Ačiū Rutule

mergaites, man vel reikia pagalbos...
susimaisiau, testavau kelis Fordo kvapus, pora puikiai isidemejau, o 2 kad tu ka, nebezinau, kuri kur purskiau...
vienas labai patiko, kitas net iki sleikstulio - ne... suprantu, kad bet koks kvapo "suvokimas", toleravimas ar netoleravimas yra labai individualus, bet gal patartumet... net ir natu neiskirciau, purskiausi prie pora savaiciu, vienas buvo saldus, bet malonaus saldumo, neikyraus, is pirmo ispudzio, sakyciau, kad gal net nevisai Ford'o maniera, o kitas zenkliai "charakteringesnis", ryskus, mane net dusinantis. tikriausiai, kalbu kaip toj pasakoj "atnesk to, nezinau ko", bet gal kuri suprato ir pagelbes. kalba eina apie Velvet Orchid (labiau linkstu prie to, kad butent sis nepatiko
, nors nesu uztikrinta) bei Violet Blonde. aciu

QUOTE(mamulioka @ 2014 10 23, 18:04)
mergaites, man vel reikia pagalbos...
susimaisiau, testavau kelis Fordo kvapus, pora puikiai isidemejau, o 2 kad tu ka, nebezinau, kuri kur purskiau...
vienas labai patiko, kitas net iki sleikstulio - ne... suprantu, kad bet koks kvapo "suvokimas", toleravimas ar netoleravimas yra labai individualus, bet gal patartumet... net ir natu neiskirciau, purskiausi prie pora savaiciu, vienas buvo saldus, bet gan svelnaus saldumo, neikyraus, o kitas zenkliai "charakteringesnis", ryskus, mane net dusinantis. tikriausiai, kalbu kaip toj pasakoj "atnesk to, nezinau ko", bet gal kuri suprato ir pagelbes. kalba eina apie Velvet Orchid (labiau linkstu prie to, kad butent sis nepatiko
, nors nesu uztikrinta) bei Violet Blonde. aciu 

Pagal mane, butent Velvet Orchid'o apkabinimai galejo buti per daug stiprus.
O Violet Blond turi zibuokliu atspalvi ir oda su muskusu bazeje, gal pagal sita zenkla galesit identifikuoti?
QUOTE(Bobbin @ 2014 10 23, 18:17)
Pagal mane, butent Velvet Orchid'o apkabinimai galejo buti per daug stiprus.
O Violet Blond turi zibuokliu atspalvi ir oda su muskusu bazeje, gal pagal sita zenkla galesit identifikuoti?
muskusu, sakot?

jauciu, reikes greiciau sveikt ir ciuozt i parduotuve antrajam testavimui, kitaip nieko nebus

nors dabar galvoju, kad, ko gero, Jus vis delto teisi, kad tai Blonde

aciu labai

Nesu didelė Ford žinovė, bet ne taip seniai Kristianoj konsultantė violet orchid man ant šalikėlio užpurškė, tai gerą valandą net lauke negalėjau atsigauti nuo stipraus, beveik skoniu jaučiamo kaip debesies apimančio saldžiai ryškaus kvapo. Neįmanoma jo nepastebėti. Mane gerokai atgrasė ir net galvą ėmė skaudėti. Va tokie įspūdžiai, kito nežinau...
QUOTE(varine @ 2014 10 23, 19:45)
Man Velvet orchid, palyginus su Blonde - daug ryskesnis ir kvapa uzimantis.
aha, tai ko gero, vis delto neapsirikau, Blonde, matyt, labiau patiko..
aciukas

QUOTE(Costes @ 2014 10 23, 20:26)
Turetu buti Blonde, jie turi tokio svelnaus ir nesaldaus "pudriskumo", graziai skleidziasi saltu metu laiku.
dekui, kaip visada, labai pagelbejot

QUOTE(ChristianDior @ 2014 10 25, 17:03)
o ką jūs ten tokio nerealaus užmatėt??