Šiandien su šeima įveikėm 8 km, žygis buvo su vaiko būreliu. Mama mija nejaučiu nei kojyčių nei rankyčių

mano mažoji 3 metų be parkių įveikė, daugiausiais zyzė didysis

vienu žodžiu smagu, bet tikiusi rytoj atsistosiu
QUOTE(parissweet @ 2014 07 12, 12:48)
Bandomasis,pvz airijoj (kur as ir gyvenu) motinystes atostogos buna berods 8 menesiai.tarkim iseini is darbo koki 7 nestumo menesi ir kaip vaikeliui puse metu turi gryst,o jei nori,dar gali pasiimti puse metu neapmokamu atostogu,jei po tu puses metu negryzti gali atsisveikinti su savo darbu..darzelio kaina vienam vaikui apie 250 euru i savaite cia nuo 9 ryto iki 5 vakaro..tai pvz mes turim dvynukes,tai mes tiek neuzdirbtume kad sumoket uz darzeli
kai dėl pinigėlių tai taip, kiti savo noru tokius mažiukus atskiria nuo savęs
gero taupymo
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 12, 13:04)
Striju ant pilvo nei vienos, kai laukiausi, tepiau ir aliejum, ir sviestu, tik paskutini menesi ant krutines ir uzpakalio atsirado, bet ten ir nieko netepiau. O mano sesei kad ir tepe vistiek striju atsirado
jo čia jau nuo organizmo grynai priklauso
QUOTE(hererra @ 2014 07 12, 14:36)
Aš manau, kadkiek prašysi, tiek ir duos.
Man irgi labai padėjo ši tema apsisręsti, n
Ouj jess! Aš pati svajojau apie pametinukus. Na, gavosi, dvi iškarto. Bet mintis apie trečią galvoj tebeskraido. Tiesa, kuo toliau, tuo mažiau. O ir vyro dabar šalia nebūna, viską pradedu dėliot ir manau, kad mūsų pagrandukas taip ir nenusileis nuo debesies...Tuo labiau, kad dabar jau bijau vėl pilvą sugadint...O ir taip gera, kai nereik iš paskos lakstyt, jos dviese ir lauke vienos pabūna, ir pašnekėt jau eina normaliai
aš irgi taip manau
aš irgi čia radau labai daug paskatinimo

tik planus sugriovė kai sakė arba dabar gražiai arba lauk ir tiksėk
jep jau kai ne metukai o daugiau yra gėris
QUOTE(mamuke68 @ 2014 07 12, 18:43)
...o kaip ilgai laukėt operacijos? Kada galėjot išeiti darban - dirbti ne fizinį darbą, vairuoti mašiną?
viskas priklauso nuo organizmo yra kas po 2 sav išeina, aš pvz ilgai iš namų dirbau, nes labai sunku buvo , aišku vairavau gal po ne pilnos sav, bet sėdėti daug negalėjau