dairytis metai pries... Jau turiu susikures keleta viziju kaip kas bus.. Dar reikes brangiosios nuomones paklausti ir viskas,startuojam. Kadangi pas mane jokiu tapetu nebus,tai man lengva palyginus. Seip tai man tokie dalykai  labai patinka,tad gal del to ir nesunku 😊
Statybu eigoj vistiek malies po parduotuves,apsidairai ka siulo,norint ekskliuzyvo pasiknisi po interneta.Taip ir gimsta nuosavas interjeras.

Juokingiausia tai kad ka vienas dizaineris padarys,kitas gali isjuokti 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 21 rugsėjo 2014 - 16:16
O ką pats pasidarysi, gali visa giminė išjuokti biggrin.gif Čia šiaip, man kitų nuomonė visai irnesakyk.gif
Atsakyti
Kas dėl dizainerio tai manau tikrai, kad yra labai, labai gerai kai kas nors iš šalies pataria, o dar tas iliuzinis jausmas, kad kažkam svarbios tavo bėdos...
Tik kaip tai bebūtų dizainerio samdymas tarsi sakyte sako, kad statytojai tikrai neskaičiuoja paskutinių centų ir leidžia sau...

Aš tai kažkaip viską darau ekspromtu... Apdailines medžiagas nusiperku per kelias minutes kai reikia... Kita vertus kai jau net ne metai statybos yra pagrindinis interesas tai visas jas jau esu mačius ir daugiau ar mažiau išstudijavus.
Bijau, kad rinkimasis labai labai iš anksto negarantuoja, kad kai pirksi bus tos pačios, arba, kad per metus neatsiras dar geresnių ir pan.
QUOTE(biesas66 @ 2014 09 21, 17:17)
As tai i apdailines medziagas pradedu dairytis metai pries...

Visada vadovavausi mintimi, kad svarbiausia gyventi pagal savo vertybes, sampratą ir normas... Svarbiau susitarti su savimi, būti žmogumi, o namai ir skonis tikrai ne giminės ar kaimynų reikalas... Jei patinka savininkui tai ir gerai...
QUOTE(Suprem @ 2014 09 21, 18:16)
O ką pats pasidarysi, gali visa giminė išjuokti  biggrin.gif Čia šiaip, man kitų nuomonė visai irnesakyk.gif

Atsakyti
[quote=JEma,2014 09 21, 16:05]
Manau daugelis apseina be dizainerio paslaugu, nes kaip bebutu tai papildomos islaidos o ir ne pacios maziausios. Mums pasiseke, kad dizaineris ale draugelis, tai manau ir kaina kiek kitokia ir siaip bendravimas ne toks oficialus bigsmile.gif

Taip, dabar ir as visiskai supratu, kam reikalingas dizaineris, kam ir kodel mokami tie pinigai... Butent, kad jis labai daug numato i prieki. Rinkdamas ir ieskodamas kazko kitiems uzsakovams ziurek pamato, kazka tinkanti mums... Skambina ir sako maciau ten ir ten ta ir ta wink.gif au nekalbu apie tai, kad jis dar projekto metu viska jau mato vizualiai ir susidelioja vaizda. O dar vienas niuansas, kad savotiskai dizaineris ir pataupyt ypac jei nera parduotuvese pazinciu. Nes dizaineriai dazniausiai dirba su pagrindinemis parduotuvemis ir jo klientai gauna ten nuolaidas nemazas wink.gif
S.B. su martynu bendraujat? Tikiuos nenusivilsit ir man i galva uz rekomendacijas neduosit smile.gif

Ne tikrai smurto nenaudosim lotuliukas.gif Priesingai liekam skoloje drinks_cheers.gif
Taip mes ji pasirinkome ir dabar bendaujame, tik mes neskubam tad nera tokiu tempu smile.gif
Manau, kad zmones pasirenka dizaineri kurio darbo vizijos sutampa su uzsakovo vizijomis ir tada nebuna tokiu ryskiu nesusipratimu smile.gif
Siaip buna taip kad pamatai daigta ar tai kokias plyteles ir manai kad tau jos tiktu, bet kaip pamatai vizuolizacija nuomone ryskiai pasikeicia ir panasus atvejai del ko dziaugiames del Martyno jis jau dabar net nu mato kur tokius dalykus apie kuriuos mes net negalvotume dabar o numatyti reikia smile.gif
Zodziu esame labai su zmona patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 09 20, 22:23)
Šokoladinė+samaninė man tamsiai atrodo  g.gif Išvis dėčiau viską rusvą ir į dušo kabiną mozaiką, bet va yra prieštaraujančių  schmoll.gif

As turiu omenyje balta+sokoladine+ryskesne samanine, ne visai tamsi... turiu pavyzdziu, man graziai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 09 21, 18:17)
Seip tai man tokie dalykai  labai patinka,tad gal del to ir nesunku 😊

Man irgi patinka kurybinis momentas, bet nepasakyciau , kad lengva doh.gif Tiksliau sakant, dizainerio darbas baisiai sunkus. Ypac todel, kad reikia dirbti ir su zmonemis, ne tik su medziagomis. As taip galvoju...

