Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Bjaurastis @ 2014 07 19, 12:05)
jooo reikia neisijausti i bais uzgyjusias  lotuliukas.gif

as maniau irgi kad oksaniux jau seniai turi ta slaptazodi  4u.gif

Taip taip biggrin.gif ale vaidint baisios invalides jau irgi nesinori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dukri @ 2014 07 20, 07:43)
Kiekvienas zodis,sakinys yra kaip mano- analogiskai, neitiketina.o dabar tas "amzinas nestumas" nevilti varo. Reikia op registruotis...

friends.gif
registruokis thumbup.gif

as jau koki penktadali turiu susitaupius,manau iki sausio susitaupysiu tikrai tongue.gif
Atsakyti

QUOTE(parissweet @ 2014 07 20, 12:11)
friends.gif
registruokis  thumbup.gif 
as jau koki penktadali turiu susitaupius,manau iki sausio susitaupysiu tikrai tongue.gif

Reikia skubet kol dar litai, po teks eurais moket doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 20, 13:40)
Reikia skubet kol dar litai, po teks eurais moket  doh.gif  lotuliukas.gif

gerai čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2014 07 19, 20:53)
Bjaurastis kiek laiko praejo po tavo op? Kaip su tais visais korsetais kai ir papai daryti? Yra kazkoks spec. ar pilvui atskirai, papams atskirai? Ziauriai skaudejo po op? Kiek gavai nedarbinguma? As atostogu neturesiu, pas mane sedimas darbas - galvoju kaip reiks istvert smile.gif Del pilvo dar nesiparinu, bet galvoju kaip reiks iseit su balionais... Kiek laiko patynimas laikesi?

antradieni bus lygiai du men. thumbup.gif
super su tais korsetais ...nieko baisaus tikrai nera... jie tiesiog tokie bais tamprus, kai patine tik po op viskas buna sunkiau kvepuot bet mes moteros prie visko priprantam, po to ir pamest ji bus gaila - tikiu lotuliukas.gif
as is vis kaip ir minejau turbut bobashunis lotuliukas.gif ant manes viskas greitai sklandziai ir neskaudziai ..t.y. lb svarbus turbut nusiteikimas ...po op is karto juk vaistus geri nuo skausmo, po to net nepajauti kad tau ju nebereikia smile.gif
del darbo tai as bussines motera biggrin.gif man kaip ir nereikejo kazkur grishti, pati sau seimininke ...bet vaika vezt i darza pradejau gal po keliu dienu ir norma truputi patempia ..randu geresne padeti ir vsio ...dar teko palakstyti nemazai pasivolioti irgi pacioj pradzioj ..jaucias truputi nuovargis ...bet labai laaabai todel rekomenduoju masazus ...nes as iskart nulekdavau ir isejus is kabineto budavau kaip nauja bigsmile.gif
del patinimu ..kaip ir minejau man viskas lb greit , as sugebu su sulauzytais koju pirshtais ant 12cm kulno pas gydytojus nuvaziuot
lotuliukas.gif ..tai ir cia gydytojas stebejos kad as pirma savaite jau ejau issitiesus pilnai ir patinimai mazi jau buvo smile.gif papai aisku gal va tik dabar kiek atslugo ...nu bet balionai man irgi visai patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2014 07 19, 19:53)
Bjaurastis kiek laiko praejo po tavo op? Kaip su tais visais korsetais kai ir papai daryti? Yra kazkoks spec. ar pilvui atskirai, papams atskirai? Ziauriai skaudejo po op? Kiek gavai nedarbinguma? As atostogu neturesiu, pas mane sedimas darbas - galvoju kaip reiks istvert smile.gif Del pilvo dar nesiparinu, bet galvoju kaip reiks iseit su balionais... Kiek laiko patynimas laikesi?

Nors ne man skirtas postas, bet man irgi tai aktualu. Kalbejau su savo seimos gydytoja, tai pasak jos, po op gauni kazkiek dienu, o po to eini pas savo seimos daktara ir jis tesia nedarbinguma kiek reikalinga. Tiesa nezinau ar tas pats galioja, jei op atlikta privaciai g.gif
Atsakyti
o kai ives eura norit pasakyt kad kaina bus vienas prie vieno ohmy.gif

nes jei taip tai tada airijoj operuotis butu pigiau :/ bet nemanau kad taip bus...
Atsakyti
QUOTE(parissweet @ 2014 07 20, 18:15)

nes jei taip tai tada airijoj operuotis butu pigiau :/ bet nemanau kad taip bus...

netikiu lotuliukas.gif tikrai taip nebus kad vienas prie vieno
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 20, 15:29)
Nors ne man skirtas postas, bet man irgi tai aktualu. Kalbejau su savo seimos gydytoja, tai pasak jos, po op gauni kazkiek dienu, o po to eini pas savo seimos daktara ir jis tesia nedarbinguma kiek reikalinga. Tiesa nezinau ar tas pats galioja, jei op atlikta privaciai  g.gif

As po op turejau 2 sav atostogu ir dar ejau pas savo gydytoja emiau nedarbinguma 2 sav ( idejau kelis lt i kisene, nes po privacios op tikrai niekas neduoda siaip biliotenio). Pilnai atsigavau po 4 sav. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(parissweet @ 2014 07 20, 17:15)

Nemanau, kad bus vienas prie vieno, cia jau tikra nesamone butu. Tiesiog savo pazystamu tarpe pastebiu tendencija litus isleisti - kas viena perka, kas kita, zodziu investuoja. As ir netikiu, kad ivedus eura bus lengviau sutaupyti kad ir tokiai op.
Atsakyti
Vakar vyro draugas su šeima pakvietė mus į senamiestį pasivaikščioti. Aš kaip ir visos moteraitės puoliau į spintą ir tą matuoju ir kita matuoju (vis tik ne kasdieną į miestą išsiruošiam, čia ne į smelio dėžę su vaiku nueit nutrintais džinsais ir maike iki kelių) ir vis pagalvoju, oi ne su šituo kaip nėščia atrodau, šitas irgi per daug pilvą išverčia.... galiausia įlipu į ilgą suknelę ir stengiuosi eiti pasitempus, pilvą įtraukus.... Ką gi, susitinkam su tuo draugu. pasižiūriu į jo moterį doh.gif veidukas gražus, kojytės grazios, sijonukas vos tik vos tik, o pilvas išvirtęs doh.gif ir ji visai be kompleksų, patenkinta savimi ledus ir cigaretes skanauja. Kaip aš savimi nusivyliau, galvoju, juk tikrai neatrodau kažkaip tragiškai ar blogiau už ją, o kompleksuoju trumpą sijoną apsirengti, ar bliuskutę aptemptą priderinti unsure.gif unsure.gif unsure.gif tas pats ir į baseiną nuėjus, atrodo vietoj to, kad vaiką stebėčiau tai spoksau į svetimas moteris ir ieškau priekabių verysad.gif Ar čia aš viena tokio nesveiko mąstymo? jau laukiu nesulaukiu, kada pilvo neturėsiu doh.gif
Atsakyti
Ir aš laukiu, nesulaukiu, bet iki to momento dar daug darbų reikia nuveikti - užsiregistruoti, nuvažiuoti (nesu Kaunietė), o svarbiausia - apsispręsti... Pinigėlių prašyti iš MB nereikia- pati turiu, tik vistiek klausčiau patarimo, nes jis vienintielis, kuris man paytaria visada dėl visko...Draugėms daug ko ir nesakau - jis mano "geriausia draugė" ir paslapčių saugotojas thumbup.gif
Atsakyti