Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(mamuke68 @ 2014 07 21, 15:47)
Ir aš laukiu, nesulaukiu, bet iki to momento dar daug darbų reikia nuveikti - užsiregistruoti, nuvažiuoti (nesu Kaunietė), o svarbiausia - apsispręsti... Pinigėlių prašyti iš MB nereikia- pati turiu, tik vistiek klausčiau patarimo, nes jis vienintielis, kuris man paytaria visada dėl visko...Draugėms daug ko ir nesakau - jis mano "geriausia draugė" ir paslapčių saugotojas thumbup.gif

Kuri gydytoja pasirinkote?
Kaip suprantu Vilniuje nelabai kas yra?Perskaicius temas,pagooglinus supratau kad rinktis reiktu tarp Maslausko,Viksracio?Patarkite,kuris is ju doh.gif

Dar labai reikia pagalvoti,nes Maslauskas raso,kad pilvo korekcija bus su prastu rezultatu jei nenumesi svorio pries operacija ir priaugsi po..Bet mano pilvas riebalinis,tik del virssvorio,gal man neapsimoka,nes svoris gali nezymiai bet vistiek su amzium augt,o jei galeciau numest,nereiketu man ir daktaru pagalbos verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Atejau su keliais klausimais, gal kuri domejosi. Skaitau jus cia jau seniai, bet atsakymo savo klausimui neradau, o gal praleidau kokia tema. Esme ta, kad jau pribrendau pilvo pilnai operacijai ir iskilo klausimas gal man ja ligoniu kasos kazkiek finansuotu, nes po komplikuoto antro nestumo prasiskyre pilvo raumenys, yra bambos isvarza (apie nukarusia ir strijuota oda nei nekalbu). Radau, kad V. Kaikaris konsultuoja ir operuoja KMUK, tik nerandu info kokio pobudzio op jis ten daro. Uzsirasiau konsultacijai ir pamasciau, kad gal be reikalo ir mane praspirs ten blush2.gif Galvoju gaut siuntima is seimos gydytojos ir ten pasikonsultuot del pilvo, tuo paciu noreciau ir (.)(.) uz kuriuos susimokeciau. Kazi butu tokia galimybe ar ne? Neteko nei vienai susidurt ar bent girdet apie tai 4u.gif Gal nei neverta ten eit ir bandyt registruotis iskarto i groziochirurgija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima123 @ 2014 07 21, 17:41)
Sveikos,
Atejau su keliais klausimais, gal kuri domejosi. Skaitau jus cia jau seniai, bet atsakymo savo klausimui neradau, o gal praleidau kokia tema. Esme ta, kad jau pribrendau pilvo pilnai operacijai ir iskilo klausimas gal man ja ligoniu kasos kazkiek finansuotu, nes po komplikuoto antro nestumo prasiskyre pilvo raumenys, yra bambos isvarza (apie nukarusia ir strijuota oda nei nekalbu). Radau, kad V. Kaikaris konsultuoja ir operuoja KMUK, tik nerandu info kokio pobudzio op jis ten daro. Uzsirasiau konsultacijai ir pamasciau, kad gal be reikalo ir mane praspirs ten  blush2.gif  Galvoju gaut siuntima is seimos gydytojos ir ten pasikonsultuot del pilvo, tuo paciu noreciau ir (.)(.) uz kuriuos susimokeciau. Kazi butu tokia galimybe ar ne? Neteko nei vienai susidurt ar bent girdet apie tai 4u.gif Gal nei neverta ten eit ir bandyt registruotis iskarto i groziochirurgija unsure.gif

