Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Kirisama @ 2014 07 23, 10:58)
Aaa, dabar supratau. O kur Vilnuje tokius daro už prieinamą kainą? Kur pati vaikščiojai jų darytis?

aš radau http://kunoakademija.lt/ labai fainą mergaitę, vardu Monika. Rekomenduoju.
Ir ten kaina gera, 1 minutė tik litas 4u.gif Čia aš apie vakumą kalbu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 23 liepos 2014 - 10:26
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 23, 11:26)
aš radau http://kunoakademija.lt/ labai fainą mergaitę, vardu Monika. Rekomenduoju.
Ir ten kaina gera, 1 minutė tik litas  4u.gif Čia aš apie vakumą kalbu  4u.gif

Paziurejau ju tinklalapi, ir dirba jie ilgai - cia gerai, vyras vaika ramiai ziures, kol mane vakuumuos lotuliukas.gif
O jei rimtai, kiek proceduru reikia, kad nors koks rezultatas pasimatytu? Ar skauda?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 23, 14:25)
Paziurejau ju tinklalapi, ir dirba jie ilgai - cia gerai, vyras vaika ramiai ziures, kol mane vakuumuos  lotuliukas.gif
O jei rimtai, kiek proceduru reikia, kad nors koks rezultatas pasimatytu? Ar skauda?

Kirisama, o kokio rezultato tikiesi is vakuminiu masazu? Kokios tavo problemines vietos?
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 07 23, 15:07)
Kirisama, o kokio rezultato tikiesi is vakuminiu masazu? Kokios tavo problemines vietos?

Kad as nezinau isvis ko tiketis 4u.gif esu bandzius tik klasikinius masazus nugarai, o tokiu mandru ne. Po nestumo jautri tapau, bet koks stipresnis prisilietimas nemaloniai pereina unsure.gif o problemine vieta tai pilvo dalis zemiau bambos, jokie sportai eile metu nepadejo. Per konzultacija daktarai tarpusavy snabzdejosi apie riebalu salinima, bet man tik i akis pasake, kad op metu pasalins riebalu chirurginiu budu, va ir klausiau, kas cia per dalykas, o Bandomasis siulo pirma masaza ismeginti. ***** taip gaila, kad konsultacijos metu nezinojau ko klausti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 23, 14:25)
Paziurejau ju tinklalapi, ir dirba jie ilgai - cia gerai, vyras vaika ramiai ziures, kol mane vakuumuos  lotuliukas.gif

na matai aš labai vengiau tos operacijos ir stengiausi, kad jau jei reiks mane kuo mažiau mėsinėtų biggrin.gif Kaip sakant sudėjau visą ištvermę ir pastangas būti graži biggrin.gif
aš esu linkus kaupimui, matosi labai ant kojų, užpakaliuko, šonų. Aš nuėjau maždaug į 10 kartų intensyvų kursą, masažavo kojas, užpakalį ir pilvą. Po masažų negėda užsidėti net ir trumpų šortukų, ar mini sijono, nes žinau kad nevirs jokie celiulitai biggrin.gif
Dabar kartais nueinu į palaikomą kursą kojytėm ir užpakaliukui, vyras sakė kad rezultatas jo akimis užpakaliui tikrai yra biggrin.gif jis stangrus ir gražiai pakilęs biggrin.gif blush2.gif tai vat kokių rezultatų norėjau iš vakumo, tokių ir gavau wink.gif sumažėjo apimtys ir šlaunų ir pilvo mirksiukas.gif
Pradžioj skauda ir šiek tiek gali mėlynių atsirasti jei esi linkusi, bet labai greit dingsta ax.gif
Atsakyti
Tai cia nieko baisaus pries op tie masazai? Nes as vyrui uzsiminiau, tai jis iskart - o nepakenks?
Atsakyti
Kuris laikas skaitineju ir vis domuosi pilvo plastika, gal galetumet kokiu atsiliepimu parasyti kaip jautetes po operacijos? kiek mazdaug kg sumazejo nupjovus pilvo riebala? ar reikia numesti kazkiek svorio iki operacijos ir pan? buciau labia dekinga jei atrasytumete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 23, 18:46)
Tai cia nieko baisaus pries op tie masazai? Nes as vyrui uzsiminiau, tai jis iskart - o nepakenks?

tikrai ne wink.gif gydytojas mane net pagyrė, nes padariau maximumą, o neatsiguliau su riebalais maždaug "nusiurbk" tikrai gavau daug jo pagyrų kaip trijų vaikų mama, jei ne lendantys organai lauk po 3 cp turbrūt dar būčiau delsus operacijai blush2.gif nes bet kokią laisvą minutę dėjau į kūną blush2.gif

QUOTE(indre83 @ 2014 07 23, 22:40)
Kuris laikas skaitineju ir vis domuosi pilvo plastika, gal galetumet kokiu atsiliepimu parasyti kaip jautetes po operacijos? kiek mazdaug kg sumazejo nupjovus pilvo riebala? ar reikia numesti kazkiek svorio iki operacijos ir pan? buciau labia dekinga jei atrasytumete 4u.gif

jaučiausi super, turėjau turbūt visas įmanomas komplikacijas na ir vis tiek super. Aisku kai kabėjo tik skūra, nes daug dėjau į kūną, tai dabar apimtys didesnės, tačiau esu patenkinta, nes be apatinių nekaba tas kapšiukas thumbup.gif
man kg sumažėjo gal 0,5 kg nes tai tik oda kuri šiek tiek kabėjo. Visą riebalą išnaikinau prieš OP smile.gif
Atsakyti
as irgi stengsiuos kiek imanoma daugiau svorio numesti iki op.juk po jos dar gana ilgai sportuot negalima,ilsetis reikia,tai dar yra tikimybe priaugti svorio...
Atsakyti
QUOTE(parissweet @ 2014 07 23, 23:16)
as irgi stengsiuos kiek imanoma daugiau svorio numesti iki op.juk po jos dar gana ilgai sportuot negalima,ilsetis reikia,tai dar yra tikimybe priaugti svorio...

tikrai yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 24, 08:58)
tikrai yra doh.gif

Dėl savo svorio nepergyvenu, jis daugiau mažiau stabilus, svyruoja 2 kg ribose. Žinau, kad po op jo nepriaugsiu, nes prisilaukau ir su maistu, na ir vaikas pagulinėti neleidžia smile.gif plius skydliaukė savo įtakos turi mano svoriui. Tai čia nebent tik dėl pačių formų palaikymo. Tiesiog kaip niekad nereikėjo, nesidomėjau, o dabar jau kaip ir aktualu darosi. Tikrai mergaitės ačiū, kad dalinatės žiniomis 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,gal jus mergaites zinote,kur galima bent kazkiek rasti nuotrauku darbu Raubos ir Vitkaus? g.gif 4u.gif
Atsakyti