Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 12, 15:14)
Atrodo atvėso oras, bet vis tiek karšta  doh.gif

Klausykit kiek mėnesių jūs tepėt kremais randukus/ nešiojot pleistrus? T.y. kiek laiko po OP nustojot tą daryt  blush2.gif

Siaip va man rugpjucio 17d. bus 7 menesiukai kaip po op., pleistrus tebeklijuoju, aisku buvo kelios savaiteles kai neklijavau. Man gydytojas sake tai gali trukti apie metus, taciau jei randas pabales, tuomet tikrai nebereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 08 12, 19:14)
Siaip va man rugpjucio 17d. bus 7 menesiukai kaip po op., pleistrus tebeklijuoju, aisku buvo kelios savaiteles kai neklijavau. Man gydytojas sake tai gali trukti apie metus, taciau jei randas pabales, tuomet tikrai nebereikia smile.gif

lotuliukas.gif cia anjsciau man atrodo, kad buvo kzlba, kad 3 men labai gerai, o jei 6 men, tai jau padarai vuska, nes iki tokio laiko randas subresta pilnai... o po to, kaip ir neber prasmes.... tai matyt kaip paciai finansai leis: lotuliukas.gif as tai tik 3 nesiojau, po krutimis is vis gal tik menesi.. lotuliukas.gif
Atsakyti
O kas darėtės krūtų pakėlimą, kaip paskui su krūtų/spenelių jautrumu? Nebūna nejautrios zonos kaip kad ant pilvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 12 rugpjūčio 2014 - 19:40
QUOTE(Enita @ 2014 08 12, 20:22)
O kas darėtės krūtų pakėlimą, kaip paskui su krūtų/spenelių jautrumu? Nebūna nejautrios zonos kad ant pilvo?

Man buvo atlikta krutu pakelimo/mazinimo op., speneliu nejaitrumas truko neilgai, gal iki poros menesiu ar net trumpiau mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(color77 @ 2014 08 12, 17:14)

Oho blink.gif na ir kantrybe 4u.gif pad mane vienoj pusej jau pabales kur siulai nelindo, kita dar raudona, tai dar klijuoju visur :-) tai darbteks tempt :-)
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 12, 21:46)
Oho blink.gif  na ir kantrybe  4u.gif  pad mane vienoj pusej jau pabales kur siulai nelindo, kita dar raudona, tai dar klijuoju visur :-) tai darbteks tempt :-)

As klijavau iki 6men su tokiais kaip sakant ''priepuoliais'' biggrin.gif
Dvi sav. klijuoju, dvi ne lotuliukas.gif
O pries kokias tris sav. masaziste pasake pilvo nebeklijuot, arba pries einant pas ja nusiklijuot, zodziu kazkokia nesamone schmoll.gif tai pradejau visai nebeklijuot tongue.gif
Neklijuot sake todel, kad ji tada pati randuka labai gerai ismakaciolina, vakumas padeda lengviau randeti. Ale ji sako, kad jis pasodarys lygesnis ir maziau matomas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 08 12, 17:14)

O tai ir tepaliuka reikes tepti nuo randu ir pleistrus klijuoti? Kam tie pleistrai ir kur juos perkat?
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 08 12, 23:34)
O tai ir tepaliuka reikes tepti nuo randu ir pleistrus klijuoti? Kam tie pleistrai ir kur juos perkat?

rytas 4u.gif putiovas visai rytas ..ramus toks ...vaikai RAMIAI (lb keista ) sedi uz stalo pusryciauja ..

as tepu Deramatix ..tarpais ...as lb nepareiginga kas liecia mano organizma lotuliukas.gif ..bet matau kad juo tepant geriau viskas t.y. rando shonai pas mane is vis kazkokie nuploneje ir sutrukineje ..tai jei varyciau pusmeti jauciu tikrai butu jega ..nu bet kaina to kremuko eina shikt ..per dvi savaites 160lt.

papAI pas mane jautrus normaliai ...kaip mano lotuliukas.gif is vis pasidarius krutine is karto galvojau ..jetau kokia didele ..dabar jau galvoju blin galejo but kiek didesne gal -nesupykciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 08 12, 22:34)

Reikia pasirinkti viena is ju, ty arba tepalas arba pleistras nuo randu. Man asmeniskai, pleistras labiau patiko, maziau terliotis reik😉 ji uzsisakinejau internetu, kiek pamenu per www.vaistine.lt
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 08 13, 08:08)
Reikia pasirinkti viena is ju, ty arba tepalas arba pleistras nuo randu. Man asmeniskai, pleistras labiau patiko, maziau terliotis reik😉 ji uzsisakinejau internetu, kiek pamenu per www.vaistine.lt

man irgi pleistriukai geriau thumbup.gif užsiklijuoji ir vargo nematai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 13, 12:00)
man irgi pleistriukai geriau  thumbup.gif  užsiklijuoji ir vargo nematai  bigsmile.gif

O idomu nuo kuriu poveikis geresnis???? Pleistriukai ar tepaliukas? Pleistriukai gal dar ir pigiau gaunas?
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 08 13, 18:15)
O idomu nuo kuriu poveikis geresnis???? Pleistriukai ar tepaliukas? Pleistriukai gal dar ir pigiau gaunas?

man patiko pleistriukai su jais ir jūroj maudžiausi ir jie neatlipo bigsmile.gif kaina aišku pigiau gaunasi, jų ilgiau užtenka ax.gif
Atsakyti