Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(sunnyyy37 @ 2014 08 01, 12:54)

Štai čia dėkite, čia SM Originalių kvepalų išparduotuvė: http://www.supermama...?...7840&st=540
4u.gif
Atsakyti
man kadangi Torrente nepatiko, tai užuodžiau po 2 pšykų ant savęs oj kaip ilgai biggrin.gif
bet šiaip jų ilgai besilaikančiais nevadinčiau, tokie lakūs kažkokie, išsisklaidantys greit.

esu bandžius prieš kokius 4 metus nežinau kokią versiją, tada irgi tokį įspūdį jie paliko. o dabar EDP iš salos pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 08 01, 20:48)
man kadangi Torrente nepatiko, tai užuodžiau po 2 pšykų ant savęs oj kaip ilgai  biggrin.gif
bet šiaip jų ilgai besilaikančiais nevadinčiau, tokie lakūs kažkokie, išsisklaidantys greit.

esu bandžius prieš kokius 4 metus nežinau kokią versiją, tada irgi tokį įspūdį jie paliko. o dabar EDP iš salos pirkau.

Tai cia ir man gali but, kad uzuodziu ilgai , nes ta roze erzina g.gif

O kodel pirkot jei nepatiko anksciau? ax.gif
Klausiu, nes nekenciu roziu, bet irgi siuos turiu isigijus doh.gif laukiu kada jiems subresiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2014 08 01, 23:04)
O kodel pirkot jei nepatiko anksciau? ax.gif

SM'as užkrėtė su savo manija biggrin.gif jei rimtai, tai nelabai aš jų atsiminiau iš pirmojo bandymo. tik tiek, kad nelabai ilgai laikėsi ir nepaliko didesnio įspūdžio. kadangi čia masiškai visos gerai atsiliepė apie juos paskutiniu metu, nusprendžiau suteikt antrą šansą, juolab kaina buvo nedidelė palyginus. tai paėmiau 30-tuką EDP. tikrai nesakyčiau, kad tai blogi kvepalai. tiesiog "ne mano".
Atsakyti
Laba,gal kuri esat testavus situos kvapus ?
http://www.fragranti...Ambre-6710.html
http://www.fragranti...Figue-6711.html
Idomu,Ambre nera silpna ? Ar idomus kvapai ? Nezinau kaip issireiksti ,ar verti demesio ?
Is Ambriniu,man labai patinka naudoju Mona Di Orio Ambre,kartais Annick Goutal Ambre Fetiche ,SL Ambre Sultan retai ,bet neblogi.
Kazin Calypso Ambre I tema butu ar nelabai ? g.gif ax.gif
O Figue turbut stiprus,koncentruoti ? Labai paciuole jauciasi ? ax.gif
Aciu labai jei kas nupasakosit wub.gif drinks_cheers.gif
Idomu,LT ju kur nors yra ,kad pauostinet ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 03 rugpjūčio 2014 - 15:47
Pagal fragrantikos atsiliepimus Figue panasus i Reminiscence Patciule, jei taip, tai paciule ten labai aktyvi, zemeta, tokia laukine.
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 08 03, 20:35)
Pagal fragrantikos atsiliepimus Figue panasus i Reminiscence Patciule, jei taip, tai paciule ten labai aktyvi, zemeta, tokia laukine.

Aciu,as panasu vaizda susidariau.. Galvojau abejus pasimt pabandymui po 100 ml jie yra,nebrangus,jei ka atiduociau kam is savu. Tik dabar mastau ,ar verta aplamai juos pirkt g.gif
Reminiscence grazi man patciule ,bet norisi jau kazko idomesnio,neuostyto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 03 rugpjūčio 2014 - 19:45
Esu turėjus Calypso figų atomiką, bet jau senokai. Pačiulė berods stipri buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 03 rugpjūčio 2014 - 20:11
QUOTE(Monmorensi @ 2014 08 03, 21:11)

Aciu 4u.gif reik susilaikyt si karta ,nebus matyt tai ,ko noreciau šiuo metu g.gif
Mon Parfum Cheri labai man patinka paciule ,tokia paslaptinga wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 08 03, 21:11)

drinks_cheers.gif pačiulė juose riebi, bet subalansuota, kaip man rašė viena narė - kvepia nameliu miške smile.gif. Man asmeniškai vieni gražiausių pačiulinių kvepalų, o figos (vaisiai) - tik tarp kita ko, pačiulėms sušvelninti ir apžaisti...
Ambros neuosčiau, o jeigu uosčiau - nepamenu. Esu turėjusi Calypso Marine atomiką - tiek gaudavau komplimentų, kad turbūt retai kurie tiek pritraukia... Matyt kada nors vėl juos turėsiu, prisiminimai labai šilti, o nuomonė apie Calypso Christiane Celle, formuota aišku tik tų dviejų, kuriuos pažįstu pagrindu - pozityvi...
Atsakyti
labai reikia patarimo,užsisakiau kvepalus internetu iš Lt internetinės parduotuvės,kvepalai vyriški Armani code sport(tualetinis vanduo) ir tie kvepalai visiškai nelaiko,vyras užpurškia 4 paspaudimus ir pradžioj toks aštrus spiritinis kvapas o po poros valandų kvapas vos jaučiamas o po pusdienio aplamai nelieka,tai ar čia kvepalai neoriginalūs ar kame čia reikalas? gal kurios vyras turi šį kvapą labai lauksiu atsiliepimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birmania: 04 rugpjūčio 2014 - 12:53
Merginos labai reikia patarimo,ypatingai tų kurių vyrai naudoja tualetinį vandenį Armani code sport,kiek laiko šis kvapas ?ar tai normalu kad papurškus 4 paspaudimus kvapas po poros valandų beveik nesijaučia g.gif kaip atskirti originalą nuo neoriganalo jei pirkta iš lt internetinės parduotuvės?
Atsakyti