Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

noriu papasakoti kaip man atsitiko - gal patarimą gausiu kokį smile.gif

ryte atėjo paštininkė ir davė pasirašyti už du siuntinius, kol rašiausi, ji ieškojo jų, vieną rado ir įteikė, kito nerado, sako daug labai šiandien, eisiu antą kartą - atnešiu, palikau turbūt pašte.
atėjo antrą kartą - sako nėra, dingo, pamečiau ar dar kas nors atsitiko.
pasijungiau prie post.lt, ji padiktavo registracijos nr. keistas toks, prasideda RC skaičiai ir baigiasi CN
pirmas įrašas, kad jis Rodūnio kelias t.y. pašto paskirstymo centre, o iš kur - kada ir kur įteikta siuntimui - nėra.
ir negaliu atsekti, nei kas siuntėjas, nei prisimenu ką pirkau, nes taip sutapo, kad vienu metu daug pirkau....
Atsakyti
įdomiai čia. jei jau ketino duoti pasirašyti, tai tas siuntinys buvo atkeliavęs iki vietinio pašto g.gif

RC CN gal čia siuntinys bus, ne siunta g.gif

belieka tikėtis, kad tik kažką supainiojo ir greitu laiku atsiras.

iš China nieko nesisiuntėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 06 lapkričio 2014 - 12:39
QUOTE(Monmorensi @ 2014 11 06, 14:29)
įdomiai čia. jei jau ketino duoti pasirašyti, tai tas siuntinys buvo atkeliavęs iki vietinio pašto  g.gif

RC CN gal čia siuntinys bus, ne siunta  g.gif

belieka tikėtis, kad tik kažką supainiojo ir greitu laiku atsiras.

iš China nieko nesisiuntėt?

iš korėjos laukiu, bet ten vyro vardu, o čia mano vardas įrašytas, mistika visiška
man keista, kad nėra įrašo, kokiam pašte priduotas tas siuntinys
pas mus jis pašte buvo ir ji pati sakė laikė jį rankose, o kol atėjo - pas mane pirmą ėjo - dingo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 11 06, 13:01)
pas mus jis pašte buvo ir ji pati sakė laikė jį rankose, o kol atėjo - pas mane pirmą ėjo - dingo smile.gif

keista, kodėl tada nėra įrašo, kad gautas pašte. mistika kažkokia smile.gif
Atsakyti
Sveiki, o pas mane kita beda.

Siunciausi kvepalus is Vokietijos i Prancuzija. 3 savaite eina ir vis nera.. As jau juos palaidojau. Siunta neregistruota. Ar yra kokie budai rasti galus ar ne? (labai kvailas klausimas, bet vistiek biggrin.gif)
Ar galbut buvo praktikoj, kad po ilgu klaidziojimu ateina.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 11 06, 13:29)
Ar galbut buvo praktikoj, kad po ilgu klaidziojimu ateina..  g.gif

buvo man taip, bet labai seniai smile.gif

neregistruoto nerasi niekaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 06 lapkričio 2014 - 13:36
QUOTE(Monmorensi @ 2014 11 06, 13:36)
buvo man taip, bet labai seniai smile.gif

neregistruoto nerasi niekaip.

nu va..bus dar viena pamoka
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 11 06, 13:20)
noriu papasakoti kaip man atsitiko - gal patarimą gausiu kokį smile.gif

ryte atėjo paštininkė ir davė pasirašyti už du siuntinius, kol rašiausi, ji ieškojo jų, vieną rado ir įteikė, kito nerado, sako daug labai šiandien, eisiu antą kartą - atnešiu, palikau turbūt pašte.
atėjo antrą kartą - sako nėra, dingo, pamečiau ar dar kas nors atsitiko.
pasijungiau prie post.lt, ji padiktavo registracijos nr. keistas toks, prasideda RC skaičiai ir baigiasi CN
pirmas įrašas, kad jis Rodūnio kelias t.y. pašto paskirstymo centre, o iš kur - kada ir kur įteikta siuntimui - nėra.
ir negaliu atsekti, nei kas siuntėjas, nei prisimenu ką pirkau, nes taip sutapo, kad vienu metu daug pirkau....

Kazkas netaip, nes jie uzregistruoja nuskaitydami pagal koduka galutiniam paste ir kaip suprantu, paskui atspausdina tuos lapus, kur eina laiskanesiai. Tai cia, jei nerodo, jog gauta tame paste, bet lapuose yra, itarimai, kad nebutu daryti taisymai.
Reik tiketis, kad koks nesusipratimas ir bus viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 06 lapkričio 2014 - 14:40
user posted image

šios dienos "Žmonės" smile.gif

3 mįslės:

- kas per kvepalai
- kas per žvaigždė
- kurios parduotuvės konsultantės taip patarinėja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 06 lapkričio 2014 - 18:43
QUOTE(Monmorensi @ 2014 11 06, 20:40)
- kas per kvepalai

gal koks fuflius Montale maišiuky? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 11 06, 19:10)
gal koks fuflius Montale maišiuky?  biggrin.gif

o čia Montale maišiukas? aš nežinojau blush2.gif vis galvojau, kad kažką primena, bet nesugalvojau lotuliukas.gif gėda
dėl fufliaus drąsiai tu čia biggrin.gif žvaigždė įsižeistų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 06 lapkričio 2014 - 19:15
QUOTE(vile999 @ 2014 11 06, 16:38)
Kazkas netaip,  nes jie uzregistruoja nuskaitydami pagal koduka galutiniam paste ir kaip suprantu, paskui atspausdina tuos lapus, kur eina laiskanesiai. Tai cia, jei nerodo, jog gauta tame paste, bet lapuose yra, itarimai,  kad nebutu daryti taisymai.
Reik tiketis, kad koks nesusipratimas ir bus viskas gerai.

vat praeita men kai sinciaus is kazkurios mergtes kvepalus, man rodo kad jie rodunios kelyj ir viskas, dar kadang anksti keliuos tai paziurejau stovi vietoj nejuda, o isenant i darba pastininke atnesa man, oasitikrinu darbe dar karta rodo rodunios kelias tai kaip jie cia keliavo tai ir neaisku
Atsakyti