Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(hererra @ 2014 07 17, 21:55)
Tai gal dar prabalsuosim... Vangiai dabar viskas vyksta.

Parasiau i az 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
Na nesuprantu tos jusu pilitikos nariu.... Savo fotkes nusiunciau, forume dalyvauju ir esu cia, bet prieigos negaunu priefoto... O juk taip norisi paziureti rezultatus ir tuo paciu save padrasinti it aplamai zinoti kaip viskas atrodo ir kolaukti...Jik tam forumas ir skirtas?!?
Na as jau apsiprendziau pas ka operuosiuos... Opr data rugpjucio 18d. Bus dviguba operacija Kaune: (.Y.) pakelimas ir pildymas savais riebalais ir pilvo plastika su riebalu nusiurbimu nuo nugaros, sonu ir zinoma pilvo... pas mane raumenys prasiskyre nezymiai, bet isvarza nedidele yra ties bamba. Bamba baisi, svoris 76kg, ugis 168 cm.
Pilvas po dvynuku (8metai praejo) tragiskas....pagaliau susitaupiau ir pasiryzau smile.gif)))) Laukiu nesulaukiu!!!! Gaila neduodat jusu albumu paziuret..... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 07 18, 17:26)
Sveikos!
Na nesuprantu tos jusu pilitikos nariu.... Savo fotkes nusiunciau, forume dalyvauju ir esu cia, bet prieigos negaunu priefoto... O juk taip norisi paziureti rezultatus ir tuo paciu save padrasinti it aplamai zinoti kaip viskas atrodo ir kolaukti...Jik tam forumas ir skirtas?!?
Na as jau apsiprendziau pas ka operuosiuos... Opr data rugpjucio 18d. Bus dviguba operacija Kaune: (.Y.) pakelimas ir pildymas savais riebalais ir pilvo plastika su riebalu nusiurbimu nuo nugaros, sonu ir zinoma pilvo... pas mane raumenys prasiskyre nezymiai, bet isvarza nedidele yra ties bamba. Bamba baisi, svoris 76kg, ugis 168 cm.
Pilvas po dvynuku (8metai praejo) tragiskas....pagaliau susitaupiau ir pasiryzau smile.gif)))) Laukiu nesulaukiu!!!! Gaila neduodat jusu albumu paziuret..... sad.gif

Oho kiek daug per viena op doh.gif. Linkiu, kad viskas pavyktu puikiai ir savijauta gera butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mes smagiai paatostogavom sodyboj, pirma kart atidengiau siek tiek pilva saulei bigsmile.gif liux thumbup.gif
Tik kada idomu tynimas dings, nes pilvas pas mane db didesnis nei buvo pries OP vizualiai doh.gif
Ar ir jus vakare jausdavot didesni pilvo tempima?
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 18, 21:21)
Sveikos 4u.gif mes smagiai paatostogavom sodyboj, pirma kart atidengiau siek tiek pilva saulei bigsmile.gif  liux  thumbup.gif
Tik kada idomu tynimas dings, nes pilvas pas mane db didesnis nei buvo pries OP vizualiai doh.gif
Ar ir jus vakare jausdavot didesni pilvo tempima?

as tempimo nejauciu, bet va vaikus pakylojau ..tai blin siandien laaabai palyginus pilva skauda ...t.y. traukia maudzia ...sakiau nekylosiu tikrai daugiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 07 18, 17:26)
Sveikos!

Oksaniux, tu jau senai berods turi 5 taip, gal herrera pamirso tau atsiusti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 07 18, 23:39)
as tempimo nejauciu, bet va vaikus pakylojau ..tai blin siandien laaabai palyginus pilva skauda ...t.y. traukia maudzia ...sakiau nekylosiu tikrai daugiau  schmoll.gif

As tai vakare jauciu tempima ir lyg patynimas padideja vakare g.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 19, 10:47)
As tai vakare jauciu tempima ir lyg patynimas padideja vakare g.gif

jooo reikia neisijausti i bais uzgyjusias lotuliukas.gif

as maniau irgi kad oksaniux jau seniai turi ta slaptazodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 07 19, 12:05)
jooo reikia neisijausti i bais uzgyjusias  lotuliukas.gif

as maniau irgi kad oksaniux jau seniai turi ta slaptazodi  4u.gif

Nu neturiu slaptazodzio!!!! O kaip noriu jus visas pamatyt, jus taip fainiaicia komentuojat viska..... sad.gif
Atsakyti
Bjaurastis kiek laiko praejo po tavo op? Kaip su tais visais korsetais kai ir papai daryti? Yra kazkoks spec. ar pilvui atskirai, papams atskirai? Ziauriai skaudejo po op? Kiek gavai nedarbinguma? As atostogu neturesiu, pas mane sedimas darbas - galvoju kaip reiks istvert smile.gif Del pilvo dar nesiparinu, bet galvoju kaip reiks iseit su balionais... Kiek laiko patynimas laikesi?
Atsakyti
QUOTE(parissweet @ 2014 07 14, 17:00)
mb irgi as visokia grazi,bet as pati saves persilauzt negaliu,as is tu kurios ryte kelsis valanda laiko anksciau,issimatuos visa spinta rubu kol suras kuo apsirengus i parduotuve nueiti pieno...kompleksas man nerealus del mano pilvo,visa gyvenima gyvenau su grazia figura ,pastoviai gaudavau komplimentu,visi laike grazia, o cia pyyyst ir nesiojuos ta terba po papais unsure.gif

del to operacijos as visai nebijau,nei skausmo,nei nepatogumu,man viskas dzin,kad tik nebebutu to pilvo rolleyes.gif

Kiekvienas zodis,sakinys yra kaip mano- analogiskai, neitiketina.o dabar tas "amzinas nestumas" nevilti varo. Reikia op registruotis...
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2014 07 19, 19:53)
Bjaurastis kiek laiko praejo po tavo op? Kaip su tais visais korsetais kai ir papai daryti? Yra kazkoks spec. ar pilvui atskirai, papams atskirai? Ziauriai skaudejo po op? Kiek gavai nedarbinguma? As atostogu neturesiu, pas mane sedimas darbas - galvoju kaip reiks istvert smile.gif Del pilvo dar nesiparinu, bet galvoju kaip reiks iseit su balionais... Kiek laiko patynimas laikesi?

Ta prasme, ty darysies dviguba op. ir po op. tiesiai i darba? Ar as nesupratau? g.gif
Atsakyti