Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(virginp @ 2014 08 08, 09:57)
Mano gydytojas leido po 3 men, pradejau po 5men  thumbup.gif
Manau turetum pasitarti su savo gydytoju, nes tavo atvejis visdelto sudetingesnis gi buvo  mirksiukas.gif

man pradžioj sakė puse metų palaukt, bet aš taip gerai jaučiuos rolleyes.gif na būna vakarais jaučiu tempimą, arba kai ilgiau pasėdžiu, bet šiaip ech neišlauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Kokią nerealią programą radau parsisiųsti į telefoną bigsmile.gif
parašai svorį, ūgį ir kiek nori numest, tau parašo kiek per dieną turi suvartoti kalorijų.

Ten pavalgius viską žymi, jis kiekvieno daikto kalorijas žino, arba nuskanuoji barkodą, arba parašai pavadinimą ir kiekį bigsmile.gif
Kaip liuks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 08, 12:10)
man pradžioj sakė puse metų palaukt, bet aš taip gerai jaučiuos  rolleyes.gif  na būna vakarais jaučiu tempimą, arba kai ilgiau pasėdžiu, bet šiaip ech neišlauksiu  biggrin.gif

Labai aciu, kad idejai nuotraukyte randyko! Kaip po visu bedeliu, labai dailiai gyja ir man pasirode, kad ir pakilimas lyginasi thumbup.gif

Del fizinio aktyvumo - mergaites nedkubekit labai, leiskit pilnai viskam sugyt! Po 3 men galima svelniai pradet pivukui, o po pusmecio jau nieko nebijant . Pasisaugokit, kad vel vidiniai raumenys neissiskirtu... iliemenavimas gali isirt.. cia man gydytojas taip aiskino, kad labai daug moteru tik pasijutusios geriau puola aktyviai sportuot ir tada... as nepasisaugojau su krutim, per anksti vaikus pradejau kilnot, ir tutiu paciuozusius implantus zemyn... tikrai tikrai verciau pakemtet far pora menesiuku, o : paskui dzisugtis visa gyvenima! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 08 08, 21:15)
Labai aciu, kad idejai nuotraukyte randyko! Kaip po visu bedeliu, labai dailiai gyja ir man pasirode, kad ir pakilimas lyginasi thumbup.gif
Del fizinio aktyvumo  -  mergaites nedkubekit labai, leiskit pilnai viskam sugyt! Po 3 men galima svelniai pradet pivukui, o po pusmecio jau nieko nebijant . Pasisaugokit, kad vel vidiniai raumenys neissiskirtu... iliemenavimas gali isirt.. cia man gydytojas taip aiskino, kad labai daug moteru tik pasijutusios geriau puola aktyviai sportuot ir tada... as nepasisaugojau su krutim, per anksti vaikus pradejau kilnot,  ir tutiu paciuozusius implantus zemyn... tikrai tikrai verciau pakemtet far pora menesiuku, o  : paskui dzisugtis visa gyvenima! wub.gif

aha kai pažiūrėjau ankstesnes foto tikrai pasilygino ax.gif mane db vienas dalykas nervina, kad mano šonkauliai žiauriai išokę biggrin.gif kaip juos sumažint lotuliukas.gif

aišku tada su sportu pakentėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 09, 11:26)
aha kai pažiūrėjau ankstesnes foto tikrai pasilygino  ax.gif  mane db vienas dalykas nervina, kad mano šonkauliai žiauriai išokę  biggrin.gif  kaip juos sumažint  lotuliukas.gif

aišku tada su sportu pakentėsiu  rolleyes.gif

Pastoreti lotuliukas.gif

Mergaites, kur pradingusi Herera? g.gif
gal as kazka praleidau, gal kur isvykus?
Atsakyti
Mergynos,nufotkinau savo puza,lb noriu i albumeli,siusti nuotrauka galiu?
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 08, 12:33)
Kokią nerealią programą radau parsisiųsti į telefoną  bigsmile.gif
parašai svorį, ūgį ir kiek nori numest, tau parašo kiek per dieną turi suvartoti kalorijų.

Ten pavalgius viską žymi, jis kiekvieno daikto kalorijas žino, arba nuskanuoji barkodą, arba parašai pavadinimą ir kiekį  bigsmile.gif 
Kaip liuks  biggrin.gif

Parasyk pavadinima thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Damiani @ 2014 08 09, 18:33)
Mergynos,nufotkinau savo puza,lb noriu i albumeli,siusti nuotrauka galiu?

Tai aisku siusk nurodytu el. Pastu. Kai nares prabalsuos, gausi priejima mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzii @ 2014 08 09, 15:04)
Pastoreti lotuliukas.gif
Mergaites, kur pradingusi Herera?  g.gif
gal as kazka praleidau, gal kur isvykus?

As nepastebejau, kad ji butu rasiusi jog kazkur dings, bet gal ka praleidau blush2.gif
Atsakyti
Nusiunciau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Merginos, o po op kai susiuva raumenis, padaro iliemenavima, sutempia raumenis, ar pilva labai spaudzia ir skauda? Juk pilve maziau vietos tampa ir kaip zarnynui tilpti? Ar op visai itakos neturi? Bandomasis, atsimenu iskart po op rasei, kad kur skrandis, labai skauda, o kaip dabar- ar tik tempimas liko nuo nuovargio?
Gal ir kvailai as cia su klausimais, bet tikrai idomu blush-anim-cl.gif2:jau dienas skaiciuoju iki op...
Atsakyti
Sveikos merginos,

man OP jau 08.14 pas Kaikarį, tik iki šiol man neaišku kaip bus su biuleteniu. Gydytojas pasakė, kad jie neišrašo biuletenio, reikia kreiptis į šeimos gyd. Šeimos gyd. sako, kad greičiausiai į perrišimus kai nueisiu savo poliklinikoj, tada ir turėtų išrašyti. Aiškumo jokio unsure.gif Suprantu, kad dauguma Jūsų biuletenis nebuvo aktualu, bet aš neseniai pakeičiau darbovietę, ten iš kart sutariau kad man planine OP (neaiskinau kokia) ir nebūsiu kokias 2-3 sav nes biuletenis, atostogų dar nesukaupiau biggrin.gif . Tai kaip su tais biuleteniais po privacio plastiniu OP? Kas jį išrašo?
Atsakyti
Nedarbingumo lapeli turi israsyti seimos gydytojas.
Atsakyti
O istikruju kaip su biliuteniu,as irgi susitariau darbovietei nuo kada mane isleidzia,gaunasi pvz.15d. as dar dirbu o 16d.planuoju operuotis,tai 16 nebusiu darbe,ir kas man israsys biliuteni nuo 16?
Atsakyti