Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanoti katinai

QUOTE(Sidabrė @ 2014 08 19, 19:20)
Laba diena,
Atsiprašau, kad įsiterpsiu ne į savo temą, bet norėčiau persakyti savo veterinarės nuomonę apie alergiją. Yra sakoma, kad visi RC yra su vištiena, o alergija dažniausiai ir pasireiškia nuo vištienos. Todėl reiktų vengti tokio maisto. Mano veterinarė perspėjo, kad prednizolonas, dažnai vartojant, gali sukelti kepenų, sąnarių ir kt.ligas, nes tai hormoninis vaistas, kuris kenkia organizmui. Pasiūlė geriau sumaitinti tavegilo, taip ir darau, bent kas tris dienas duodu katytei 0,5 tabletės, tada nesilaižo, nesidrąsko, vasarą dabar visai nurimo. O RC katytė net pati nevalgo, jaučia, kas jai negerai, todėl ji valgo ONE Purina su lašiša ir ryžiais. RC pripilta škotukui. smile.gif

gal tikrai yra tame tiesos g.gif Alergiškasis nuo pat mažumės tik įvairių rūšių (įskaitant ir veterinarinius) RC ėdė g.gif
Atsakyti
Kai mums prasidejo alergija valgem virbac su lasisa, tai...
o del tavegilio, reikes pamegint, gal tikrai geriau, nei sudas prednizolonas.
Atsakyti
Sveiki. as skaitau skaitau apie jusu alergiskus kaciukus. turbut dauguma kornis reksiuku alergiski. o cia jusu dokumentiniai ar ne linke i alergija? o kaip su devonreksais ju charakteriu . ar jie tokie katasuniai kaip ir korniukai? nerandu apie tai informacijos kazkaip. padekit nes ieskom seimos nario taupom pinigelius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 08 20, 08:36)
Sveiki. as skaitau skaitau apie jusu alergiskus kaciukus. turbut dauguma kornis reksiuku alergiski. o cia jusu dokumentiniai ar ne linke i alergija? o kaip su devonreksais ju charakteriu . ar jie tokie katasuniai kaip ir korniukai? nerandu apie tai informacijos kazkaip. padekit nes ieskom seimos nario taupom pinigelius  blush2.gif

Dauguma tai tikrai nealergiški schmoll.gif

Mano katinas nealergiškas, tiesiog ne visas maistas tinka. Gal per riebus, gal baltymų per daug... Nuo vieno garbanos šiaušiasi, nuo kito ausys teršiasi. Nepavadinčiau to alergijom schmoll.gif

Žmogus irgi ne viską iš eilės valgo tongue.gif nors ir alergijos neturi.
Atsakyti
Na mano kol kas tpiu tpiu tpiu jokių aletgijų neturi, o maitinu tai Specific'u smile.gif

Pasirodo mano A smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 08 20, 08:36)
Sveiki. as skaitau skaitau apie jusu alergiskus kaciukus. turbut dauguma kornis reksiuku alergiski. o cia jusu dokumentiniai ar ne linke i alergija? o kaip su devonreksais ju charakteriu . ar jie tokie katasuniai kaip ir korniukai? nerandu apie tai informacijos kazkaip. padekit nes ieskom seimos nario taupom pinigelius  blush2.gif

Pas mus du devonai wub.gif tikri katašuniai wub.gif Abu iš veislynų.
Nežinau kaip korniai,bet devonai labai myli vaikus,pasiduoda vaikų "glamonėms",žaidžia,siunta tačiau nesidrasko ir nesikandžioja.
Devonai tikri šeimos katinai. Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(azi @ 2014 08 20, 11:28)
Pas mus du devonai  wub.gif tikri katašuniai  wub.gif Abu iš veislynų.
Nežinau kaip korniai,bet devonai labai myli vaikus,pasiduoda vaikų "glamonėms",žaidžia,siunta tačiau nesidrasko ir nesikandžioja.
Devonai tikri šeimos katinai. Rekomenduoju  4u.gif

lygiai tas pats ir korniai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kaimynėlės 4u.gif
QUOTE(Lionesss @ 2014 08 19, 23:16)
Kai mums prasidejo alergija valgem virbac su lasisa, tai...
o del tavegilio, reikes pamegint, gal tikrai geriau, nei sudas prednizolonas.

Jiegu bandysit tavegilį tai pasidomėkit dar ir loratinu - yra Loratin ir Loratin expres. Loratiną pati geriu nemažai metų, labai gerai padeda nuraminti alergijos įaudrintą organizmą ir jokių šalutinių poveikių nesu pastebėjusi. Ypač gerai veikia jeigu išgerti vos tik pastebėjus primus alergijos požymius, būtent šio vaisto dėka mano alergija manęs nebevargina ir yra pilnai kontroliuojama. Gal jums bus naudinga ši informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 08 20, 11:44)
Sveikos, kaimynėlės  4u.gif

Jiegu bandysit tavegilį tai pasidomėkit dar ir loratinu - yra Loratin ir Loratin expres. Loratiną pati geriu nemažai metų, labai gerai padeda nuraminti alergijos įaudrintą organizmą ir jokių šalutinių poveikių nesu pastebėjusi. Ypač gerai veikia jeigu išgerti vos tik pastebėjus primus alergijos požymius, būtent šio vaisto dėka mano alergija manęs nebevargina ir yra pilnai kontroliuojama.  Gal jums bus naudinga ši informacija  4u.gif

Aciu, paklausiu veterinarines, man tik idomu, kodel jie visada prednizolona skiria g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 08 20, 13:07)
Aciu, paklausiu veterinarines, man tik idomu, kodel jie visada prednizolona skiria  g.gif

Apie prednizoloną nieko nežinau. Tavegilis, Loratinas tai antihistamininiai . Žinoma, geriausia su veterinaru pasitarti pirmiausia 4u.gif
Atsakyti
merginos, o jei bandyti pereiti ant begrūdžio ėdalo g.gif yra pvz. Orijen su žuvimi - ten nei grūdų, nei vištienos nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2014 08 19, 10:24)
Sveikučiai, atsiprašau kad taip į temą įsiterpsiu, žinau kad kaip iš mėnulio nukritus, bet kai nesidomi svetimomis veislėmis tai nelabai ir žinai, tačiau galbūt kur nors yra koks nors straipsniukas apie kornish ir devon rexus, ta prasme kuo jie skiriasi realiai  blush2.gif

devonai nelabai populiarūs lietuvoje, tai matyt ir straipsnių nelabai įmanoma rast, tik veislės aprašymus smile.gif
man tai skiriasi jų išvaizda. pasiskaičius auginančių atsiliepimus, tai atrodo, kad skiriasi energingumas biggrin.gif devonai ramesni GAL ax.gif

nete tokį paveiskliuką radau, dar plius su selkirk reksu
user posted image

QUOTE(*Indrulka* @ 2014 08 20, 11:53)
...

Pasirodo mano A smile.gif
user posted image

...

kur įsitaisius wub.gif

QUOTE(azi @ 2014 08 20, 17:41)
merginos, o jei bandyti pereiti ant begrūdžio ėdalo  g.gif yra pvz. Orijen su žuvimi - ten nei grūdų, nei vištienos nėra  g.gif

tik pabandžius sužinosi biggrin.gif
Atsakyti