As siandien puse dienos rymau pasiskleidus brezinius, kataloga, skaiciuotuva, trintuka, piestuka, kompa ir kuriu viena patalpa. Tai yra toks kurybinis darbas, kad kotletu kepimas, grindu mazgojimas , vaiku kniaukimas, televizorius ar kitos pramogos sustoja vietoje. Ir zinau, kad uzmigsiu su tuo vaizdu, ir zinau, kad ryte prie kavos galvosiu apie ta pati smile.gif

QUOTE(Suprem @ 2014 09 21, 19:16)
O ką pats pasidarysi, gali visa giminė išjuokti  biggrin.gif Čia šiaip, man kitų nuomonė visai irnesakyk.gif

jei gimine juoksis, suzinosi paskutine hihihi.gif

Atsakyti
[quote=S.B,2014 09 21, 19:29]
[quote=JEma,2014 09 21, 16:05]

Ne tikrai smurto nenaudosim lotuliukas.gif Priesingai liekam skoloje drinks_cheers.gif
Taip mes ji pasirinkome ir dabar bendaujame, tik mes neskubam tad nera tokiu tempu smile.gif
Manau, kad zmones pasirenka dizaineri kurio darbo vizijos sutampa su uzsakovo vizijomis ir tada nebuna tokiu ryskiu nesusipratimu smile.gif
Siaip buna taip kad pamatai daigta ar tai kokias plyteles ir manai kad tau jos tiktu, bet kaip pamatai vizuolizacija nuomone ryskiai pasikeicia ir panasus atvejai del ko dziaugiames del Martyno jis jau dabar net nu mato kur tokius dalykus apie kuriuos mes net negalvotume dabar o numatyti reikia smile.gif
Zodziu esame labai su zmona patenkinti smile.gif
[/quote]

Teko man statybu eigoje susidurti su dizaineriu darbais,pas klijentus.... Iki siol nekokie prisiminimai.... Pridaro nesamoniu,paskiau net savininkai sokiruoti... Ir taip ne viena projekta. Gal del to man dizaineriam imunitetas issivyste . 😈
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 09 21, 22:04)
Teko man statybu eigoje susidurti su dizaineriu darbais,pas klijentus.... Iki siol nekokie prisiminimai.... Pridaro nesamoniu,paskiau net savininkai sokiruoti... Ir taip ne viena projekta.  Gal del to man dizaineriam imunitetas issivyste . 😈

biesai, o kokiu nesamoniu primasto zmones siaip, be dizaineriu ? bigsmile.gif pvz., as kai paziuriu kai kuriuos skebimus Aruode ar Skelbiu.lt (davemes po juos pardavinedami buta, paskui ieskodami nuomos), tai pagalvodavau, kad jei man reiktu ieskoti gatavo buto ar namo, as su mielu noriu griebciau neremontuota ar pusiau pastatyta, negu pagal nupezusi skoni isbanguotas lubas, klaikius derinius , igyvendintas nesamoningas fantazijas . Stai pvz., paskutinis matytas sedevras buvo toks: ant sienos 4-iom ledinem lemputem apsviesta didziules gipsine rozes bareljefas , spyliuotu koteliu , pamerktu i vandens stikline. Dysis- per visa siena. Man tai kas, tegu zmones daro ka tik nori, bet pasijuokt , jei juokinga, niekas neuzdraus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 09 21, 18:16)

Ar dizaineris darytu ar as pats,giminem turbut liksiu balta varna..😁
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 09 21, 21:24)
biesai, o kokiu nesamoniu primasto zmones siaip, be dizaineriu ?  bigsmile.gif pvz., as kai paziuriu kai kuriuos skebimus Aruode ar Skelbiu.lt (davemes po juos pardavinedami buta, paskui ieskodami nuomos), tai pagalvodavau, kad jei man reiktu ieskoti gatavo buto ar namo, as su mielu noriu griebciau neremontuota ar pusiau pastatyta, negu pagal nupezusi skoni isbanguotas lubas, klaikius derinius , igyvendintas  nesamoningas fantazijas . Stai pvz., paskutinis matytas sedevras buvo toks: ant sienos 4-iom ledinem lemputem apsviesta  didziules gipsine rozes bareljefas ,  spyliuotu koteliu , pamerktu i vandens stikline. Dysis- per visa siena.  Man tai kas, tegu zmones daro ka tik nori, bet pasijuokt , jei juokinga, niekas neuzdraus lotuliukas.gif

O kodel manote kad ten ne dizaineriu darbas ? Nors dazniausiai jo,nusigrybauja zmones patys.... As toki stiliu,grubiai vadinu darbininku liaudies stilius 😊 bet nereikia noreti kad visi butu is prigimties menininkai 😊.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 09 21, 22:54)

O kodel manote kad ten ne dizaineriu darbas ?

kaip tik manau, kad ten paciu zmoniu, ne dizaineriu fantazija biggrin.gif
Atsakyti