Sveika 4u.gif
As laukiu op Vilniaus Santariskese - tvarkys pilva. Nuejau su siuntimu del bambos ir pilvo baltosios linijos isvarzu i plastines rekonstrukcines chirurgijos skyriu. Kompensuos kasos, bet reiks moketi uz korseta. Cia bendrauja Bandomasis, ji irgi daresi pilvo op per kasas, tai ji galetu daugiau papasakoti. Bet cia Vilniuje. Siaip manau, kad ir Kaune turetu konsultuoti ir operuoti. Jei jau uzsiraset konsultacijai, tai ir nueikit, kuo daugiau info turesit, tuo geriau.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 21, 18:50)
Sveika  4u.gif
As laukiu op Vilniaus Santariskese - tvarkys pilva. Nuejau su siuntimu del bambos ir pilvo baltosios linijos isvarzu i plastines rekonstrukcines chirurgijos skyriu. Kompensuos kasos, bet reiks moketi uz korseta. Cia bendrauja Bandomasis, ji irgi daresi pilvo op per kasas, tai ji galetu daugiau papasakoti. Bet cia Vilniuje. Siaip manau, kad ir Kaune turetu konsultuoti ir operuoti. Jei jau uzsiraset konsultacijai, tai ir nueikit, kuo daugiau info turesit, tuo geriau.

Aciu uz ats, skaiciau, kad moterys Vilniuje darosi, turiu info, kad ir kaune II ligoninej operavosi. As noreciau labai Kaikario ar Maslausko, net pasiryzus eit privaciai, bet paskaiciau, kad Kaikaris dirba KMUK, tai ir sumasciau, kad gal ten apsilankyt ir kokia dali finansuotu ligoniu kasos, bet nzn ar jis butent pilva ten operuotu ar uzsiima kitokio pobudzio op. Nu reikes bandyt nueit ir bus aisku, ismes arba ne smile.gif uzsirasiau rugp.18d. Gal iki to laiko atsiras cia kokia Kauniete bendraminte ir pasidalins turimomis ziniomis, o jei ne tai parasysiu as po vizito 4u.gif
Atsakyti
...kažkodėl man širdis link Maslausko linksta...Man jis toks gerietis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 07 20, 10:44)
Ta prasme, ty darysies dviguba op. ir po op. tiesiai i darba? Ar as nesupratau? g.gif

aha darysiuos dviguba op. Kaip isivaizduoju patinimas per pora savaiciu nenuslugsta. Tai kai iseisiu i darba dar busiu issiputus kaip erke smile.gif Pas mane sedimas darbas - jauciu nelabai gerai del pilvo g.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 07 21, 13:17)
Ar čia aš viena tokio nesveiko mąstymo? jau laukiu nesulaukiu, kada pilvo neturėsiu  doh.gif

as zinok lygiai tokia pat blush2.gif pavydziu tom kurios nekompleksuoja. Man visos drauges, net ir negimdziusios sako, kad tik as viena matau problema. Nu bet man tai toki kompleksa varo doh.gif Isvis tie kuno pokyciai po vaiku ziauriai kirto per moteriskuma ir pasitikejima savimi... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fay: 21 liepos 2014 - 19:51
QUOTE(Fay @ 2014 07 21, 20:49)
aha darysiuos dviguba op. Kaip isivaizduoju patinimas per pora savaiciu nenuslugsta. Tai kai iseisiu i darba dar busiu issiputus kaip erke smile.gif Pas mane sedimas darbas - jauciu nelabai gerai del pilvo g.gif
as zinok lygiai tokia pat  blush2.gif pavydziu tom kurios nekompleksuoja. Man visos drauges, net ir negimdziusios sako, kad tik as viena matau problema. Nu bet man tai toki kompleksa varo doh.gif Isvis tie kuno pokyciai po vaiku ziauriai kirto per moteriskuma ir pasitikejima savimi...  verysad.gif

As norejau paklausti, ar tu planuoji iskart po op. iseiti i darba? Neimsi atostogu dvigubai op.?
Papildyta:
QUOTE(Damiani @ 2014 07 21, 15:06)
Kuri gydytoja pasirinkote?
Kaip suprantu Vilniuje nelabai kas yra?Perskaicius temas,pagooglinus supratau kad rinktis reiktu tarp Maslausko,Viksracio?Patarkite,kuris is ju doh.gif

Dar labai reikia pagalvoti,nes Maslauskas raso,kad pilvo korekcija bus su prastu rezultatu jei nenumesi svorio pries operacija ir priaugsi po..Bet mano pilvas riebalinis,tik del virssvorio,gal man neapsimoka,nes svoris gali nezymiai bet vistiek su amzium augt,o jei galeciau numest,nereiketu man ir daktaru pagalbos verysad.gif

