Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(11alpina @ 2014 07 20, 19:13)
vakar numirė

Užuojauta. Gaila Stepono :/
Papildyta:

Isravejau savo akva, turiu kokius 15 vnt. (su mažiukais dar daugiau) Vallisneria spiralis.

Jeigu kas norite, rasykit i AZ.
Vilnius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreamm: 21 liepos 2014 - 09:40
gal kas parduodate zuvytes kaune? ax.gif
Atsakyti
Turiu nemazus apie 12 cm ancitrusu berniuku, gal kas noretu keisti i mergaite? Vilnius i az wink.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Kubilina rašėt, kad turi Pellia moss, ar ne? Norėjau paklausti, kokia pas jus akvoj temperatūra? Nes aš buvau gavus gabalėlį nedidelį, bet pas mane nurudo sad.gif sakau gal per karšta (nors sake 20-30C auga, bet pasiskaičiau dabar, kad mėgsta vėsiau), Nenori pas mane augti samanos nors tu ką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2014 07 25, 14:35)
Sveiki  4u.gif

Kubilina rašėt, kad turi Pellia moss, ar ne? Norėjau paklausti, kokia pas jus akvoj temperatūra? Nes aš buvau gavus gabalėlį nedidelį, bet pas mane nurudo sad.gif sakau gal per karšta (nors sake 20-30C auga, bet pasiskaičiau dabar, kad mėgsta vėsiau), Nenori pas mane augti samanos nors tu ką  verysad.gif

Paprastai temp būna 27-28, šiomis dienomis 29-30. Tfu tfu tfu bet kol kas viskas gerai.
Pas mane šita - monosolenium tenerus (pellia)

Pagal aprašą šiame šaltinyje, pas mane jau pasiekta max temp riba doh.gif
Atsakyti
o mano pulcheriu patele apsirgo, sukudo, pasidare plona plona, nieko nevalgo, vangiai plaukioja. ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 07 16, 22:23)
prisiminiau , kad po restarto neįdėjau mažojo akvos foto.

vaizdas dar ne galutinis.
user posted image

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardu Lina @ 2014 07 21, 20:05)
gal kas parduodate zuvytes kaune? ax.gif

sveika, kokios zuvytės domina?
Papildyta:
QUOTE(Sandia @ 2014 07 17, 22:39)
o pas mane abi panos atrodo ancitrusų, norečiau vieną kažkam perleist  apie 8cm user posted image

ir gal kas nori tarakatų porelės, apie metus laiko 9cm

pas mane irgi dvi ancitrusės patelės, aš taip pat ieškau raguoto patinėlio, Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2014 07 27, 23:06)

sveika pargrizus namo friends.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 07 28, 23:15)
QUOTE(giekab @ 2014 07 27, 23:06)

sveika pargrizus namo friends.gif

4u.gif
Dabar mūsų žuvytės gyvena dideliam akvariume (pagaliau), viso 100litrų. Kur kas erdviau nei buvusiam 35l., tik augalų dar turim mažokai, geriausiai auga pas mus kriptokorinos, kitus arba žuvys ištaso, arba patys nunyksta. doh.gif

Turim pertekliaus kardonešių patelių, ir kelis pecilijų patinus, na ir dar visą būrį gupijų mailiaus, bet gupiukai dar per maži keliaut į naujus namus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 29 liepos 2014 - 20:07
Sveiki, neiskepet per karscius? karsta.gif karsta.gif
As savo akvoj (126l) uzmaciau gelsvus ikrus ant placialapes zoles. Kazin kas galejo juos sudeti? Skaliarai, ancitrusai, rasboros, tetros. Ar imanoma juos issaugoti ir issiauginti? Ka reiketu daryti? Butu labai idomu... ax.gif
Atsakyti
user posted image

Patarkit, ką daryti, kad išsaugoti smile.gif

ax.gif
Atsakyti