Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanoti katinai

QUOTE(-Ieva- @ 2014 10 05, 11:02)
nuo ryt pradėsiu gal dalintis, reikia veto verdikto sulaukti...

Tik ziurek, kad nebutu kaip man :/ tikiuosi, vetas patikimas. Nes man padare operacija uz 800litu, kurios visai nereikejo :/ o kai paskambinau, kad zaizda puliuoja, pasake, jog neturi laiko ir liepe susirast kita gydykla. Per pazistama patekau pas gera veta Jakovo klinikoj ir jis pasake, kad tos operacijos, nei nereikejo sad.gif svolociai pasipelne is manes. Cia apie Zveryno vet gydykla sneku, gailiuosi, kad tada skundo neparasiau per visa interneta sad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Va laukiu kol parsivesiu user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2014 10 05, 12:19)
Sveikos,
Va laukiu kol parsivesiu user posted image
user posted image

Abu? smile.gif cia is kokio veislyno? wub.gif wub.gif wub.gif meiluciai
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 10 05, 12:39)
Abu? smile.gif cia is kokio veislyno?  wub.gif  wub.gif  wub.gif meiluciai

nu pradzioj pirmas,bet ikalbineja ir antra.
ne is LT,bet is veislyno:)
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2014 10 05, 13:07)
nu pradzioj pirmas,bet ikalbineja ir antra.
ne is LT,bet is veislyno:)

Kiek jiems laiko dabar?
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 10 05, 11:54)
4u.gif
taigi rašo, kad kiekviename kambaryje yra draskyklių biggrin.gif  mirksiukas.gif
žinosiu iš ko vogt lotuliukas.gif

vetas šiandien nepriėmė, ryt vešiu cool.gif
katytė wub.gif
user posted image
user posted image
reikia jai surasti naujus namus, bet kaip?
ryt gal paaiškės kokia būklė tos kojytės...
katytę jau prisijaukinau, meili be galo wub.gif kojytė, kai atremiu, tai lyg ir gyva atrodo

Vargsiuke sad.gif kojyte kokia...
Atsakyti
QUOTE(kombo @ 2014 10 05, 18:30)
Vargsiuke sad.gif kojyte kokia...

bet ji labai gerai jaučiasi, daug valgo, labai meili wub.gif tikiuosi viskas bus gerai, laukiu nesulaukiu, ryt 9val., kai būsim pas vetą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 10 05, 13:15)
Kiek jiems laiko dabar?

5savaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2014 10 05, 19:14)

koks veislynas? 4u.gif labai fainos spalvytės abiejų drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Lionesss @ 2014 10 05, 12:12)
Tik ziurek, kad nebutu kaip man :/ tikiuosi, vetas patikimas. Nes man padare operacija uz 800litu, kurios visai nereikejo :/ o kai paskambinau, kad zaizda puliuoja, pasake, jog neturi laiko ir liepe susirast kita gydykla. Per pazistama patekau pas gera veta Jakovo klinikoj ir jis pasake, kad tos operacijos, nei nereikejo sad.gif svolociai pasipelne is manes. Cia apie Zveryno vet gydykla sneku, gailiuosi, kad tada skundo neparasiau per visa interneta sad.gif

tikiuosi, kad taip nebus. bet ir šiaip, jei nustatys blogiausią variantą, tada dar vešiu pas kitą vetą, pažiūrėti, ar nuomonės sutampa 4u.gif
Atsakyti
Nu ir kaip?
Atsakyti
Ir as laukiu naujienu g.gif ale Ievos, nei FB nematyt...
Atsakyti
kojytė buvo lūžusi ir sugijus jau, bet blogai sugijus. nors reiktų pas traumų profą vežti, t.y. Kaunas arba Vilnius, jei patvirtintų, kad įmanoma dar išgelbėti letenėlę, tai reiktų operacijos, laužti kaulus ir iš naujo sutvirtinti... tai dabar rašynėjuos su prieglaudom, bandysiu ieškoti globėjų iš Vilniaus ar Kauno, aš neprivažinėsiu, bet šiaip ar taip jai reikia naujo globėjo, nes balkone katytė neišgyvens per žiemą...

bet katytė tai nereali, žaidžia, valgo, šokinėja, kai nesupranta, kas jai yra, tai ir jaučias gerai biggrin.gif čia mum atrodo, vaje, kokia tragedija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 06 spalio 2014 - 12:10