Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 11, 17:11)
galvojau sakysi kokių 12 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif  nes taip parašei, kad dar negalvojam apie daugiau vaikų  ax.gif

biggrin.gif netruks laikas ir bus 12, sakys mama teti duokit pinigu gelems ir bilietams i kina biggrin.gif
Juokas juokais, bet man su vienu susitvarkyti sunku, visai kantrybes neturiu, o ir vyras ne is kantriuju... bet kaip ir rasiau, kaip Dievas duos, gal bus toks laikas, kai sakysiu noriu antro leliaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 11, 17:24)
biggrin.gif netruks laikas ir bus 12, sakys mama teti duokit pinigu gelems ir bilietams i kina  biggrin.gif
Juokas juokais, bet man su vienu susitvarkyti sunku, visai kantrybes neturiu, o ir vyras ne is kantriuju... bet kaip ir rasiau, kaip Dievas duos, gal bus toks laikas, kai sakysiu noriu antro leliaus  smile.gif

Kuo ilgiau delsi tuo labiau noras atšoks patikėk biggrin.gif kai jau matysi, kad didelis savarankiškas, nebenorėsi vėl į pampių lygį grįšt biggrin.gif už tai pas mane ir maži skirtumai tarp vaiku, nes žinau, kad va dabar kai panai 3 metai suėjo, jau nebežinau ar ryžčiausi grįšt į pampių lygį, kai ji jau savarankiška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 11, 14:38)
Kuo ilgiau delsi tuo labiau noras atšoks patikėk  biggrin.gif  kai jau matysi, kad didelis savarankiškas, nebenorėsi vėl į pampių lygį grįšt  biggrin.gif  už tai pas mane ir maži skirtumai tarp vaiku, nes žinau, kad va dabar kai panai 3 metai suėjo, jau nebežinau ar ryžčiausi grįšt į pampių lygį, kai ji jau savarankiška smile.gif

drinks_cheers.gif

pas mus tas pats,dabar pratinam ant puodo ( kas sekasi labai nekaip) bet jau laukiu nesulaukiu kada paskutini pampersa sunaudosim ir adios amigo su visam biggrin.gif biggrin.gif jau uzkniso,o dar kai iskart dvi uodegas keist reikia doh.gif

dar pries metus laiko su b kalbejom kad gal ir reiktu pagranduko,dabar jau as visai nebenoriu,turim tris ir soooociai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(parissweet @ 2014 07 11, 17:45)
drinks_cheers.gif

pas mus tas pats,dabar pratinam ant puodo ( kas sekasi labai nekaip) bet jau laukiu nesulaukiu kada paskutini pampersa sunaudosim ir adios amigo su visam biggrin.gif biggrin.gif jau uzkniso,o dar kai iskart dvi uodegas keist reikia  doh.gif 

dar pries metus laiko su b kalbejom kad gal ir reiktu pagranduko,dabar jau as visai nebenoriu,turim tris ir soooociai ax.gif

ateis laikas ir pripras smile.gif aš visus labai skirtingai pratinau, vieną anksti kitą vėlai, o trečiai iš vis sakiau nusibos pampis pradėk į tūliką daryt, reziumė atprato visi trys tuo pačiu metu lotuliukas.gif
Kiek tavo mergytėm laiko? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 11 liepos 2014 - 17:15
Oi mergaites, patirtis uz jusu nugaru, lenkiu galva, kad turit tokius dziaugsmus 4u.gif
Mes irgi ant puodo mokinames, diena geriau, diena blogiau sekasi, bet jau sis pusdienis tai kazkoks kosmaras doh.gif. Truputi pirst ir keist triusikus, vel pirst - keiciu, dar karta pirst.... truko kantrybe, nu isrekiau kol nepakakosi i puoda, tol nenulipsi. Pakakojo clap.gif ir kol as nesiau puoda, su isteptu uzpakaliu atsisedo ant pledo doh.gif.
Tai gal ir tiesa, kad i pampersus grist nenoresiu.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 11, 18:30)
Oi mergaites, patirtis uz jusu nugaru, lenkiu galva, kad turit tokius dziaugsmus  4u.gif
Mes irgi ant puodo mokinames, diena geriau, diena blogiau sekasi, bet jau sis pusdienis tai kazkoks kosmaras  doh.gif. Truputi pirst ir keist triusikus, vel pirst - keiciu, dar karta pirst.... truko kantrybe, nu isrekiau kol nepakakosi i puoda, tol nenulipsi. Pakakojo  clap.gif ir kol as nesiau puoda, su isteptu uzpakaliu atsisedo ant pledo  doh.gif.
Tai gal ir tiesa, kad i pampersus grist nenoresiu.

