Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanoti katinai

Zinios, nei geros, nei blogos. Netureciau katinu, arba bent viena, tikrai paimciau :/
Siaip turetu atsirasti koks zmogus gi, katyte grazi. Maciau cia toki juoduliuka dovanojo, tai nepasidalino jo ten, kur grazesnis gyvuliukas, tai nori visi.
O del islaidu, tai zmones parems, jei naujasis seimininkas netures finansu operacijai. Ka cia reiskia kiekvienam po 10 ar 20 litu sumesti.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 10 06, 15:10)
Zinios, nei geros, nei blogos. Netureciau katinu, arba bent viena, tikrai paimciau :/
Siaip turetu atsirasti koks zmogus gi, katyte grazi. Maciau cia toki juoduliuka dovanojo, tai nepasidalino jo ten, kur grazesnis gyvuliukas, tai nori visi.
O del islaidu, tai zmones parems, jei naujasis seimininkas netures finansu operacijai. Ka cia reiskia kiekvienam po 10 ar 20 litu sumesti.

tai aš ir pati galiu paremti, nes nu ką jau čia padarysi, juk pati prisiėmiau atsakomybę. bet vat, katytė graži, bet gali būti neįgali, tai čia ir gali būti tas rodiklis, kad neras namų katytė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 10 06, 14:24)
tai aš ir pati galiu paremti, nes nu ką jau čia padarysi, juk pati prisiėmiau atsakomybę. bet vat, katytė graži, bet gali būti neįgali, tai čia ir gali būti tas rodiklis, kad neras namų katytė verysad.gif

Ievute, yra zmoniu, kuriems tai nesvarbu smile.gif pvz man, mano draugei, kuri augina raisa katyte. Svarbu ieskoti ir atsiras. Gaila mano mama tokia kategoriska, vis bandau jai kokia beglobe ikist, bet be sansu sad.gif o kad estu mane paskiau irgi nenoriu.
Atsakyti
dabar svarbiausia bent jau globėją kaunietį ar vilnietį rasti, kad galėtų rentgeną katytei padaryti, nes šiauliuose gi tokio nėra aparato doh.gif ir spręsti, daryti operaciją su kaulų laužimais ar amputaciją...
Atsakyti
Sveikos kaimynėlės 4u.gif
Mūsų temoje (Mūsų katinėlių) galėtume papasakoti ne vieną istoriją apie tokius ypatingus katiniukus. Randa namus ir ypatingieji, kartais net ir labai greitai, kartais gali tekti ilgiau paieškoti, tačiau jeigu toks katinukas yra paimamas tai jau tas žingsnis yra apgalvotas ir tikrai tokiam gyvūnėliui negresia būti išmestam į gatvę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 10 06, 14:31)
dabar svarbiausia bent jau globėją kaunietį ar vilnietį rasti, kad galėtų rentgeną katytei padaryti, nes šiauliuose gi tokio nėra aparato doh.gif ir spręsti, daryti operaciją su kaulų laužimais ar amputaciją...

O tai negali taip likti? Gali reiket amputuoti? Nes as galvojau, sugyjo ir sugyjo...blema, ner siauliuose tokio aparato, nu sakes.. sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 06, 14:33)
Sveikos kaimynėlės  4u.gif
Mūsų temoje (Mūsų katinėlių) galėtume papasakoti ne vieną istoriją apie tokius ypatingus katiniukus. Randa namus ir ypatingieji, kartais net ir labai greitai, kartais gali tekti ilgiau paieškoti, tačiau jeigu toks katinukas yra paimamas tai jau tas žingsnis yra apgalvotas ir tikrai tokiam gyvūnėliui negresia būti išmestam į gatvę  4u.gif

Gal galite padeti ir siam surasti bent globeja? Paskelbkite jusu temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 06, 15:33)
Sveikos kaimynėlės  4u.gif
Mūsų temoje (Mūsų katinėlių) galėtume papasakoti ne vieną istoriją apie tokius ypatingus katiniukus. Randa namus ir ypatingieji, kartais net ir labai greitai, kartais gali tekti ilgiau paieškoti, tačiau jeigu toks katinukas yra paimamas tai jau tas žingsnis yra apgalvotas ir tikrai tokiam gyvūnėliui negresia būti išmestam į gatvę  4u.gif

niu tikiuosi, kad ras anksčiau ar vėliau 4u.gif galėtų ir anksčiau, lengviau operaciją būtų daryti, kai dar maža ir kaulai smulkūs....