Reikia stengtis numesti kuo daugiau svorio, gydytojas teisingai ir pataria. O jei kaip sakote, pilvas tik riebalinis, o nera odos pertekliaus, tai tokios op. isvis neapsimoka daryti. Manau tada siurbti riebaliukus ir viskas. ax.gif
P.s. jei visoms cia taip butu lengva tik numetus svori susitvarkyti odos pertekliu, tikrai nei viena nelystu po peiliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano darbas irgi daugumoj sedimas, bet cia dar turiu galimybe iseit pavaiksciot ar prigult kamputy pasislepus. O kaip reiktu istvert, jei pvz. dirbciau kokioj maximoj ir prekes lentynoj deliociau doh.gif
Linkiu, kad mums abiems (kitoms irgi) po op pakiltu saviverte ir baigtusi tie kompleksai. Gal nustosiu i kitas spoksot ir pavydet miniaku ir aukstakulniu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 21, 21:18)
Mano darbas irgi daugumoj sedimas, bet cia dar turiu galimybe iseit pavaiksciot ar prigult kamputy pasislepus. O kaip reiktu istvert, jei pvz. dirbciau kokioj maximoj ir prekes lentynoj deliociau  doh.gif
Linkiu, kad mums abiems (kitoms irgi) po op pakiltu saviverte ir baigtusi tie kompleksai. Gal nustosiu i kitas spoksot ir pavydet miniaku ir aukstakulniu  verysad.gif

Kirisama, nesupyk, bet as nelabai suvokiu, kaip pas tave gali buti kompleksas nesioti trumpus sijonus ir t.t . Tu gi kuda kaip dviratukas. Sakau pagal foto ka matau albumelyje g.gif
Tai koks tavo svoris ir ugis? g.gif
Atsakyti
as taves taip laukiu laukiu laukiu tu zinaiiiii biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o jei rimtai labai laukiu balsu ir priemimo i albumeli tongue.gif nugi akys isvarves man belaukiant sitaip B-)
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 07 21, 21:29)
Kirisama, nesupyk, bet as nelabai suvokiu, kaip pas tave gali buti kompleksas nesioti trumpus sijonus ir t.t . Tu gi kuda kaip dviratukas. Sakau pagal foto ka matau albumelyje  g.gif 
Tai koks tavo svoris ir ugis?  g.gif

Tai ir rasau apie save, kad nesveikai mastau. Na taip kuda, dviratukas, bet jau ne 16, ir vaikas prie sono, oi netinka taip rengtis... suprantu, kad kvailyste, kitos ir su antsvoriu, ir metais uz mane vyresnes nekompleksuoja rengtis kaip nori, o as kazko gedijuos. blush2.gif isikalbejau sau nesamoniu gimus vaikui verysad.gif tikrai reik darbu uzsikraut, o tai nuo darbo su vaiku protas skysteja doh.gif ir nezinau kaip save perlauzt.
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 07 21, 21:13)
As norejau paklausti, ar tu planuoji iskart po op. iseiti i darba? Neimsi atostogu dvigubai op.?

neimsiu atostogu. Pas mane darbas ne maximinis, tai manau kaip nors istversiu. Pas mane isvis durnai su atostogom. Mes sudarom atostogu grafika sausio menesi metams i prieki. Kadangi mano padalinys nuo pagrindinio ofiso yra kitame mieste, tai net ir prasymus atostogoms (visoms, kiek turesim per metus) parasom sausi. Pas mane spaliui atostogos nesuplanuotos. Tai vadovybe gali isleisti, o galii ir ne - nes atostogu grafikai patvirtinti dar sausi. Sakau labai nesiparu nes nera pas mane kazkoks kovinis darbas biggrin.gif Patogiau isitaisyt ant sofkutes turiu ir as galimybe, per pietu pertrauka net normaliai issitiest galeciau. Siaip juk betkuriuo atveju gausiu nedarbinguma po op, o poto ziuresiuos pagal savijauta kiek as ji tesiu su seimiste. Siaip noretusi kuo trumpiau del finansiniu sumetimu ax.gif
Atsakyti