Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Inesska @ 2014 08 08, 12:29)
Na ir dabar pasiziurejau, naturalus smelis kainuoja 29 lt-5kg, man jo reiketu maziausiai 25 kg,koralinis smelis kainuoja 6.5 lt uz 1 kilograma, nu ir gaunasi tokia kaina. Tai as ziurejau akvariumai.lt, klausiau dar prie Kalvarijos turgu parduotuveje, tai irgi panasia kaina pasake.

Taigi nepilkit tokio storo sluoksnio smėlio
Atsakyti
Ar gi bus grazu, jei smelio bus apie 3 cm? Pas mane dabar akvariume apie 26 kg grunto ir sakyciau kad mazoka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesska @ 2014 08 08, 12:41)
Ar gi bus grazu, jei smelio bus apie 3 cm? Pas mane dabar akvariume apie 26 kg grunto ir sakyciau kad mazoka  unsure.gif

Aš pirkau 25 kg, tai man dar liko ir papildymui po nuolatinių nusiurbimų..
Va visai neblogas ekonominis variantas, jei pinigėlių trūksta.
smėlis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 08 rugpjūčio 2014 - 12:57
įsiterpsiu smile.gif kad jau radau telefone foto, tai ir įdedu:) Beje lotusas krauna žiedą ax.gif

user posted image
Atsakyti
Reiketu pasiziuret,kai sugrisim, netampisiu is cia smelio,nevarysiu vyra i soka biggrin.gif jis ir taip negali suprast ka as galvoju biggrin.gif nes prasidejo nuo apvalios vazes ir gaiduko, o dabar namuose 4 akvariumai lotuliukas.gif ir slapta nuo vyro svajone-akvariumas 400 litru rolleyes.gif
Tuomce, grazus jusu akvariumai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 08 08, 12:36)
Jo, smėlis turi tendenciją rūgti. Bet gi ciklidai nuolat judina, perkasinėja, tai šios problemos kaip ir neturėtų būti, juolab, kad gi galima tvarkant pajundinti.
Bet jei pirksit, žiūrėkit į frakciją, kad nebūtų ypač smulkus.

drinks_cheers.gif Pas mane ciklidiniam 2 metus buvo kvarcinis smėlis ir jokių problemų-nei rūgo,nei šūdukai matėsi,nei žaliavo,nei sukildavo.Bet buvo 0,8-1,2mm frakcijos.O šiaip yra firma,kur prekiauja kvarciniu smėliu visokių frakcijų ir visai nebrangiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 08 rugpjūčio 2014 - 13:31
Sveiki, už savaitės turėsiu tuščią akvariumą, yra vos kelios žllytės, kelios sraigytės, grunto ir vandens smile.gif gal kas nors kuo nors galite pasidalinti? Gal neturite kur dėti pertekliaus? Kaune.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tripsita: 08 rugpjūčio 2014 - 23:17
QUOTE(Tuomce @ 2014 08 08, 13:00)
įsiterpsiu smile.gif kad jau radau telefone foto, tai ir įdedu:) Beje lotusas krauna žiedą  ax.gif

user posted image

Gražuolis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sineriuke @ 2014 08 05, 21:21)
Sveiki,gal kas turintys akvariuma su isoriniu filtru galetu pasakyti kiek mazdaug vietos uzima visi laidai ir isorinio filtro slangai iseinantys is akvariumo? Mano akvariumas is triju pusiu bus matomas,4 sienele prie sienos pristumpta,tad toj sienoj norim ertme palikt,kad visi laidai,slangai eitu sienos viduje i po akvariumo esancia spintele,dabar gaunasi ertme apie 8 cm ilgio ir 4 cm plocio,ar viskas tilps? Ir kiek geriausia daryt rezeciu? 4u.gif

Kuo platesnė tuo geriau. Luobat kad kad viena šlanga eis į kairę kita į dešinę. Jei dabar daryčiau spintelę faneros nugaros nedečiau. Rozetes pas mane 6
Atsakyti
Vakar dienos vaizdelis:
user posted image

Ruošiasi žydėti:
user posted image
Atsakyti
labai gražu.
o mano kubą corydorai knisa, matyt, neprigis normaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2014 08 09, 09:52)
Gražuolis  4u.gif
Papildyta:

Kuo platesnė tuo geriau. Luobat kad kad viena šlanga eis į kairę kita į dešinę. Jei dabar daryčiau spintelę faneros nugaros nedečiau. Rozetes pas mane 6

Kaip suprast viena i kaire kita i desine? tai jei pas mane va taip akvariumas stoves(panasiai),tik viena akvos sienele prie sienos:
http://atlantidos.pr...riumai gupi/100[1].jpg
Tai ka,viena filtro slanga kabes matoma isoreje?
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 08 09, 10:29)
Kaip suprast viena i kaire kita i desine? tai jei pas mane va taip akvariumas stoves(panasiai),tik viena akvos sienele prie sienos:
http://atlantidos.pr...riumai gupi/100[1].jpg
Tai ka,viena filtro slanga kabes matoma isoreje?

nebutinai, galima pakabint vienoj vietoj ir paemima ir padavimą. pas mus vienoj vietoj.
Atsakyti