Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(parissweet @ 2014 07 11, 15:43)
Herera,kiekvienas tavo zodis man skamba kaip is graziausios pasakos,nusiurbe,pamazino,susiuvo,patvarke smile.gif <3 nu kaip faina,mano noras greiciau susitvarkyti auga kaskart paskaicius jusu postus tongue.gif

paprasysiu sunaus kad nufotkintu mano puza veliau,siusiu nuotrauka kam cia priklauso,noriu pamatyt jusu pilvukus ir kaip kiekvienas gyd sutvarko,nes kolkas neesu dar apsisprendus pas kuri kreiptis..

be to galvoju pasitaupyt daugiau ir tuo paciu pasikelt krutine,be implantu..siaip ji dabar DD dydzio,nemanau kad man reikia implantu,uzteks pakelti siek tiek aukstyn,aisku pamazes mazumele bet man D ar C bus sociai smile.gif

Man is E padare C thumbup.gif esu nerealiai patenkinta!
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 07 11, 21:23)
Va va!!!! Kiekvienam savas laikas. Tik kad man cia kantrybes nera. Vaikas kaip vaikas, tik mama isterike. lotuliukas.gif paguldys i ligonine, tai nors pora dienu pailsesiu nuo puodo ir triusiku plovimo  thumbup.gif

aš tai pasiilgau vaikų norėjau kuo greičiau namo ax.gif
gal kai rėkia ir rėkia mažiukai tai ir norėdavosi pabėgt, bet išlindus į kokį kiną norėdavosi greičiau grįšt rolleyes.gif kai pagalvoju, kad kokioj UK vaikus nuo nepilnų metuku jau mamos priverstos palikti ir eiti dirbt, tai labai gaila vaikučių unsure.gif jie mažiukai būna tik vieną kartą, tie pirmi žingsniukai pirmi žodeliai wub.gif

QUOTE(virginp @ 2014 07 12, 09:04)
Bliamba pas mane irgi striju pilna....  verysad.gif
Bet zinokit pas mano sunu vyresneli tai nui augimo staigaus jau pilna striju, kazkokia tragedija, kaip nervuoja  schmoll.gif

genai čia, mano mama pvz irgi visa strijuota tai ir aš tokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 12, 09:45)
Labas rytas 4u.gif
aš tai pasiilgau vaikų norėjau kuo greičiau namo  ax.gif
gal kai rėkia ir rėkia mažiukai tai ir norėdavosi pabėgt, bet išlindus į kokį kiną norėdavosi greičiau grįšt  rolleyes.gif  kai pagalvoju, kad kokioj UK vaikus nuo nepilnų metuku jau mamos priverstos palikti ir eiti dirbt, tai labai gaila vaikučių  unsure.gif  jie mažiukai būna tik vieną kartą, tie pirmi žingsniukai pirmi žodeliai  wub.gif
genai čia, mano mama pvz irgi visa strijuota tai ir aš tokia  doh.gif

Aha greiciausiai genai, mano mama ir sesuo irgi strijuotos verysad.gif
Sake gydytojas, kad oda labai neelastinga, todel tokia ir yra.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 07 12, 10:51)
Aha greiciausiai genai, mano mama ir sesuo irgi strijuotos  verysad.gif
Sake gydytojas, kad oda labai neelastinga, todel tokia ir yra..  blush2.gif

pas mane irgi, tepk netepus kremais vis tiek š....
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 07 12, 06:39)
Man is E padare C  thumbup.gif  esu nerealiai patenkinta!

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Bandomasis,pvz airijoj (kur as ir gyvenu) motinystes atostogos buna berods 8 menesiai.tarkim iseini is darbo koki 7 nestumo menesi ir kaip vaikeliui puse metu turi gryst,o jei nori,dar gali pasiimti puse metu neapmokamu atostogu,jei po tu puses metu negryzti gali atsisveikinti su savo darbu..darzelio kaina vienam vaikui apie 250 euru i savaite cia nuo 9 ryto iki 5 vakaro..tai pvz mes turim dvynukes,tai mes tiek neuzdirbtume kad sumoket uz darzeli ax.gif doh.gif

p.s. vakar parasiau pirmaji laiska i grozio chirurgija,ir jau siandien ryte radau atsakyma bigsmile.gif parase kad yra galimybe pasikonsultuoti siunciant problematisku vietu nuotraukas,o gryzus i lt viena diena pasikonsultuoti o jau sekancia operuotis,ir po dvieju sav traukti siuliukus.dar rase kad i kaina ieina visi reikalingi kraujo tyrimai,lovadieniai,maistas,kompresine apranga,konsultacijos perrisimas,papildomai kainuos tik vaistai nuo skausmo smile.gif
as jau visa uzsidegusi,jau sakiau visa pusmeti nepirksiu nei batu poros,nei naujo lupu blizgesio,viska iki paskutinio cento desiu i taupykle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 12, 09:45)
Labas rytas 4u.gif
aš tai pasiilgau vaikų norėjau kuo greičiau namo  ax.gif
gal kai rėkia ir rėkia mažiukai tai ir norėdavosi pabėgt, bet išlindus į kokį kiną norėdavosi greičiau grįšt  rolleyes.gif  kai pagalvoju, kad kokioj UK vaikus nuo nepilnų metuku jau mamos priverstos palikti ir eiti dirbt, tai labai gaila vaikučių  unsure.gif  jie mažiukai būna tik vieną kartą, tie pirmi žingsniukai pirmi žodeliai  wub.gif

