Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(velnio_nešta @ 2014 10 17, 12:13)
Merginos, gal galetumete padeti  4u.gif  Reikia isrinkti kvepalus 12-metei mergaitei, paauglyste prasideda ax.gif Kuriuos is siu kvapu rekomenduotumete pabandyti? Tiesiog nerealu per viena diena isuostyti tiek kvapu, tai pagalvojau, kad gal padesite bent kelis tinkamus atsirinkti 4u.gif

Justin Bieber Girlfriend Eau de Parfum

tik kita - justin bieber someday eau de parfum arba Green Tea Cherry Blossom Elizabeth Arden, MALIZIA BON BONS EDT PERFUME
Atsakyti
QUOTE(velnio_nešta @ 2014 10 17, 11:13)
Merginos, gal galetumete padeti  4u.gif  Reikia isrinkti kvepalus 12-metei mergaitei, paauglyste prasideda ax.gif Kuriuos is siu kvapu rekomenduotumete pabandyti? Tiesiog nerealu per viena diena isuostyti tiek kvapu, tai pagalvojau, kad gal padesite bent kelis tinkamus atsirinkti 4u.gif

Dar Yves Rocher galit paziureti, jie irgi turi keleta maloniu monokvapu - kokoso, vaniles, braskiu etc. ir dar kazkokiu lengvesniu.

Atsakyti
Merginos, gal turit idėjų, kodėl kvepalų purkštukas drėksta. Nuvaliau, bet kitą rytą žiūriu, kad vėl kaip aprasojęs ir purkštukas, ir dangtelio vidus.Ar reiktų sunerimti, kad kvepalai gali išgaruot? Kaip galima būtų gelbėti?
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2014 10 17, 22:38)
Merginos, gal turit idėjų, kodėl kvepalų purkštukas drėksta. Nuvaliau, bet kitą rytą žiūriu, kad vėl kaip aprasojęs ir purkštukas, ir dangtelio vidus.Ar reiktų sunerimti, kad kvepalai gali išgaruot? Kaip galima būtų gelbėti?

gal koks mikro įtrūkimas atsirado?
Atsakyti
QUOTE(velnio_nešta @ 2014 10 17, 15:41)
Aciu 4u.gif ismetam is saraso biggrin.gif
Taip, zinoma, kad ji pati rinksis. Tiesiog noretusi zinoti, ka jai galima pasiulyti, juk pasirinkimas toks didelis, tai net nezinosim i kuria puse eiti... O po keletos kvapu nosis jau ims klaidinti... O as pati mazai ka ismanau apie kvapus, man kaip vaikui - arba smirdi, arba kvepia blush2.gif

Pagooglinaus radau kvepalu sarasus, kaip labiausiai tinkamus paauglems, tik beda, kad musu parduotuveje daugumos ju nera, turbut tai bus ne vienos dienos darbas - issirinkti tinkama kvapa  rolleyes.gif 
http://perfumes.allw...s-for-teenagers
http://beauty.about....s-for-teens.htm

tikrai - gerai čia abie Harajuku Lovers, turėtų eblogai pasirodyti.
Jei jau dar apie lengvus - jei tik nepasirodys per blrangūs - Douglase yra Sisley firmos šitie, jie tokie tikrai lengvi ir paauglei mergičkai tinkami.
Neatmeskit varianto vis tik pasižiūrėti The Body shop kvepaliukus, mano paauglė krikšto dukra jais žavisi - neatsimenu kaip tiksliau vadinasi, vieni gal Vanilla, kiti - lyg Moringa, paskui dar kažką su ličiais ar vyšnios žiedais turėjo, bet jų kvapai tikrai tinka pauglėms, gerai kvepia.
Atsakyti
velnio_nešta, dar siūlau pasižiūrėti Morgan kvepalus, jie kaip tik paauglėms. Kristianoj būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 18 spalio 2014 - 20:00
Ką gero galit pasakyt apie Boss Woman? Labai daug gerų atsiliepimų apie juos.
http://www.fragranti...-Woman-381.html
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 10 19, 18:20)

sau ar tai paauglei mergaitei?
Aš nežinau, ar jie dabar prekyboje, bet mano viena gera gera draugė juos prieš gerus 10-12 metų laikė nepamainomais eiti į darbą, kai reikia būti, cituoju, "beveidei" unsure.gif dirbo tada kažkokioj firmutėj klientų aptarnavime... Tiesą sakant, jie tikrai man toks vandenukas skystalėlis. Nebritkus, neblogas, bet tikrai beveidukas.

Ai, jūs gi norėjot kažką gero rolleyes.gif bet čia irgi neblogai, sakyčiau..
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 10 19, 19:04)
sau ar tai paauglei mergaitei?
Aš nežinau, ar jie dabar prekyboje, bet mano viena gera gera draugė juos prieš gerus 10-12 metų laikė nepamainomais eiti į darbą, kai reikia būti, cituoju, "beveidei" unsure.gif dirbo tada kažkokioj firmutėj klientų aptarnavime... Tiesą sakant, jie tikrai man toks vandenukas skystalėlis. Nebritkus, neblogas, bet tikrai beveidukas.

Ai, jūs gi norėjot kažką gero rolleyes.gif bet čia irgi neblogai, sakyčiau..

Sau biggrin.gif Aha, rašo apie juos, kad ofisiniai. Bet pvz., taip rašo ir apie Carolina Herrera 212, Issey Miyake L'Eau d'Issey, Lacoste Pour Femme. O man jie neeiliniai. Netgi labai atpažįstami. Pagalvojau, kad gal ir šie bus iš tų kasdienių "su razinka".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 19 spalio 2014 - 18:12
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 10 19, 18:20)

Gero- nepiktybinis, ant kitu man patinka. O, mane erzina- kedras verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 10 19, 19:11)
Sau biggrin.gif Aha, rašo apie juos, kad ofisiniai. Bet pvz., taip rašo ir apie Carolina Herrera 212, Issey Miyake L'Eau d'Issey, Lacoste Pour Femme. O man jie neeiliniai. Netgi labai atpažįstami. Pagalvojau, kad gal ir šie bus iš tų kasdienių "su razinka".

nu jūsų išvardintieji ir yra neblogi. Boss man, žinokit, savo stiliumi ir "veidu" i Lacoste pour Femme panašūs g.gif , jei jums patinka Pour Femme, turėtų ir šitie neblogai "sueiti". Juolab, kad jų, galbūt, nebėr parduotuvėse (??) ir nebūsit "viena iš", o tai jau yra gerai. smile.gif jei nekainuoja "rankos ir kojos", kodėl gi ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 10 19, 20:40)
Gero- nepiktybinis, ant kitu man patinka. O, mane erzina- kedras verysad.gif

4u.gif Man kedras visur patinka.

QUOTE(RitaRazi @ 2014 10 19, 20:43)
nu jūsų išvardintieji ir yra neblogi. Boss man, žinokit, savo stiliumi ir "veidu" i Lacoste pour Femme panašūs g.gif , jei jums patinka Pour Femme, turėtų ir šitie neblogai "sueiti". Juolab, kad jų, galbūt, nebėr parduotuvėse (??) ir nebūsit "viena iš", o tai jau yra gerai.  smile.gif jei nekainuoja "rankos ir kojos", kodėl gi ne? rolleyes.gif

Kaina gera, bet jau kitus užsisakiau. Dar galiu atšaukt. Ai, pati nžn, ko noriu verysad.gif
Atsakyti