Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(jbm @ 2014 10 15, 15:39)
Sveikos  4u.gif  Naršau per temas ir nelabai pavyksta rasti atsiliepimų apie Farfalla priemones. Ar nenaudojate nieko? Ar tiesiog ji neverta jūsų atsiliepimų? Nusipirkau hamamelių hidrolatą ir juodųjų kuminų aliejų (naudoju vietoj naktinio kremo). Vis neapsisprendžiu, ar gundytis kitomis priemonėmis... Norėtųsi daugiau atsiliepimų.

Sveika smile.gif as asmeniskai bandzius tik 2 produktus. Vienas is ju - aloe vera gelis. Veidus jis man nelabai tiko, lyg poras norejo kimst, naudoju kaklui ir dekolte. Dar turejau wild rose sampuno miniuka, bet nelabai spejau tvirtos nuomones susidaryt, nors lyg ir visai nieko jis man buvo, gal kada ateity ir nusipirksiu pilna pakuote ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Simona313 @ 2014 10 06, 10:41)
O kuri laveros sampuna rekomanduotumet neazytiems ir sausejantiems plaukams? Neissirenku tarp Lavera sensitive ir su roziu ekstraktu

Turejau ta Sensitive, kartot nesiruosiu. Nelabai man tiko, jei gerai pamenu, lyg ir pleiskanu buvo atsirade... Na bet mano gavos oda jautri, jums gal visai tiktu smile.gif O del tinkamumo sausiems plaukams, tai kazkaip nepasakyciau, jog jis super drekino...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *benigna*: 15 spalio 2014 - 18:12
Gal kas bandėt One Love Organics gamintojo produkciją ir galit pakomentuot? 4u.gif
user posted image
Jau ilgai gan domiuos jų produkcija, skaitinėju vis. Kainos gan nemažos (koks Easy Does It prausiklis virš 100lt naturisimo kainuoja), ingredientai - gan paprasti, jų nėra naudojama labai daug. Produktai giriami (kiek skaičiau), tai tiesiog įdomu ar verta mokėt kainą tokią ir bandyt smile.gif
Atsakyti
Turiu Melvita prausikli-zele kazkur nuo vasario menesio - nu ziauriai taupiai man jis naudojasi, dar tik ipusejus, nors ir netaupiai naudoju (drasiai 2-3 paspaudimu uztenka, o as ir 5 daznai isspaudziu). Siandien atkreipiau demesi, kad spalva i gelsvuma ir susimasciau ar nebuvo sviesesne pradzioje, bet kvapas/konsistencija/efektas kaip ir nepasikeite... Na ir paziuriu i galiojima, o ten zenkliukas su 3 menesiais (pirkdama nepaskaiciau to aprasyme) blink.gif Buciau nemacius, tai drasiai ir toliau naudociau, dabar jau norisi kazkur kitur sunaudot, pvz kunui... Nors realiai turbut nieko blogo ten su ja, bet gaunasi kaip ir paskatinimas, nes is dalies ir pabodo jau jis man...

Kazin ir kiti Melvitos produktai taip trumpai galioja? g.gif Nes sita prausikli man ir per puse metu be sansu sunaudot, nebent kokius 5 kartus per diena prausiantis lotuliukas.gif O per 3 menesius, tai neisivaizduoju kokiais kiekiais ji pilt reiketu ir po kiek kartu praust.

QUOTE(illuminated @ 2014 10 16, 09:07)
Gal kas bandėt One Love Organics gamintojo produkciją ir galit pakomentuot?  4u.gif

Nepakomentuosiu, nes nebandzius, bet pas mane irgi noru sarase stovi daugkas is sios firmos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 24 spalio 2014 - 04:18
QUOTE(Simona313 @ 2014 09 29, 11:53)
Iki siol naudojau LiveClean sampunus, nu labai jie man, ypac 'green earth', taciau dabar gyvenu UK ir cia ju nera, o siuntimas is usa labai jau brangus... Dabar turiu Faith In Nature, nu nepatinka jis man labai, nusausina. Gal kas gyvenat UK ir pasidalinsit, ka naudojat?smile.gif mano galvos oda riebi, plaukai labai ilgi ir linke sauseti, tad kas antra diena plaunu, o kitomis dienomis naudoju kudikiu pudra vietoj sauso sampuno...

Labas,

pabandyk ORGANIC SURGE (www.organicsirge.co.uk) atrodo taip.
taip pat Jason natural care,
DrHaushka - sampuno nezinau, bet jau veido odos priemones yra LABAI geros.

As daug ka siunciu is Iherb, USA. susimoket papildoma mokesti vistiek reikia us siuntima. bet paskaiciavus vis tiek pigiau gaunasi.

