Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(rusma @ 2014 08 04, 19:27)
taip, jeigu pavynioti, tai net atomikai nepralenda... O nevyniotų baisu siųsti, kad kokia ciocia anspaudu netaukštelėtų tiek, kiek sveikatos turi...

O siunčiau į Belgiją - virš 1 kg buvo svoris - 33 lt...  Žiauru...

o teisybė, kad į užsienį tik pirmenybiniu gali siųsti? ta prasme, registraciją gali rinktis, bet pirmenybiniu būtinai.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 08 01, 09:23)
Ačiū abiems su V-i-k-a už atsiliepimus. Surizikavau mainytis ir pakeliui kibiras. Jei labai nepatiks ir narcizų nerasiu, keliaus išparduotuvėn... Vis tiek manau bus geriau už Miller Harris netikras figas... 

Torrente man vienas iš tų keistųjų atvejų kai EDT laikosi geriau nei EDP... O gal EDP nelabai užuodžiu...

neprapuls tas kibiriukas biggrin.gif grazus kvapas, subtilus, tokiu karsciu pats tas.. toks modernus poziuris i odekolona, kaip v-i-k-a rase, sekmadieniniai kvepalai. mano nosis narcizus uztinka, ypac ryskius pradinese natose, o veliau jie virsta graziais zaliais irisais. vienintelis dalykas, kurio noreciau, tai, kad bazines natos ir liktu bleu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rzrzr: 04 rugpjūčio 2014 - 19:36
QUOTE(Monmorensi @ 2014 08 04, 21:12)
o teisybė, kad į užsienį tik pirmenybiniu gali siųsti? ta prasme, registraciją gali rinktis, bet pirmenybiniu būtinai.

tai, kad pagal mane, dabar tas pirmenybinis centus kainuoja, ne du litus, kaip anksčiau
Atsakyti
QUOTE(renla @ 2014 08 04, 14:32)
Pas mane visada taip ir yra,kai perku naujus kvepalus, tik po kokiu 10 naudojimu pradeda normaliai ir ilgai kvepėti. suprantu,kad turi išgaruoti spirito perteklius  is vis kvepalai turi "pastovėti" 10-14 dienu

koks spirito perteklius? Spirito yra tiek, kiek ir turi buti... O jei kvepalai nugaruoja, tai kas čia gero?
O "pastovėti" jie turi kaip?? Kad prisirptų?
Negi jūs rimtai? Jei gamintojas kvepalų nerekomenduoja atlikti "procedūrinių veiksmų", tai jų ir nereikia.

na, man kvepalai iskart kvepia taip, kaip kvepia, nepasikeicia per 10 dienu. Kitas klausimas yra apie tai, kaip ilgai/intensyviai/kokiomis natomis jie ant musu kvepia. Gal tiesiog vienas ar kitas kvapas su mumis "pajuokauja". Čia aš apie originalus.

As, pvz, turiu pripazinti, kad yra vienas kvapas, kurio as tiesiog... neuzuodziu. Nezinau, kaip tai paaiskinti. Na, ir atitinkamai man atrodo, kad jis ant manes ir ant kitu nekvepia, nors aplinkiniai puikiai ir ilgai jaucia ta kvapa.
Tai Lanvin Oxygene for women. Tikriausiai tai puikus kvapas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 08 04, 05:22)
drinks_cheers.gif pačiulė juose riebi, bet subalansuota, kaip man rašė viena narė - kvepia nameliu miške smile.gif. Man asmeniškai vieni gražiausių pačiulinių kvepalų, o figos (vaisiai) - tik tarp kita ko, pačiulėms sušvelninti ir apžaisti...
Ambros neuosčiau, o jeigu uosčiau - nepamenu. Esu turėjusi Calypso Marine atomiką - tiek gaudavau komplimentų, kad turbūt  retai kurie tiek pritraukia... Matyt kada nors vėl juos turėsiu, prisiminimai labai šilti, o nuomonė apie Calypso Christiane Celle, formuota aišku tik tų dviejų, kuriuos pažįstu pagrindu - pozityvi...

Aciu labai uz toki issamu ir grazu aprasyma,pasimsiu kvepaliukus ,pabandysiu .

Atsakyti
Gal kas galit rekomenduoti pakalnuciu kvepalus, kuriuos galeciau rasti kristianoj ar dougle? Aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forestberry: 05 rugpjūčio 2014 - 00:01
QUOTE(Monmorensi @ 2014 08 04, 20:12)

registruoti galima tik pirmenybinę siuntą - nebėr registruoto nepirmenybinio į užsienį. O neregistruotas gali būti koks nori - pirmenybinis, ne.
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2014 08 05, 00:52)
Gal kas galit rekomenduoti pakalnuciu kvepalus, kuriuos galeciau rasti kristianoj ar dougle? Aciu smile.gif

Dior Diorissimo.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 08 04, 22:22)
As, pvz, turiu pripazinti, kad yra vienas kvapas, kurio as tiesiog... neuzuodziu. Nezinau, kaip tai paaiskinti. Na, ir atitinkamai man atrodo, kad jis ant manes ir ant kitu nekvepia, nors aplinkiniai puikiai ir ilgai jaucia ta kvapa.
Tai Lanvin Oxygene for women. Tikriausiai tai puikus kvapas lotuliukas.gif

Deja, neužuodžiu jo ir aš... Tik pasipurškus kvepia, užuodžiu, viskas tvarkoje, bet maždaug po pusvalandžio dingsta nuo manęs visiškai.
Atsakyti

Lalique Fleur de Cristal
Papildyta:
QUOTE(HappyAngel @ 2014 08 05, 10:47)
Deja, neužuodžiu jo ir aš... Tik pasipurškus kvepia, užuodžiu, viskas tvarkoje, bet maždaug po pusvalandžio dingsta nuo manęs visiškai.

sad.gif
Atsakyti

Estee Lauder Pleasures arba Clinique Happy
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 07 23, 15:43)
siandien, atrodo, visai netiketai pavyko identifikuot savo ankstyvosios jaunystes svaigimo objekta  bigsmile.gif taip kvepedavo viena mamos pazistama, tiesiog lydziausi is malonumo, kai retkarciais pas mus uzeidavo ir parnesdavo savo svaiginanti sleifa, bet paklaust kazkaip vis nedrisau  blush2.gif (ot...  doh.gif ). ko gero, tai taip priestaringai vertinami Guerlain Mitsouko  bigsmile.gif mergaites, gal kam teko bandyti panasiu kvapu? yra cia susidraugavusiu su siuom kvapu?  4u.gif

nors nieks ir nepasisake, bet pasisakysiu, kad neklaidinciau kitu. nezinau, kodel kvapai pasirode panasus... atmosferos pokstai blush2.gif bet jau likimas tetos veidu suteike galimybe issiaiskint, kas tai per kvapas. clinique aromatics elixir
Atsakyti