QUOTE(Lionesss @ 2014 10 06, 15:33)
O tai negali taip likti? Gali reiket amputuoti? Nes as galvojau, sugyjo ir sugyjo...blema, ner siauliuose tokio aparato, nu sakes.. sad.gif

nežinau, dėl amputacijos reiktų ir su kitais vetais pasikonsultuoti, nes letenėlė brūžinasi į žemę ir žaizdos gali atsirasti nuo trinties... bet aš tikiu, kad operacija padėtų ir katytė turėtų visas 4kojytes, o ne 3,5
Atsakyti
Ieva - užeikit pas mus į temą, parašykit, aišku reiktų nuotraukų padaryti, aprašymą parašyti ir tos, kurios užsiima globa galės ką nors patarti, paaiškins kaip globos namų puslapiuose paskelbti ir kaip globos paieškos ratą įsukti 4u.gif
Dėl operacijos, kiek man žinoma, būna kad gali ištiesinti kojytę ir bent jau padaryti kad galėtų remtis nors ir nesilankstytų per sanarį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 06 spalio 2014 - 14:40
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 06, 15:38)
Ieva - užeikit pas mus į temą, parašykit, aišku reiktų nuotraukų padaryti, aprašymą parašyti ir tos, kurios užsiima globa galės ką nors patarti, paaiškins kaip globos namų puslapiuose paskelbti ir kaip globos paieškos ratą įsukti  4u.gif
Dėl operacijos, kiek man žinoma, būna kad gali ištiesinti kojytę ir bent jau padaryti kad galėtų remtis nors ir nesilankstytų per sanarį  g.gif

aš jau visom organizacijom parašiau... Katino svajonė apsiima kuruoti gydymą katytės, jei tik ji atsidurtų Kaune, jei tik rastų globėją verysad.gif šiaip daug organizacijų atsiliepė į mano šauksmą - sužavėta aš.

4u.gif

SM kačiukų gelbėjimo temoje esu parašiusi postą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 06 spalio 2014 - 14:52
Vadinasi jau pusė darbo padaryta 4u.gif Dabar reiktų pridėlioti skelbimų, kad ieškoma globa Kaune ir kad bus gydymo kuratorius, kad ir tų pačių organizacijų puslapiuose ir tikrai atsiras globa. Kaip ir sakiau užeikit į Mūsų katinėlių temą, įdėkit pvz. FB nuorodą apie globos paieškas - merginos pasidalins ir tikrai viskas pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 06, 15:55)
Vadinasi jau pusė darbo padaryta  4u.gif  Dabar reiktų pridėlioti skelbimų, kad ieškoma globa Kaune ir kad bus gydymo kuratorius, kad ir tų pačių organizacijų puslapiuose ir tikrai atsiras globa. Kaip ir sakiau užeikit į Mūsų katinėlių temą, įdėkit pvz. FB nuorodą apie globos paieškas - merginos pasidalins ir tikrai viskas pavyks  4u.gif

drinks_cheers.gif Tikrai įdėk FB nuorodą į"Mūsų katinukų " temą- mes priimama visus ir visas... O pagalbėti- kiek galim- tiek gelbėjam 4u.gif Man su Lesle oho kiekpagalbininkų buvo wub.gif Ir iš kitų SM temų ir iš vis nesupratau kaip, bet moterys rado. taip, kad nesikuklink, užsuk- reikalas svarbus- ir laikas ne katytės kojytės nenaudai tiksi.
beje- aš jau FB paplatinau, kiek galėjau.. mirksiukas.gif
Atsakyti
va, Katino svajonė pranešimas
pagalba

jetau, kaip aš čia tą temą "teršiu", niu bet man nedrąsu kitur blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti