Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanoti katinai

Dėkui.Veterinaras mūsų geras,bet maniau pas jus dar užklausiu dėl viso pikto smile.gif Jau kaip ir sutarėm dėl to reikaliuko ,bet patarimų iekada nebūna per daug smile.gif
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2014 08 08, 10:55)
Kad nėra ką duoti (patarimo) ax.gif paėmėm iš veislyno visą sutvarkytą, paruoštą gyvenimui be streso rolleyes.gif (tada jam buvo 4 mėn)

O jei ne iš veislyno,tai katinas stresų pilnas ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GABUSKA @ 2014 08 08, 20:54)
Dėkui.Veterinaras mūsų geras,bet maniau pas jus dar užklausiu dėl viso pikto smile.gif Jau kaip ir sutarėm dėl to reikaliuko ,bet patarimų iekada nebūna per daug  smile.gif
Papildyta:
O jei ne iš veislyno,tai katinas stresų pilnas  ar kaip?  g.gif

Jinai turejo omenyje, kad daugintojai atiduoda visai mazus kaciukus 2 men., kuriems dar reikia mamos kates , o veislynai 4 men kaciukus, kada jau jie buna savarankiski.
As turiu du miau, todel vienas imtas 2 men, kitas 4 men . tas kuris dvieju men, pastoviai ciulpia savo uodegos galiuka, nes jam truko mamos papo. Ji per maza atskyre nuo jos. Tai nebutinai taisykle, taciau, gamta irgi visgi turi savo taisykles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 08 rugpjūčio 2014 - 21:15
QUOTE(Lionesss @ 2014 08 08, 21:14)
Jinai turejo omenyje, kad daugintojai atiduoda visai mazus kaciukus 2 men., kuriems dar reikia mamos kates , o veislynai 4 men kaciukus, kada jau jie buna savarankiski.
As turiu du miau, todel vienas imtas 2 men, kitas 4 men . tas kuris dvieju men, pastoviai ciulpia savo uodegos galiuka, nes jam truko mamos papo. Ji per maza atskyre nuo jos. Tai nebutinai taisykle, taciau, gamta irgi visgi turi savo taisykles.

Supratau smile.gif 4u.gif

Manoji 3-jų parduota beveik... Tikiuosi,kad jai viskas bus ok,nes dabar superinė katė,kuri ir gera ir savarankiška,šposų stambių nekrečia ,kaip sakant-Savo vietoje smile.gif Tik reikia dabar sterilizacija pasirūpint smile.gif

Dėkui visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GABUSKA @ 2014 08 08, 21:27)
Supratau  smile.gif  4u.gif

Manoji 3-jų parduota beveik... Tikiuosi,kad jai viskas bus ok,nes dabar superinė katė,kuri ir gera ir savarankiška,šposų stambių nekrečia ,kaip sakant-Savo vietoje smile.gif  Tik reikia dabar sterilizacija pasirūpint smile.gif

Dėkui visoms  4u.gif

Manau, kad viskas bus gerai.
As saviskius sterizlizavau 6-7 men. 4u.gif katinai lengviau pernesa, nei katytes. Kazkaip jiems paprasciau. As net neleidau, nei karto morciuotis, kad nesikamuotu.
Atsakyti
QUOTE(GABUSKA @ 2014 08 08, 22:54)
Dėkui.Veterinaras mūsų geras,bet maniau pas jus dar užklausiu dėl viso pikto smile.gif Jau kaip ir sutarėm dėl to reikaliuko ,bet patarimų iekada nebūna per daug  smile.gif
Papildyta:
O jei ne iš veislyno,tai katinas stresų pilnas  ar kaip?  g.gif

Trukt už vadžių vėl iš pradžių doh.gif stresas dėl mergų (nes mūsų berniukas), ir visų su tuo susijusių dalykų, kai norisi lipti sienom. tai negi be dokų kitaip katinai dauginasi :lotuliukas:Tiesiog veislynas tuo pasirūpina iš karto ir nekastruotų nedalina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 08 rugpjūčio 2014 - 23:00
4u.gif ne į temą,bet blush2.gif
po namus bėgioja amerikos akitukas blush2.gif ,katinai šnairuoja šuo dėjo ignorą ant visų trijų doh.gif aš alytuj MB devintam danguj
neišvėrėm be suns,rinkom ir va tokį išsirinkom
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2014 08 09, 16:49)
po namus bėgioja amerikos akitukas blush2.gif ,katinai šnairuoja šuo dėjo ignorą ant visų trijų doh.gif aš alytuj MB devintam danguj

foto foto thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 08 09, 15:53)
foto foto thumbup.gif  thumbup.gif

būtinai ,bet tik po antradienio dirbu aš doh.gif ,aš nuo ketvirtadienio alytuje o Džiakis tik vakar parvažiavo.Pati dar neniurkiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2014 08 09, 16:49)

Jonaviete, TB tuo metu tikrai ne devintam danguj, o balkone sedejo. Kaip tik apie 17.30 pravaziavom pro tavo namus ir matem biggrin.gif
Lauksim parodant ka jus ten isigijot wink.gif
Atsakyti
Laaaba 4u.gif

Sveikinu Jonaviecius su nauju kaciu kambarioku biggrin.gif as tikejau, kad rusiukas vel bus. Man jis atrode tobulai tinkantis tau suo.

Agnusai maciau ir zavia, grazianaujoke turi smile.gif

Cinamon su kudikeliu wub.gif 4u.gif

ir daugiau atgal nepaskaiciau..

atejau su klausimu. Mano kiulkis virsta cepelinu doh.gif ryskiai reik keist edesi jai. Ziauriai skaniai ji eda ir apsisukdama (sita jau senai eda) Enigma tai kudenu kudena.
Ka duodat cepelinam est? Simts metu nekeiciau maisto, nebezinau kas gerai kas nebelabai. Isskyrus, kad super premium. Ka duot kad kiulkis/cepelinas vel i katina atvirstu?
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2014 08 09, 15:49)

uau.... Supergrožio šuo thumbup.gif 4u.gif

Ir dėkui už pamokymus/patarimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Daznai matau reksiukus sfinksiukus nuotraukose draugaujancius su grauzikais. gal kas turit patirties . kaip pripratinat. ko gero nuo maziuko pratinti reikia. bet ar tas mazius neuzpuls ziurkes. pas mane gyvena ziurke ir turiu vilties ,kad susidraugautu su reksiuku. dairausi juodo reksiuko. ir taupau pinigelius ax.gif . veislynai siulo ir pusmetinius reksiukus. vistik jie paauge jau. kaip pripranta prie nauju namu g.gif . gal kartais jie siek tiek pigesni?
Atsakyti