QUOTE(Fay @ 2014 07 19, 20:53)
Bjaurastis kiek laiko praejo po tavo op? Kaip su tais visais korsetais kai ir papai daryti? Yra kazkoks spec. ar pilvui atskirai, papams atskirai? Ziauriai skaudejo po op? Kiek gavai nedarbinguma? As atostogu neturesiu, pas mane sedimas darbas - galvoju kaip reiks istvert

Del pilvo dar nesiparinu, bet galvoju kaip reiks iseit su balionais... Kiek laiko patynimas laikesi?
antradieni bus lygiai du men.
super su tais korsetais ...nieko baisaus tikrai nera... jie tiesiog tokie bais tamprus, kai patine tik po op viskas buna sunkiau kvepuot bet mes moteros prie visko priprantam, po to ir pamest ji bus gaila - tikiu
as is vis kaip ir minejau turbut bobashunis

ant manes viskas greitai sklandziai ir neskaudziai ..t.y. lb svarbus turbut nusiteikimas ...po op is karto juk vaistus geri nuo skausmo, po to net nepajauti kad tau ju nebereikia
del darbo tai as bussines motera

man kaip ir nereikejo kazkur grishti, pati sau seimininke ...bet vaika vezt i darza pradejau gal po keliu dienu ir norma truputi patempia ..randu geresne padeti ir vsio ...dar teko palakstyti nemazai pasivolioti irgi pacioj pradzioj ..jaucias truputi nuovargis ...bet labai laaabai todel rekomenduoju masazus ...nes as iskart nulekdavau ir isejus is kabineto budavau kaip nauja
del patinimu ..kaip ir minejau man viskas lb greit , as sugebu su sulauzytais koju pirshtais ant 12cm kulno pas gydytojus nuvaziuot

..tai ir cia gydytojas stebejos kad as pirma savaite jau ejau issitiesus pilnai ir patinimai mazi jau buvo

papai aisku gal va tik dabar kiek atslugo ...nu bet balionai man irgi visai patiko