Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

mamulioka, o kažko konkrečiai ieškot ar pažindintis su niša ketinat?
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2014 11 15, 17:09)
ten klaida buvo, pavardė sąrašuose mano, o adresas ne - išrišo paštininkė kriminalą ir atėjus papasakojo ir parodė biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 15 lapkričio 2014 - 17:12
QUOTE(mamulioka @ 2014 11 15, 17:01)
o man siandien didziojo nusivylimo diena  verysad.gif

nuejau i Dougla, pavaiksciojau, kelis ratus apsukau, paprasiau - na, parodykit man kokiu naujienu... susiraukusi kokius 5 pauosciau, visi kvepia ziauriai vienodai kompotiskai.. ir supratau sad.gif Dougle man jau jau nebeidomu, neber azarto, viskas sena, viskas isuostyta, viskas sabloniska... vat jis ir nusivylimas, isp...ndejimas, matyt... suzvaigzdejimas parkeliavo...  verysad.gif kokia cia ta mano nosis jau ypatingai jautriai rafinuota pasidare  unsure.gif (oi oi, paciai baisiai skamba, neruoskit pomidoru...). jauciu, jau nebepagydoma  cray.gif
mergaites, nuo ko siulytumet pradet zvalgybas kreminej? ka apgraibom pazistu, tik Lutens'a, ne mano tema pasirode...

L'Artisan Parfumeur, jeigu dar būna CdlC.

Nors aš nesutiksiu, kad Douglas'e viskas šabloniška. O kaip Hermes, Sisley, Tom Ford, Boucheron, Carven?
Ir apskritai gėrių reik ne tarp naujienų ieškot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 15 lapkričio 2014 - 17:23
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 15, 19:22)
Nors aš nesutiksiu, kad Douglas'e viskas šabloniška. O kaip Hermes, Sisley, Tom Ford, Boucheron, Carven?

dar Molinard man norisi prie šito sąrašo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 11 15, 17:23)
dar Molinard man norisi prie šito sąrašo smile.gif

drinks_cheers.gif Aha, net neprisiminsi visų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 11 15, 18:01)

nuejau i Dougla, pavaiksciojau, kelis ratus apsukau, paprasiau - na, parodykit man kokiu naujienu... susiraukusi kokius 5 pauosciau, visi kvepia ziauriai vienodai kompotiskai.. ir supratau sad.gif Dougle man jau jau nebeidomu, neber azarto, viskas sena, viskas isuostyta, viskas sabloniska... vat jis ir nusivylimas, isp...ndejimas, matyt... suzvaigzdejimas parkeliavo...  verysad.gif kokia cia ta mano nosis jau ypatingai jautriai rafinuota pasidare  unsure.gif (oi oi, paciai baisiai skamba, neruoskit pomidoru...). jauciu, jau nebepagydoma  cray.gif
mergaites, nuo ko siulytumet pradet zvalgybas kreminej? ka apgraibom pazistu, tik Lutens'a, ne mano tema pasirode...

o as nelabai susidraugauju su Cremines asortimentu, man ten kolkas nedvokia keletas, su keliais draugauju jau nuo seniau, su keliais noreciau pratest pazinti biggrin.gif , o dauguma tai fe, aisku dar ne vienas liko nepauostytas,bet vistiek matyt mano uosle "popsui" sukurta ax.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2014 11 15, 18:09)
ten klaida buvo, pavardė sąrašuose mano, o adresas ne - išrišo paštininkė kriminalą ir atėjus papasakojo ir parodė biggrin.gif

nu tikrai kriminalas biggrin.gif tai super, kad viskas gerai baigesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 15 lapkričio 2014 - 17:51
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 15, 17:22)

Ir apskritai gėrių reik ne tarp naujienų ieškot tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Beje, jau ir Douglas tuoj turi pasirodyti Tom Ford „Private Blend" bigsmile.gif Bent jau kažkas iš tos kolekcijos:
http://www.douglas.l...tuscan-leather/

Mano naujausias atradimas iš mainstream'inių kvapų naujienų, tiesa, Douglas jais neprekiauja, tik Kristutė - Narciso Rodriguez Narciso.

Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 11 15, 18:01)

nuovargis? ne nuotaika? ne ta koja iš lovos? console.gif

man jau senokai daug kas kompotas, bet tai čia ne nuo vietos priklauso.. Kartais ir Kremėj vieni kompotai, o kartais ir Douglas kaip užveža bigsmile.gif

CdC aišku, gerai, bet su tokiu požiūriu/nuovargiu/nusivylimu/nusiteikimu galima daug malkų prisiskaldyti ir krūvas pinigų vėjais paleisti.

O jei norisi nuo kažko pradėti būtent CdC - gal vis tik Lutensas ne prasta pradžia, netgi sakyčiau - karališka. Aš asmeniškai pradėjau nuo Juliette Has A Gun ir Annick Goutal, Keiko Mecheri, Frederic Malle.
Gal L'Artisan būtų gera pradžia - bet jie dabar Kristutėje.

Apskritai - anu marš nosį ilsint, o tai kaip sakoma, s žyru besimsya hihihi.gif
Atsakyti
aš iki šiol prisimenu, kaip uosčiau nišinį kvepalą pirmąkart gyvenime biggrin.gif tai buvo Etro Heliotrope. nusipirkau iš vienos forumietės atomiką, keliavau namo, buvo žiema, sniegas, šalta. neiškentusi pradėjau uostyt pakeliui namo. įspūdis buvo labai geras ir labai ryškus. mėgstu iki šiol tą kvapą, nors ir neturiu. kvepia migdolais, o iki šiol man jis asocijuojasi su puokšte ryškių ryškių gėlių, net nežinau kodėl. bet būtent toks buvo pirmas įspūdis biggrin.gif
Atsakyti
O douglase dar ir Evody yra - irgi nisa. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 11 15, 23:14)
O douglase dar ir Evody yra - irgi nisa. mirksiukas.gif

tuoj nišos ir Eurokose bus biggrin.gif juodas jumoras...
Atsakyti
tikėkimės iki Maximos neprieis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 11 15, 20:02)
aš iki šiol prisimenu, kaip uosčiau nišinį kvepalą pirmąkart gyvenime biggrin.gif tai buvo Etro Heliotrope. nusipirkau iš vienos forumietės atomiką, keliavau namo,  buvo žiema, sniegas, šalta. neiškentusi pradėjau uostyt pakeliui namo. įspūdis buvo labai geras ir labai ryškus. mėgstu iki šiol tą kvapą, nors ir neturiu. kvepia migdolais, o iki šiol man jis asocijuojasi su puokšte ryškių ryškių gėlių, net nežinau kodėl. bet būtent toks buvo pirmas įspūdis  biggrin.gif

Labai gražiai parašėte, viską įsivaizdavau smile.gif.
Tobulas pirmas kartas rolleyes.gif.
Atsakyti