Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 17, 16:00)
aš irgi svaigstu ir dėl šitų, ir dėl šitų blush2.gif
sunku pasakyti ar jis jums bus saldus, bet man tai tas odekolono saldumas visai net ne saldumas.. Man ten labiau nasturta gyvent neduoda biggrin.gif

O į ką nors panašūs? Pvz., Annick Goutal Neroli?
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 17, 17:11)
O į ką nors panašūs? Pvz., Annick Goutal Neroli?

nuuu, nea, gal saldesni vis tik.. Net ne saldesni, o tokie šiltesni, labiau "flaneliniai", nors ir odekolono aštrumo oi kaip turi. Man jie galbūt labiau kai kurias Alegorijas primena g.gif
Aš juos uosčiau užsienyje, net nežinau, kur jų Lietuvoj gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 17, 21:49)
nuuu, nea, gal saldesni vis tik.. Net ne saldesni, o tokie šiltesni, labiau "flaneliniai", nors ir odekolono aštrumo oi kaip turi. Man jie galbūt labiau kai kurias Alegorijas primena g.gif
Aš juos uosčiau užsienyje, net nežinau, kur jų Lietuvoj gauti g.gif

C&D style internetinėj yra bigsmile.gif Tai manau, bus ir pačioj parduotuvėj. Reiks užeit.
Atsakyti
Laba diena ieskau patarimo , ka butu galima nupirkt zmonai kaledom , is creme de la creme parduotuves esu pirkes montale rose elixir , histoires de parfums 1804 george sand, juliette has a gun romantina, mazdaug toks skonis patinka , ka dar galeciau jei panasaus rasti is ten ga turit kokiu pasiulymu , gal kokiu naujienu zinot ?
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 17, 22:52)
C&D style internetinėj yra bigsmile.gif Tai manau, bus ir pačioj parduotuvėj. Reiks užeit.

nu tikrai jau reiks užeit, nes vis žadu ir neprisiruošiu doh.gif jei anksčiau nueisit - parašykit įspūdį vieną kitą apie visus 4 kvapus 4u.gif
Atsakyti

Gal kas bandėte Ungaro L'AMOUR FOU? Ar turi kiek panašumo su FM Lipstick Rose ar čia blefas?
Atsakyti
QUOTE(Davydas @ 2014 11 18, 11:25)
Laba diena ieskau patarimo , ka butu galima nupirkt zmonai kaledom , is creme de la creme parduotuves esu pirkes montale rose elixir , histoires de parfums 1804 george sand, juliette has a gun romantina, mazdaug toks skonis patinka , ka dar galeciau jei panasaus rasti is ten ga turit kokiu pasiulymu , gal kokiu naujienu zinot ?

jie visi turi rožės, jei neklystu, gal dar pačiulės.. g.gif Gal Moon dance iš Juliette Has A Gun? Tik nepigūs jie, bet naujiena. Taip pat žiūrėkit Roja Dove - dau jų rožę gražią turi.

Bet gal kažką kito? Pvz., iš Maison Francis Kurkdjian? Byredo - bus irgi naujiena ant Lietuvos 4u.gif

Šaunuolis jūs 4u.gif bet dar pažiūrėkit nebūtina Creme, į Europos PC užsukit, ten VDK salelė atsidarė - tikrai yra labai ir labai gerų kvapų.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 18, 17:36)
jie visi turi rožės, jei neklystu, gal dar pačiulės.. g.gif Gal Moon dance iš Juliette Has A Gun? Tik nepigūs jie, bet naujiena. Taip pat žiūrėkit Roja Dove - dau jų rožę gražią turi.

Bet gal kažką kito? Pvz., iš Maison Francis Kurkdjian? Byredo - bus irgi naujiena ant Lietuvos 4u.gif

Šaunuolis jūs 4u.gif bet dar pažiūrėkit nebūtina Creme, į Europos PC užsukit, ten VDK salelė atsidarė - tikrai yra labai ir labai gerų kvapų.

Byredo buvo ir anksciau Kreminej, paskui jie aiskinos santykius, dabar vel matyt atsirado smile.gif)

Man Serge Lutens - La Fille de Berlin labai grazi, kremine roze.. ir dar Parfumerie Generale - Brurule de rose 13
Atsakyti
QUOTE(Davydas @ 2014 11 18, 10:25)

Maison Francis Kurkdjian Lumiere Noire Pour Femme, bet jie nepigūs.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 18, 19:50)
Maison Francis Kurkdjian Lumiere Noire Pour Femme, bet jie nepigūs.

nu jooo, o tai seniai būč nusipirkus.. Bet daba čia bus man mano gimtadienio dovana blush2.gif gal dar bus koks sausio sale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Davydas @ 2014 11 18, 11:25)

By Kylian Rose Oud wub.gif Robert Piguet Calypso, Robert Piguet Rose Perfection thumbup.gif Sekmes
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 11 18, 21:07)
By Kylian Rose Oud wub.gif Robert Piguet Calypso, Robert Piguet Rose Perfection thumbup.gif  Sekmes

Calypso wub.gif wub.gif wub.gif turiu, bet į Davydo žmonos turimus nepanašūs, nors ką gali žinoti - kvapas toks daiktas, kad jei nori tokio paties ar labai panašaus, reikia tokį pat ir pirkti biggrin.gif
Atsakyti