Sveikos
QUOTE(zuzii @ 2014 08 09, 15:04)
Pastoreti
pakankamai jau pastorėjau
QUOTE(virginp @ 2014 08 09, 19:42)
Parasyk pavadinima
my Fitness Pal
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 09, 21:41)
Merginos, o po op kai susiuva raumenis, padaro iliemenavima, sutempia raumenis, ar pilva labai spaudzia ir skauda? Juk pilve maziau vietos tampa ir kaip zarnynui tilpti? Ar op visai itakos neturi? Bandomasis, atsimenu iskart po op rasei, kad kur skrandis, labai skauda, o kaip dabar- ar tik tempimas liko nuo nuovargio?
Gal ir kvailai as cia su klausimais, bet tikrai idomu

2:jau dienas skaiciuoju iki op...
man ten skrandį jau prieš op skaudėjo, bet taipman jautėsi apspausti organai, dr ir dabar daugiau pavalgius jaučiu, na bet gi normalu 10 cm sumažėja apimtys aplink juos, kai prieš tai tabalavo, tai normalu kad truputį veržia
QUOTE(Damiani @ 2014 08 10, 13:36)
O istikruju kaip su biliuteniu,as irgi susitariau darbovietei nuo kada mane isleidzia,gaunasi pvz.15d. as dar dirbu o 16d.planuoju operuotis,tai 16 nebusiu darbe,ir kas man israsys biliuteni nuo 16?
o man klausė operuojantis gydytojas ar reiks nedarbingumo
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 08 10, 16:50)
dar kaip sekasi degintis ..t.y. kept saulej? Deginates ?
deginuos pridengus bambą ir randą
QUOTE(Šarlota @ 2014 08 10, 22:58)
Sveikos merginos,
man irgi nusimato planine op spalio men. Daug jusu skaitau, bet dar daugiau klausimu kyla... Esu po dvieju cezariu ar po sios lengviau atsigaunama? Nes po CP kita diena ir tai vos pakilau is lovos, akyse mirgejo
Ir dar klausimelis: grizus namo po op negalima sunkiu darbu daryti, tai man idomu, grindu plovimas ar sluostymas, siurbimas, cia jau skaitosi sunkus darbai?
aš lengviau atsigavau, neskaitant komplikacijų

pradžioj ir siurbt ir plaut grindis uvo sunkoka, paskui įsivažiavau