Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Saldziuju kvepalu eros pradininkai - Angel. Kazkur skaiciau, kad trejus metus dirbo TM marketingo grupe, kad ivestu i rinka siuos kvepalus, kurie buvo netradiciskai saldus ir tuo metu buvo labai nuostolinga reklamos kampanija, bet jau kai iejo, tai ir kiti pradejo saldesius is paskos kurti. O ir paciu TM Angel flankeriu atsirado galybe.
Butinai reikia bandyti.
Atsakyti
net nežinau kaip paklausti...
ar galite pasakyti kokie kvepalai jums panašūs į purškalą nuo uodų? 4u.gif
tiesiog praėjo gatve moteris ir pirma mintis buvo - kodėl rudenį jį naudoja purškalą nuo uodų? + mieste? smile.gif gal ne man vienai tokios asociacijos kyla kartais...
Atsakyti
QUOTE(dzojyte @ 2014 10 13, 14:26)
net nežinau kaip paklausti...
ar galite pasakyti kokie kvepalai jums panašūs į purškalą nuo uodų?  4u.gif
tiesiog praėjo gatve moteris ir pirma mintis buvo - kodėl rudenį jį naudoja purškalą nuo uodų? + mieste? smile.gif gal ne man vienai tokios asociacijos kyla kartais...

Man Gres Cabochard EDT žiauriai primena vieną purškalą nuo uodų doh.gif O gal reiktų sakyti, kad tas purškalas nuo uodų primena Cabochard.
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 10 13, 10:51)

taip pat paklausiu ar Angel by Thierry Mugler for Women , labai saldus kvepalai?

Užsimaniau aš šiandien saldumynų (ta prasme, valgomų). Ta progą pasitepiau lašu Angel - ir širdis, ir uoslė, ir apskirtai viskas taip apsalo, kad tą saldainių norą kaip ranka nuėmė biggrin.gif Nors toks pliusas.
O šiaip tai nusprendžiau, kad man jo per daug, per smarkiai ir per svaigiai užtat siūlau dabar išparduotuvėj PP cool.gif
Atsakyti
ačiū, bet, matyt, krautuvėj kokioj jo pauostyt neberasiu, tiesa?
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 10 13, 13:34)
Man Gres Cabochard EDT žiauriai primena vieną purškalą nuo uodų doh.gif O gal reiktų sakyti, kad tas purškalas nuo uodų primena Cabochard.

Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 10 13, 14:34)

Patikrinau - tiesiai į dešimtuką su tokia asociacija, ypač pradinės natos, vėliau lyg lieka oda (bet nelabai kokybiška - labiau koks dermantinas...).

Dzojyte, dėl kokios parduotuvės - nežinau, bet jei nepraeis noras pauostyt - rašykit a.ž. smile.gif
Atsakyti
Gal kas ir i mano klausima tures atsakyma ax.gif

PC pro sali praienanti pardaveja, tai skaniai kvepejo -cinamonu, gvazdikeliais ir dar kazkokiu geriu.
Toks intensyviai prieskoninis kvapas, siek tiek salstelejes, bet neikyriai, gal kas zinot kazka panasaus?
kazkaip neisdrisau paklaust ax.gif o dabar jau galvoju, kad teks eit ieskot jos.
tik va beda, kad PC tam yra turgelis ir jame prekiauja prieskoniais, gal cia jais prekiaujanti pardaveja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 13 spalio 2014 - 17:26
QUOTE(Monmorensi @ 2014 10 13, 13:53)
saldūs saldūs. ir dar žiauriai intensyvūs. love or hate kategorija  biggrin.gif

taip taip, hate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 10 13, 18:46)
taip taip, hate biggrin.gif

biggrin.gif na, man bent vyriškas - love smile.gif
Atsakyti
Merginos, reikia patarimo smile.gif

Ka galetume rekomentuoti is vyrisku saldziu, bet gaiviu kvapu (jo zodziais tariant) ? g.gif

Paprastam, zemiskam vaikinui iki 30m. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 10 13, 21:25)
Merginos, reikia patarimo smile.gif

Ka galetume rekomentuoti is vyrisku saldziu, bet gaiviu kvapu (jo zodziais tariant) ?  g.gif

Paprastam, zemiskam vaikinui iki 30m.  4u.gif

dolce gabbana the one wub.gif , versace eros, hugo boss platinum
Atsakyti
man saldus ir gaivus yra antonimai laugh.gif
Atsakyti