vaikas tik 2 metų plius minus pradeda suprast kas tas puodas , taip kad relax plius minus keli mėn ir pamiršit kas tie pampiai mirksiukas.gif
Atsakyti
maniskems birzelio pradzioj tik 2 suejo tongue.gif vat viena bega ant puodo pati,maunasi triusikelius sysiu daro,o kita visai ne,ir mato kad sese sysiu padaro,dar sese pagiria,sako ai ai ai gera sese,duoda HI 5 ,bet pati nenori.gali stovet prie puodo ir leist i kelnes..nors buna ir kita nespeja arba uzsimirsta,bet pampersu kaip nenori,kaskart per jega turiu det,vakare,ar kur iseinant,rekia abi ''kaaaasikaiiiii!!!'' spiria man,stuma pampersus,neleidzia uzsegt..nebenoriu as tu pampiu irgi,nu bet eit is paskos ir su skuduriuku rinkt siknos stampus ir balutes valyt jau irgi kantrybes neber..
aisku ismoks kazkada,bet jau viskas,maziuku musu namie nebus,tol kol pacios savu neatsives biggrin.gif

o kazi Herera gavo mano emaila ? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(parissweet @ 2014 07 11, 19:03)
maniskems birzelio pradzioj tik 2 suejo tongue.gif vat viena bega ant puodo pati,maunasi triusikelius sysiu daro,o kita visai ne,ir mato kad sese sysiu padaro,dar sese pagiria,sako ai ai ai gera sese,duoda HI 5 ,bet pati nenori.gali stovet prie puodo ir leist i kelnes..nors buna ir kita nespeja arba uzsimirsta,bet pampersu kaip nenori,kaskart per jega turiu det,vakare,ar kur iseinant,rekia abi ''kaaaasikaiiiii!!!'' spiria man,stuma pampersus,neleidzia uzsegt..nebenoriu as tu pampiu irgi,nu bet eit is paskos ir su skuduriuku rinkt siknos stampus ir balutes valyt jau irgi kantrybes neber..
aisku ismoks kazkada,bet jau viskas,maziuku musu namie nebus,tol kol pacios savu neatsives biggrin.gif

o kazi Herera gavo mano emaila ? cool.gif

mano mažoji gegužės 31 gimus, tai žodžiu rugpjūčio pabaigoj dar buvo pilnai su pampiu rugsėjo vidury buvo laikas iškeliauti į darželį ir iškeliavom net miegui be pampių biggrin.gif sakau nedariau nieko, atėjo laikas ir pati nebenorėjo pampio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 11, 16:28)
mano mažoji gegužės 31 gimus, tai žodžiu rugpjūčio pabaigoj dar buvo pilnai su pampiu rugsėjo vidury buvo laikas iškeliauti į darželį ir iškeliavom net miegui be pampių  biggrin.gif  sakau nedariau nieko, atėjo laikas ir pati nebenorėjo pampio  lotuliukas.gif

sauniai kaip,greit atprato bigsmile.gif

mano bernuzelis iki 3 metu pampiu norejo,bet pora men po 3 gimtadienio jau pats pradejo eit i wc,abu su mb sustodavo ir kryzmai varydavo,arba jei kaku eidavo,tai irgi su b,sededavo abu tulike puse valandos,viens ant puodo kitas ant tuliko,knygu nusinesdavo...kazkur 3 metu ir 5 men jau su visam atsisveikinom,bet tada as jau laukiausi dvynukiu,jau zinojau kad likusiu pampiu geriau neismest o pasilaikyt sekancioms.o db noriu jau atsisveikinti su visam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(parissweet @ 2014 07 11, 20:13)
sauniai kaip,greit atprato  bigsmile.gif

mano bernuzelis iki 3 metu pampiu norejo,bet pora men po 3 gimtadienio jau pats pradejo eit i wc,abu su mb sustodavo ir kryzmai varydavo,arba jei kaku eidavo,tai irgi su b,sededavo abu tulike puse valandos,viens ant puodo kitas ant tuliko,knygu nusinesdavo...kazkur 3 metu ir 5 men jau su visam atsisveikinom,bet tada as jau laukiausi dvynukiu,jau zinojau kad likusiu pampiu geriau neismest o pasilaikyt sekancioms.o db noriu jau atsisveikinti su visam ax.gif

matyt ateina kiekvienam savas laikas smile.gif kada atpranta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 11, 20:40)
matyt ateina kiekvienam savas laikas smile.gif kada atpranta smile.gif

Va va!!!! Kiekvienam savas laikas. Tik kad man cia kantrybes nera. Vaikas kaip vaikas, tik mama isterike. lotuliukas.gif paguldys i ligonine, tai nors pora dienu pailsesiu nuo puodo ir triusiku plovimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 07 11, 14:47)
bandomasis, gražus pilvukas! Matosi, kad dar patinęs, bet tikrai liuks. Pas mane irgi strijų pilna, bet kažkaip dzin man jos biggrin.gif Aišku, būtų idealu turėti visiškai lygų pilvuką, bet aš jau mokykloje strijų turėjau ant subinės ir kojų, tai jos man nekelia didelės bėdos tongue.gif

Bliamba pas mane irgi striju pilna.... verysad.gif
Bet zinokit pas mano sunu vyresneli tai nui augimo staigaus jau pilna striju, kazkokia tragedija, kaip nervuoja schmoll.gif
Atsakyti