Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Sveiki, gal kas Šiauliuose ravėsite akva? reikėtų augaliukų 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Labukas, gal kas galite Siauliuose pasidalinri Ricija? Butu labai miela 4u.gif
Atsakyti
Gal kam reikia akvariumo 120 litru?parduoda tik akvariuma su dangciu,lempos sviecia, be irangos.kaina apie190-170litu.Siauliai-Radviliskis-Panevezys.
Atsakyti
Sveiki,gal kas norėtum pasidalinti augaliukais ? Vievis
Atsakyti
Gal kas dovanoja arba uz simboline kaina parduoda akvariuminius augalus Klaipedoje? galimas ir keitimas i rubus indus ir siaip daug dalyku is mano parduodamu
http://public.fotki.com/ritulkav/
Atsakyti
Akvariumo nebeturime, liko labai geras išorinis filtras „Tetratec EX 700“:

user posted image

Pratekančio vandens kiekis l/h – 700
Akvariumo dydis, l – 100-250 l

Kaina 250 Lt
Atsakyti
Sveiki,gal kas turintys akvariuma su isoriniu filtru galetu pasakyti kiek mazdaug vietos uzima visi laidai ir isorinio filtro slangai iseinantys is akvariumo? Mano akvariumas is triju pusiu bus matomas,4 sienele prie sienos pristumpta,tad toj sienoj norim ertme palikt,kad visi laidai,slangai eitu sienos viduje i po akvariumo esancia spintele,dabar gaunasi ertme apie 8 cm ilgio ir 4 cm plocio,ar viskas tilps? Ir kiek geriausia daryt rezeciu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 08 05, 22:21)

na pas mus senasis akvariumas stovėjo apie 10 cm atitrauktas nuo šoninės sienos. nelabai supratau dėl laisvos vietos, šlangoms bus kaip išskaptuota vieta 8*4? jei galingesnis filtras tai eis dvi *22mm diametro šlangos, plius manau dangčio apšvietimas it t.t tai bus labai nepatogu ištraukinėt šlangas (o jas kartais reikės irgi pravalyt)

vien dėl nepatogumo, mes dabartiniam akvariumui šlangas darėm gale, mes ta galim leis nes už dalies akvariumo stovi šaldytuvas. tai kaip dabar viskas patogu smile.gif

o rozečių kad ir kiek bedarytum, vienos visvien pritrūksi biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri iš akvanaučių sandėliuke pasidėjusi nenaudojamą akvariumo dangtį 80x35 cm? Būtų gerai daugiau nei su viena lepma. Dėl kainos kaip nors susitartumėm smile.gif Vilnius.
Atsakyti
Toumce, neisskaptuota,o sienoje bus ertme tokio dydzio,nes prie sienos suks gipsa,tad po gipsu iki tikrosios sienos lieka tarpas 4 cm,bet kaip matau bus mazokas,tad reiks paprasyt,kad darytu kokiu 10 cm tarpa,tuomet gausis tas pats,kaip kad akva nuo sienos stovetu nutoles ant 10 cm ir visi slangai eitu uz sieneles,tik kad pas mane gaunasi sone ir sienoje viskas paslepta g.gif del patogumo slangu plovimo,na nieko,pasikankinsiu kada reiks,bet uztat grazu bus,nieko nesimatys smile.gif
del rozeciu,na bent jau mazdaug kiek?manau 5 daryt,ar geriau daugiau,nes siaip juk: filtras,apsvietimas,sildytuvas, burbuliatorius,nors net nezinau ar visa to reiks,nes namie visad karsta,mazam akve sildytuvo nebuvo,o vanduo visad 23-25 laipsniai budavo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sineriuke: 06 rugpjūčio 2014 - 21:46
del rozeciu, tai jos kur bus? mes tai elektra grynai viena laida nuo skydines atsivede akvariumui, tieisiai i spintele, prie laido prijungtas nukirptas prailgintuvas.

pas mane uzimtos 7 skyles. 3 lempoms, 1 filtrui, 1 kompresoriui, 2 co2

Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 08 07, 00:42)
del rozeciu, tai jos kur bus? mes tai elektra grynai viena laida nuo skydines atsivede akvariumui, tieisiai i spintele, prie laido prijungtas nukirptas prailgintuvas. 

pas mane uzimtos 7 skyles. 3 lempoms, 1 filtrui, 1 kompresoriui, 2 co2

Pas mus taip pat bus pravestas laidas nuo skydines i akvariumo spintele,ten ir bus padarytos rozetes,bet va kiek tai nenusprendziu doh.gif
Atsakyti