Nesiginciju, kad pasiilgsiu vaikelio, bet kol kas tik ir svajoju apie poilsi wub.gif nelabai kur viena iseinu, draugiu per daug irgi neturiu, plius as kol kas vienintele tarp savo draugiu su vaiku, tai joms nelabai idomu su manim. Visas laikas tik seimai, o vyras irgi nuo vaiko nedaug kuo skiriasi, na ant puodo nereik sodint ir tiek lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2014 07 12, 10:51)
Aha greiciausiai genai, mano mama ir sesuo irgi strijuotos  verysad.gif
Sake gydytojas, kad oda labai neelastinga, todel tokia ir yra..  blush2.gif

Striju ant pilvo nei vienos, kai laukiausi, tepiau ir aliejum, ir sviestu, tik paskutini menesi ant krutines ir uzpakalio atsirado, bet ten ir nieko netepiau. O mano sesei kad ir tepe vistiek striju atsirado blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 11, 14:31)
Tiesa, o kaip ilgai duoda nedarbinguma po tokios op?
Grizus i darba teks iskart vaziuot i komandiruotes, prisilakstyt ir daug prie kompo sedeti...

Aš manau, kadkiek prašysi, tiek ir duos. Iš ligoninės išleis gal su 14 d., bet paskui gali pas šeimos gydytoją savo nueit ir tikrai duos nedarbingumą, jeigu jausi, kad reikia, kad negali tokiu pat tempu varyt. Aš tai ėjau atostogų ir po 2 savaičių grįžau kaip niekur nieko. Na, viską lėčiau dariau, vakarais tempdavo pilvą gerokai, bet išgyvenau, įmanoma mirksiukas.gif

QUOTE(parissweet @ 2014 07 11, 14:43)
Herera,kiekvienas tavo zodis man skamba kaip is graziausios pasakos,nusiurbe,pamazino,susiuvo,patvarke smile.gif <3 nu kaip faina,mano noras greiciau susitvarkyti auga kaskart paskaicius jusu postus tongue.gif

Man irgi labai padėjo ši tema apsisręsti, nes 2 metus svajojau ir planavau šią OP, bet kažkaip vis nedrįsau...O kai paskaitau kad 100% visos patenkintos, ir tik labai retais atvejais paveda kokie nors fiziologiniais dalykai, tai ir ryžausi... Ai, galvoju, nu subjauros, tai bent būsiu pabandžiusi biggrin.gif Labiausiai tai bijojau, kad OP metu neatsibusčiau arba kad skausmo nejausčiau lotuliukas.gif O visa kita tai dabar prisiminus tik šypseną kelia smile.gif

QUOTE(parissweet @ 2014 07 11, 16:12)
Herera,kaip suprantu tu cia tvarkai reikalus su albumeliu,nusiunciau savo pilvo foto wink.gif

Įkėliau į albumą. MERGINOS, EIKIT PRABALSUOT UŽ PARISSWEET IR KIRISAMA!

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 11, 16:38)
Kuo ilgiau delsi tuo labiau noras atšoks patikėk  biggrin.gif  kai jau matysi, kad didelis savarankiškas, nebenorėsi vėl į pampių lygį grįšt  biggrin.gif  už tai pas mane ir maži skirtumai tarp vaiku, nes žinau, kad va dabar kai panai 3 metai suėjo, jau nebežinau ar ryžčiausi grįšt į pampių lygį, kai ji jau savarankiška smile.gif

Ouj jess! Aš pati svajojau apie pametinukus. Na, gavosi, dvi iškarto. Bet mintis apie trečią galvoj tebeskraido. Tiesa, kuo toliau, tuo mažiau. O ir vyro dabar šalia nebūna, viską pradedu dėliot ir manau, kad mūsų pagrandukas taip ir nenusileis nuo debesies...Tuo labiau, kad dabar jau bijau vėl pilvą sugadint...O ir taip gera, kai nereik iš paskos lakstyt, jos dviese ir lauke vienos pabūna, ir pašnekėt jau eina normaliai thumbup.gif

QUOTE(virginp @ 2014 07 12, 08:04)
Bliamba pas mane irgi striju pilna....  verysad.gif
Bet zinokit pas mano sunu vyresneli tai nui augimo staigaus jau pilna striju, kazkokia tragedija, kaip nervuoja  schmoll.gif

Nesinerduok dėl to, ko pakeist negali mirksiukas.gif Ir taip kokiais 10-čia metų atjaunėjai po OP biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hererra: 12 liepos 2014 - 13:37
Herera,aciu wink.gif

lauksiu visu priemimo i jusu grazu bureli tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(parissweet @ 2014 07 12, 16:44)
Herera,aciu wink.gif

lauksiu visu priemimo i jusu grazu bureli tongue.gif

Prisidedu prie padekos ir as 4u.gif
Atsakyti
...sveikutė, o jūs darę
Visos pilvo sienos plastika (abdominoplastika) ar

Dalies pilvo sienos plastika (miniabdominoplastika)? Kada kokios reikia ir kiek kainuoja? Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
na mini -tai kai mazai laisvos odos,ir pagrindinis darbelis-itempti ir susiuti pilvo raumenis,o pilna abdominoplastika tai pjuvio perimetras buna didesnis,daugiau odos panaikinama,bamba perkeliama...jei gerai pati suprantu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo parissweet: 12 liepos 2014 - 17:16
...o kaip ilgai laukėt operacijos? Kada galėjot išeiti darban - dirbti ne fizinį darbą, vairuoti mašiną?
Atsakyti