QUOTE(Kirisama @ 2014 07 11, 14:31)
Tiesa, o kaip ilgai duoda nedarbinguma po tokios op?
Grizus i darba teks iskart vaziuot i komandiruotes, prisilakstyt ir daug prie kompo sedeti...
Aš manau, kadkiek prašysi, tiek ir duos. Iš ligoninės išleis gal su 14 d., bet paskui gali pas šeimos gydytoją savo nueit ir tikrai duos nedarbingumą, jeigu jausi, kad reikia, kad negali tokiu pat tempu varyt. Aš tai ėjau atostogų ir po 2 savaičių grįžau kaip niekur nieko. Na, viską lėčiau dariau, vakarais tempdavo pilvą gerokai, bet išgyvenau, įmanoma
QUOTE(parissweet @ 2014 07 11, 14:43)
Herera,kiekvienas tavo zodis man skamba kaip is graziausios pasakos,nusiurbe,pamazino,susiuvo,patvarke

<3 nu kaip faina,mano noras greiciau susitvarkyti auga kaskart paskaicius jusu postus
Man irgi labai padėjo ši tema apsisręsti, nes 2 metus svajojau ir planavau šią OP, bet kažkaip vis nedrįsau...O kai paskaitau kad 100% visos patenkintos, ir tik labai retais atvejais paveda kokie nors fiziologiniais dalykai, tai ir ryžausi... Ai, galvoju, nu subjauros, tai bent būsiu pabandžiusi

Labiausiai tai bijojau, kad OP metu neatsibusčiau arba kad skausmo nejausčiau

O visa kita tai dabar prisiminus tik šypseną kelia
QUOTE(parissweet @ 2014 07 11, 16:12)
Herera,kaip suprantu tu cia tvarkai reikalus su albumeliu,nusiunciau savo pilvo foto
Įkėliau į albumą.
MERGINOS, EIKIT PRABALSUOT UŽ PARISSWEET IR KIRISAMA!
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 11, 16:38)
Kuo ilgiau delsi tuo labiau noras atšoks patikėk

kai jau matysi, kad didelis savarankiškas, nebenorėsi vėl į pampių lygį grįšt

už tai pas mane ir maži skirtumai tarp vaiku, nes žinau, kad va dabar kai panai 3 metai suėjo, jau nebežinau ar ryžčiausi grįšt į pampių lygį, kai ji jau savarankiška
Ouj jess! Aš pati svajojau apie pametinukus. Na, gavosi, dvi iškarto. Bet mintis apie trečią galvoj tebeskraido. Tiesa, kuo toliau, tuo mažiau. O ir vyro dabar šalia nebūna, viską pradedu dėliot ir manau, kad mūsų pagrandukas taip ir nenusileis nuo debesies...Tuo labiau, kad dabar jau bijau vėl pilvą sugadint...O ir taip gera, kai nereik iš paskos lakstyt, jos dviese ir lauke vienos pabūna, ir pašnekėt jau eina normaliai
QUOTE(virginp @ 2014 07 12, 08:04)
Bliamba pas mane irgi striju pilna....
Bet zinokit pas mano sunu vyresneli tai nui augimo staigaus jau pilna striju, kazkokia tragedija, kaip nervuoja
Nesinerduok dėl to, ko pakeist negali

Ir taip kokiais 10-čia metų atjaunėjai po OP