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 10 24, 05:16)
Turiu Melvita prausikli-zele kazkur nuo vasario menesio

o koks efektas to prausiklio-želė? nesausina odos? jeigu abejoji, tai geriau nenaudok veidui smile.gif
aš turėjau Melvitos rožių nektarus (dieninį ir naktinį), tai naudojau kokį pusmetį, paskui užmečiau ir dar po kelių mėn galiausiai "pribaigiau" ax.gif viskas buvo ok, jokių kvapo/konsistencijos pakitimų.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2014 10 24, 13:31)
o koks efektas to prausiklio-želė? nesausina odos? jeigu abejoji, tai geriau nenaudok veidui smile.gif

Na kaip ir kitu prausikliu, nuplauna oda, makiaza. Mano oda sausa link normalios, tai man nesausina jos visiskai, labai maloniai oda jauciasi po prausimo. Jauciu sunaudosiu kunui, tuo labiau, kad atsibodo jau kazkiek, o ir nauju prausikliu turiu sandeliuke.
Atsakyti
Merginos, rekomenduokit kokį tikrai gerą kremą ar serumą sausai odai. Atėjo šalti orai ir mano oda vėl siautėja doh.gif Nes dienos gale ir atsikėlus ryte taip traukia odą... Visus Weledos, Hauschkos ir pan. išbandžiau - netinka sad.gif Vandens išgeriu labai daug, tai problema ne tame.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 26 spalio 2014 - 11:45
Aš jau ilgą laiką naudoju šį kremą, tos pačios linijos prausiklį ir dar bandžiau toniką.

user posted image

Tonikas, mano nuomone, nieko gero. Tiesiog atgaivindavo šiek tiek veido odą, bet palyginus su kaina, tikėjausi geresnio efekto. Prausiklis man patinka, nors konsistencija šiek tiek kitokia, nei tikėjausi - nėra putojimo, tepasi kaip kremas ant veido, tai pirmą kartą panaudojus iš naujo perskaičiau pakuotę, ar čia tikrai prausiklis. Labai patinka, nes netempia veido odos nusiprausus juo, nedirgina, viskas gerai.

Kremas seniau buvo dvigubai pigesnis ir kitokioje pakuotėje, po to jie perkėlė jį į geresnę pakuotę, šiek tiek pakeitė sudėtį ir kaina gerokai išaugo. Na, man gal labiau patiko senesnės pakuotės kremas, jis ne toks skystas buvo, bet ir šitas geras - greit labai susigeria, skaniai kvepia, jaučiasi, kad oda sudrėkinta. Skirtas jis jautriai odai, manoji - normali, kartais linkusi sausėti, tai nelabai žinau, ar jautriai veido odai tikrai padės.

Vasarą naudojau šį kremą su spf.

user posted image

Man labai nepatiko konsistencija, nuolat reikėdavo plakti, nes atsiskirdavo, be to, nemaloniai tepėsi ant veido, kvapas nelabai koks, tai sunaudojau per jėgą. Nerekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lahti: 26 spalio 2014 - 12:40

QUOTE(bu_bu @ 2014 10 26, 12:45)
Merginos, rekomenduokit kokį tikrai gerą kremą ar serumą sausai odai. Atėjo šalti orai ir mano oda vėl siautėja  doh.gif Nes dienos gale ir atsikėlus ryte taip traukia odą... Visus Weledos, Hauschkos ir pan. išbandžiau - netinka sad.gif Vandens išgeriu labai daug, tai problema ne tame.

Mano sausai odai tiesiog stebuklas buvo :
http://www.bioeco.lt..._su_vitaminu_c_

gerdavo tiesiog ji, o oda spindedavo po jo. Bet kaina ir kiekis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2014 10 26, 16:11)

gerdavo tiesiog ji, o oda spindedavo po jo. Bet kaina ir kiekis  doh.gif

Na taip, kaina tokia gan didoka doh.gif
Na jei bus kokia kur akcija būtinai išbandysiu, ačiū! smile.gif Jei dar kas ką šiek tiek pigesnio parekomenduoti turi - lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2014 10 26, 13:11)

gerdavo tiesiog ji, o oda spindedavo po jo. Bet kaina ir kiekis  doh.gif

Ohoho kainelė. blink.gif

Aš naudoju Mad Hippie vitamino C serumą, poveikis manyčiau tas pats, paskaistina odą, tik čia ne kremas, o serumas. O po jo dabar tepu šį REN drėkinantį kremą visiems odos tipams: http://www.feeluniqu...sing-Cream-50ml
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 10 26, 20:02)
Ohoho kainelė.  blink.gif

Aš naudoju Mad Hippie vitamino C serumą, poveikis manyčiau tas pats, paskaistina odą, tik čia ne kremas, o serumas. O po jo dabar tepu šį REN drėkinantį kremą visiems odos tipams: http://www.feeluniqu...sing-Cream-50ml

Turėjau šitą kremą iš REN, kažkas matyt nepatiko mano odai, nes bėrė nuo jo sad.gif
Atsakyti