Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Dabar galvoju,ar gausiu siuntima,o jeigu gausiu is daktares(seimos)o istikruju jokios isvarzos nebus,kaip tada?O noretusi per Lazdynus arba Santariskes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Damiani @ 2014 07 22, 17:15)
Dabar galvoju,ar gausiu siuntima,o jeigu gausiu is daktares(seimos)o istikruju jokios isvarzos nebus,kaip tada?O noretusi per Lazdynus arba Santariskes g.gif

na nepabandžius nesužinosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 22, 19:00)
na nepabandžius nesužinosi smile.gif

Bandysiu,kas belieka,ketvirtadieni einu pas seimos 4u.gif

Jus operavotes pas Vitku,jusu atsiliepimai geri,dabar va ieskau jo darbu nuotrauku,nerandu,tik jo puslapyje cololo operacija doh.gif

Paziurejau ir pas ji papult nesunku,visas rugpjutis-prasau.. Ka pasirinkt,lazdynus ar santariskes,kaip suzinot ar siurbia sonus Santariskese doh.gif
Atsakyti
Ka pasirinkt,lazdynus ar santariskes,kaip suzinot ar siurbia sonus Santariskese doh.gif
[/quote]
Kiek girdejau, tai nei Lazdynuose, nei Santariskese neturi siurbimo aparatu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima123 @ 2014 07 21, 17:41)
Sveikos,
Atejau su keliais klausimais, gal kuri domejosi. Skaitau jus cia jau seniai, bet atsakymo savo klausimui neradau, o gal praleidau kokia tema. Esme ta, kad jau pribrendau pilvo pilnai operacijai ir iskilo klausimas gal man ja ligoniu kasos kazkiek finansuotu, nes po komplikuoto antro nestumo prasiskyre pilvo raumenys, yra bambos isvarza (apie nukarusia ir strijuota oda nei nekalbu). Radau, kad V. Kaikaris konsultuoja ir operuoja KMUK, tik nerandu info kokio pobudzio op jis ten daro. Uzsirasiau konsultacijai ir pamasciau, kad gal be reikalo ir mane praspirs ten  blush2.gif  Galvoju gaut siuntima is seimos gydytojos ir ten pasikonsultuot del pilvo, tuo paciu noreciau ir (.)(.) uz kuriuos susimokeciau. Kazi butu tokia galimybe ar ne? Neteko nei vienai susidurt ar bent girdet apie tai 4u.gif Gal nei neverta ten eit ir bandyt registruotis iskarto i groziochirurgija unsure.gif

Eik eik, būtinai. Per konsultaciją viską smulkiai išsiklausinėk, išsisiaiškink ir būtinai mums parašyk - gal ir kaunietės pramins takus kompensuojamom operacijom kaip vilnietės, būsi pirmoji.
Atsakyti
oi aciu uz komplimentus,yra tas pilvas,biskeli pasislepes po dviem sluoksniais maikiu tongue.gif

beja su tevu savo kalbejau pries pora dienu,pasakiau kad noriu sita operacija darytis,o jis man iskart sako vaziuojam pas Vitku ,jis musu giminaitis ohmy.gif tolimas bet giminaitis tongue.gif nu apakau as ,as tik galvojau kad jie pazystami,bet kad giminaiciai net nenumaniau biggrin.gif biggrin.gif bet kad ir kaip bebutu linkstu as prie Maslausko,man jo veidas patinka (idomu jam kas nors kada nors sake kad is jo veido pasirinko operacijai biggrin.gif jei ne tai jeibogu as pasakysiu )
Atsakyti
QUOTE(Damiani @ 2014 07 22, 18:19)
Bandysiu,kas belieka,ketvirtadieni einu pas seimos 4u.gif

Jus operavotes pas Vitku,jusu atsiliepimai geri,dabar va ieskau jo darbu nuotrauku,nerandu,tik jo puslapyje cololo operacija doh.gif

Paziurejau ir pas ji papult nesunku,visas rugpjutis-prasau.. Ka pasirinkt,lazdynus ar santariskes,kaip suzinot ar siurbia sonus Santariskese doh.gif

taip operavausi pas jį, nerealus gydytojas ir specas wub.gif
randu esu be galo patenkinta, uždedu stringus ir nieko nesimato bigsmile.gif ar gali būt geriau bigsmile.gif šiaip labai rūpestingas gydytojas tikrai wub.gif
dėl siurbimo nežinau, man nereikėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 22, 20:26)
dėl siurbimo nežinau, man nereikėjo  blush2.gif

O gal kuri ką nors girdėjot apie chirurginį riebalų šalinimą? Ar čia tas pats siurbimas? Kas per daiktas yra vakuuminis riebalų šalinimas? Jei atliekama pilvo plastika, tai gal galimas ir chirurginis riebalų šalinimas?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 23, 10:09)
O gal kuri ką nors girdėjot apie chirurginį riebalų šalinimą? Ar čia tas pats siurbimas? Kas per daiktas yra vakuuminis riebalų šalinimas? Jei atliekama pilvo plastika, tai gal galimas ir chirurginis riebalų šalinimas?

o tu nenori geriau pavaikščioti į vakuminius masažus iki OP g.gif aš linkus kaupti atsargas biggrin.gif bet man žinok tas dalykas padėjo ir net labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 23, 10:43)
o tu nenori geriau pavaikščioti į vakuminius masažus iki OP g.gif  aš linkus kaupti atsargas  biggrin.gif  bet man žinok tas dalykas padėjo ir net labai  mirksiukas.gif

Tai bet kuriuo atveju masažus planuoju, tik kad nieko nesuprantu apie juos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 23, 10:45)
Tai bet kuriuo atveju masažus planuoju, tik kad nieko nesuprantu apie juos  blush2.gif

aš kalbu apie masažus ne po OP o iki OP paruošti kūną smile.gif kad liktu tik raumenuką susiųti ir odelę patvarkyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 23, 10:48)
aš kalbu apie masažus ne po OP o iki OP paruošti kūną smile.gif kad liktu tik raumenuką susiųti ir odelę patvarkyti  ax.gif

Aaa, dabar supratau. O kur Vilnuje tokius daro už prieinamą kainą? Kur pati vaikščiojai jų darytis?
Atsakyti