Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Damiani @ 2014 08 10, 13:36)
O istikruju kaip su biliuteniu,as irgi susitariau darbovietei nuo kada mane isleidzia,gaunasi pvz.15d. as dar dirbu o 16d.planuoju operuotis,tai 16 nebusiu darbe,ir kas man israsys biliuteni nuo 16?

Tai reikia iš anksto tartis su savo šeimos gydytoja dėl biuletenio.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2014 08 10, 16:50)
Tai reikia iš anksto tartis su savo šeimos gydytoja dėl biuletenio.

ahooj savaitgalius biggrin.gif 4u.gif

paskaityneju kaip cia visos svori meta ...nu smaguma nu ..

merguciai pas many klausimas ...man bamba nauja kaip formavo uzklijavo ta blin pleistra ant jos ...kvadratuka ...kai nusiemiau blin baltas kvadrats aplink bamba ..galvojau kad jis pranyks ...nu zaraza taip ir laikos lotuliukas.gif ar jis kada supanashes su kuno oda ...ar kaip cia tipo tiuningas xaliavu g.gif lotuliukas.gif

dar kaip sekasi degintis ..t.y. kept saulej? Deginates ?
Atsakyti
Sveikos merginos,
man irgi nusimato planine op spalio men. Daug jusu skaitau, bet dar daugiau klausimu kyla... Esu po dvieju cezariu ar po sios lengviau atsigaunama? Nes po CP kita diena ir tai vos pakilau is lovos, akyse mirgejo blink.gif doh.gif
Ir dar klausimelis: grizus namo po op negalima sunkiu darbu daryti, tai man idomu, grindu plovimas ar sluostymas, siurbimas, cia jau skaitosi sunkus darbai?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(zuzii @ 2014 08 09, 15:04)
Pastoreti lotuliukas.gif

pakankamai jau pastorėjau biggrin.gif

QUOTE(virginp @ 2014 08 09, 19:42)
Parasyk pavadinima  thumbup.gif

my Fitness Pal 4u.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 08 09, 21:41)
Merginos, o po op kai susiuva raumenis, padaro iliemenavima, sutempia raumenis, ar pilva labai spaudzia ir skauda? Juk pilve maziau vietos tampa ir kaip zarnynui tilpti? Ar op visai itakos neturi? Bandomasis, atsimenu iskart po op rasei, kad kur skrandis, labai skauda, o kaip dabar- ar tik tempimas liko nuo nuovargio?
Gal ir kvailai as cia su klausimais, bet tikrai idomu  blush-anim-cl.gif2:jau dienas skaiciuoju iki op...

man ten skrandį jau prieš op skaudėjo, bet taipman jautėsi apspausti organai, dr ir dabar daugiau pavalgius jaučiu, na bet gi normalu 10 cm sumažėja apimtys aplink juos, kai prieš tai tabalavo, tai normalu kad truputį veržia ax.gif

QUOTE(Damiani @ 2014 08 10, 13:36)
O istikruju kaip su biliuteniu,as irgi susitariau darbovietei nuo kada mane isleidzia,gaunasi pvz.15d. as dar dirbu o 16d.planuoju operuotis,tai 16 nebusiu darbe,ir kas man israsys biliuteni nuo 16?

o man klausė operuojantis gydytojas ar reiks nedarbingumo 4u.gif

QUOTE(Bjaurastis @ 2014 08 10, 16:50)

deginuos pridengus bambą ir randą 4u.gif

QUOTE(Šarlota @ 2014 08 10, 22:58)
Sveikos merginos,
man irgi nusimato planine op spalio men. Daug jusu skaitau, bet dar daugiau klausimu kyla... Esu po dvieju cezariu ar po sios lengviau atsigaunama? Nes po CP kita diena ir tai vos pakilau is lovos, akyse mirgejo  blink.gif  doh.gif
Ir dar klausimelis: grizus namo po op negalima sunkiu darbu daryti, tai man idomu, grindu plovimas ar sluostymas, siurbimas, cia jau skaitosi sunkus darbai?

aš lengviau atsigavau, neskaitant komplikacijų 4u.gif pradžioj ir siurbt ir plaut grindis uvo sunkoka, paskui įsivažiavau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 11, 08:49)
o man klausė operuojantis gydytojas ar reiks nedarbingumo  4u.gif 

Tai turbūt todėl, kad operavaisi valstybinėj ligoninėj.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2014 08 11, 09:22)
Tai turbūt todėl, kad operavaisi valstybinėj ligoninėj.

Gal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 08 10, 16:50)
ahooj savaitgalius  biggrin.gif  4u.gif

paskaityneju kaip cia visos svori meta ...nu smaguma nu ..

merguciai pas many klausimas ...man bamba nauja kaip formavo uzklijavo ta blin pleistra ant jos ...kvadratuka ...kai nusiemiau blin baltas kvadrats aplink bamba ..galvojau kad jis pranyks ...nu zaraza taip ir laikos  lotuliukas.gif  ar jis kada supanashes su kuno oda ...ar kaip cia tipo tiuningas xaliavu  g.gif  lotuliukas.gif

Sveikos 4u.gif
Deginuosi saulikeje nuo birzelio antros puses, op atlikta sausio 17d., na ir nieko bamba pasitepu su apsauginiu 50SPF nuo saules kremuku, randai pakavoti po maudomojo kelnaitem ir liemenele ir fsio mirksiukas.gif guliu rami tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos,ar gavote mano nuotrauka,gal sakau ne ten nusiunciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Damiani @ 2014 08 11, 14:45)
Sveikos,ar gavote mano nuotrauka,gal sakau ne ten nusiunciau biggrin.gif

Visus albumuko reikalus tvarko Herera. Tik ji turi priejoma prie pasto ir tik ji patalpins tavo nuotraukas i albumuka. Tada ir kitos pamatys. Anksciau niekaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 11, 09:32)

Tik valstybineje gali pasiteirauti del nedarbingumo mirksiukas.gif
As pas M. pries op. klausiau del nedarbingumo, ar galetu israsyti, tai atsakymas buvo neigiamas. Paaiskinimas kad tai labiau ne sveikatinimo op., o estetine blush2.gif
Tada pasielgiau taip: 2 sav atostogu, po ju pas savo seimos daktariuka ir +2 sav nedarbingumas thumbup.gif
Atsakyti
Atrodo atvėso oras, bet vis tiek karšta doh.gif

Klausykit kiek mėnesių jūs tepėt kremais randukus/ nešiojot pleistrus? T.y. kiek laiko po OP nustojot tą daryt blush2.gif
Atsakyti
Valstybinei nuo pirmos gulimosi dienos biliuteni duos,po israsymo dar 10d.o paskui jei reikia prasitest pas savo seimos.. 4u.gif
Atsakyti