Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Kirisama @ 2014 07 13, 13:28)
Tik tiek trumpai??? Jauciu mane laikys.per savaitgali ir isleis rugsejo 1 d. Tikejausi vaika i darzelio svente nuvesti  doh.gif

jau tau paskirta op diena?
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2014 07 13, 13:32)
jau tau paskirta op diena?

Rugpjucio 28 d. Sake ligoninej laikys 4-5 dienas, tai kaip tik savaitgalis bus.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 13, 13:28)
Tik tiek trumpai??? Jauciu mane laikys.per savaitgali ir isleis rugsejo 1 d. Tikejausi vaika i darzelio svente nuvesti  doh.gif

mane žinok išrašė irgi gal po geros savaitės, bet išsiprašiau namučio su sąlyga saugotis smile.gif tai opravo ketvirtadienį, o šeštadienį ryte jau buvau savo lovytėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 13, 17:12)
mane žinok išrašė irgi gal po geros savaitės, bet išsiprašiau namučio su sąlyga saugotis smile.gif tai opravo ketvirtadienį, o šeštadienį ryte jau buvau savo lovytėj  ax.gif

klausimas ar lieka pas jus nuospaudai gylus nuo korsetu ar triusu ....pas mane pilvas kaip kokia dormeo pagalve ...tik uzsidedu kokius apatinius isispaudzia toookie ravai kad praeina tik po dienos kokios ...ir tookie gylus atrodo ten viduj mesa viska sugeria lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 13, 16:12)
mane žinok išrašė irgi gal po geros savaitės, bet išsiprašiau namučio su sąlyga saugotis smile.gif tai opravo ketvirtadienį, o šeštadienį ryte jau buvau savo lovytėj  ax.gif

Greiciausiau ziuresiu kaip jausiuos po op. Tiesa, maciau, kad parduodi savo korseta. Ar gali parasyti kokioms apimtims jis tinkamas? Mano liemuo siuo metu apie 70 cm, tai ar jis butu man tinkamas po op?
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 07 13, 16:21)
klausimas ar lieka pas jus nuospaudai gylus nuo korsetu ar triusu ....pas mane pilvas kaip kokia dormeo pagalve ...tik uzsidedu kokius apatinius isispaudzia toookie ravai kad praeina tik po dienos kokios ...ir tookie gylus atrodo ten viduj mesa viska sugeria  lotuliukas.gif

pas mane tas pats biggrin.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 07 13, 17:31)
Greiciausiau ziuresiu kaip jausiuos po op. Tiesa, maciau, kad parduodi savo korseta. Ar gali parasyti kokioms apimtims jis tinkamas? Mano liemuo siuo metu apie 70 cm, tai ar jis butu man tinkamas po op?

manau ten klubų apimtys labiau reikalingos, nes man kai rinko, tai klubus matavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 13, 18:04)
pas mane tas pats  biggrin.gif
manau ten klubų apimtys labiau reikalingos, nes man kai rinko, tai klubus matavo smile.gif

Su klubais liudniau - 92 cm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 13, 18:17)
Su klubais liudniau - 92 cm  lotuliukas.gif

nežinau ar liūdniau, bet mano korsetas nuo 98 iki 88 atrodo g.gif grįšiu namo tiksliai pasakysiu blush2.gif
nes mano klubai gal didesni, net nežinau blush2.gif reik pasimatuot rolleyes.gif

iš esmės jei pirksi korsetą, pirk tik koreaguojamu dydžiu smile.gif nes jei pirksi vieno, vėliau reiks antro 4u.gif džiaugiuosi, kad turėjau profesorių kuris parinko teisigai smile.gif
ir šiaip galiu nešioti stringus ir niekas nelenda, aš euforijoj bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 13 liepos 2014 - 18:44
sveikos.o as kai parasiau uzklausa i grozio chirurgija tai man atrase kad i kaina iskaiciuota speciali pooperacine kompresine apranga.tai cia jie korseta turejo galvoj?? nelabai suprantu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 13, 19:43)
nežinau ar liūdniau, bet mano korsetas nuo 98  iki 88 atrodo  g.gif  grįšiu namo tiksliai pasakysiu  blush2.gif
nes mano klubai gal didesni, net nežinau  blush2.gif  reik pasimatuot  rolleyes.gif

iš esmės jei pirksi korsetą, pirk tik koreaguojamu dydžiu smile.gif nes jei pirksi vieno, vėliau reiks antro  4u.gif džiaugiuosi, kad turėjau profesorių kuris parinko teisigai smile.gif
ir šiaip galiu nešioti stringus ir niekas nelenda, aš euforijoj  bigsmile.gif

Kad nezinau kur ieskot tokiu, nes si radau tik prancuzu tinklapy uz 109.10 euru doh.gif. O jei man tiktu tavo turimas, tai... pala, bet juk vilniete esi? Gal tiesiog susitikti ir primatuoti g.gif jei ne, tada palauksiu koki duos po op.
Atsakyti
QUOTE(parissweet @ 2014 07 13, 20:07)
sveikos.o as kai parasiau uzklausa i grozio chirurgija tai man atrase kad i kaina iskaiciuota speciali pooperacine kompresine apranga.tai cia jie korseta turejo galvoj?? nelabai suprantu tongue.gif

taip 4u.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 07 13, 20:20)
Kad nezinau kur ieskot tokiu, nes si radau tik prancuzu tinklapy uz 109.10 euru  doh.gif. O jei man tiktu tavo turimas, tai... pala, bet juk vilniete esi? Gal tiesiog susitikti ir primatuoti g.gif jei ne, tada palauksiu koki duos po op.
u
jei tu Vilnietė tikrai galiu duoti pasimatuot smile.gif
Atsakyti
kaip smagiai skaitosi, kad jums labai smagu, puikiai jaučiatės, euforijoje esate...Nežinau, ar būsiu tokia drąsuolė ir pasiryšiu TAM ir aš...Baltai jums pavydžiu thumbup.gif
Atsakyti