Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Monmorensi @ 2014 11 07, 14:06)
patarimas ne blogas, bet kaip iš konsultantės (kuri kaip ir turėtų būti suintresuota kuo daugiau parduoti) gan keistas. tik tiek biggrin.gif

G. Ivanauskas man patinka, būt tikrai įdomu sužinot, kurie konkrečiai kvepalai ten  biggrin.gif

aha, sakyčiau pedantas koks tai - maišiuke laiko flakoną, negalim sužinot dabar laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 11 10, 00:08)
gal patarsite kur rasti toni gard women  4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 11 10, 00:10)

bet kuriam Douglas'e turi buti.
Atsakyti
Damos, gal galit pakomentuoti Tom Ford for men kvepalus. Žvalgausi vyrui dovanos, šituos kaip ir išrinkau pagal aprašymą ir atsiliepimus Fragranticoj, bet dar daugiau minčių noriu išgirsti... cool.gif
Atsakyti
Siandie Kauno CdC testavau Robert Piquet "Gardenia" - labai labai man patiko wub.gif Ir konsultantei sakau, kad kvapas kaip tikros gardenijos (turejau vazoneli namie kazkada nusipirkus), toks naturalus, necheminis... O ji man, sako, bet cia nera tos tikrosios gardenijos kvapas, cia parfumerine gardenija blink.gif. Na, bet kvapas, tai kaip tikros geles, sakau, tai ji tik akis pavarte - ne ne jis negali buti panasus, tai visai ne toks doh.gif.
Merginos, tai kaip cia yr g.gif Gal cia mes tiesiog viena kitos nesupratom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karambole: 14 lapkričio 2014 - 14:49
QUOTE(karambole @ 2014 11 14, 14:48)
Siandie Kauno CdC testavau Robert Piquet "Gardenia" - labai labai man patiko  wub.gif Ir konsultantei sakau, kad kvapas kaip tikros gardenijos (turejau vazoneli namie kazkada nusipirkus), toks naturalus, necheminis... O ji man, sako, bet cia nera tos tikrosios gardenijos kvapas, cia parfumerine gardenija blink.gif. Na, bet kvapas, tai kaip tikros geles, sakau, tai ji tik akis pavarte - ne ne jis negali buti panasus, tai visai ne toks doh.gif.
Merginos, tai kaip cia yr g.gif Gal cia mes tiesiog viena kitos nesupratom?

Gal norėjo pasakyt, kad ne soliflofiniai, ne monoaromatas, nes piramidėj yra ir daugiau natų. T.y., kad kvepia geriau, nei tikra gardenija.

Kaip Coco Chanel yra pasakiusi: “A perfume shouldn’t smell like flowers. A woman should not smell like another substance in nature. She should smell like herself, but better.”
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 14, 14:58)

Kaip Coco Chanel yra pasakiusi: “A perfume shouldn’t smell like flowers. A woman should not smell like another substance in nature. She should smell like herself, but better.”

O, kaip gerai pasakyta bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 14, 15:58)
Gal norėjo pasakyt, kad ne soliflofiniai, ne monoaromatas, nes piramidėj yra ir daugiau natų. T.y., kad kvepia geriau, nei tikra gardenija.

Na, sitai tai as suprantu, o ir tos kitos natos jauciasi, ne vien tik gardenija, bet ji vis tik dominuoja. As pamaniau, kad ji norejo pasakyt, kad gal tai chemiskai sukurtas, o ne koks gardeniju eteris, absoliutas ir pan. panaudotas ax.gif Nelabai as toje chemijoje suprantu, bet.... Man tas kvapas - tai tikrosios gardenijos kvapas ir jei tai parfumerine gardenija - ji sukurta puikiai smile.gif.

Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 11 14, 18:15)
Man tas kvapas - tai tikrosios gardenijos kvapas ir jei tai parfumerine gardenija - ji sukurta puikiai smile.gif.

bile jums gražu tai ir 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 11 06, 12:20)
noriu papasakoti kaip man atsitiko - gal patarimą gausiu kokį smile.gif

ryte atėjo paštininkė ir davė pasirašyti už du siuntinius, kol rašiausi, ji ieškojo jų, vieną rado ir įteikė, kito nerado, sako daug labai šiandien, eisiu antą kartą - atnešiu, palikau turbūt pašte.
atėjo antrą kartą - sako nėra, dingo, pamečiau ar dar kas nors atsitiko.

ar atsirado siuntinys?
Atsakyti
o man siandien didziojo nusivylimo diena verysad.gif

nuejau i Dougla, pavaiksciojau, kelis ratus apsukau, paprasiau - na, parodykit man kokiu naujienu... susiraukusi kokius 5 pauosciau, visi kvepia ziauriai vienodai kompotiskai.. ir supratau sad.gif Dougle man jau jau nebeidomu, neber azarto, viskas sena, viskas isuostyta, viskas sabloniska... vat jis ir nusivylimas, isp...ndejimas, matyt... suzvaigzdejimas parkeliavo... verysad.gif kokia cia ta mano nosis jau ypatingai jautriai rafinuota pasidare unsure.gif (oi oi, paciai baisiai skamba, neruoskit pomidoru...). jauciu, jau nebepagydoma cray.gif
mergaites, nuo ko siulytumet pradet zvalgybas kreminej? ka apgraibom pazistu, tik Lutens'a, ne mano tema pasirode...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 11 15, 16:41)
ar atsirado siuntinys?

ten klaida buvo, pavardė sąrašuose mano, o adresas ne - išrišo paštininkė kriminalą ir atėjus papasakojo ir parodė biggrin.gif
Atsakyti