Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bu_bu @ 2014 07 11, 19:06)
Man šis puikus. Blakstienas paryškina, ilgina ne kosmiškai, bet tikrai gana. Bet bent jau visą dieną nenubyra, netrupa. Nebent užsimiršus akį pasitrintum arba stipraus lietaus gautum biggrin.gif

Bet šiaip tai man jis pats geriausias  wub.gif

user posted image

QUOTE(bu_bu @ 2014 07 11, 20:14)
Esu bandžiusi Laveros, Physicians Formula (žalią lapą), Dr. Hauschka, Benecos... Na tai šitas Annamarie man patiko labiausiai. O dar buvau ant nuolaidos užtaikius, tai labai gera kaina gavau  ax.gif

Ir man šis labiausiai patinka. Esu išbandžiusi visus jūsų išvardintus išskyrus Laveros. smile.gif

QUOTE(rionka @ 2014 07 23, 17:14)
o LT parduotuvese nebuna? nemoku pirkt internetu doh.gif  verysad.gif

Yra damodara.lt parduotuvėje pirkti. Arba iherb.com, šią savaitę 20% nuolaida kaip tik 6iai kosmetikai. Baigiasi rytoj vakare.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 07 29, 13:31)
Yra damodara.lt parduotuvėje pirkti. Arba iherb.com, šią savaitę 20% nuolaida kaip tik 6iai kosmetikai. Baigiasi rytoj vakare.

Praeitą savaitę baigėsi nuolaida AnneMarie Borlind Iherbe, norėjau užsisakyti tą tušą, nes kiek bandžius dekoratyvinės, viskas patiko, bet buvo išparduotas.
Dabar naudoju Green people tušą, visai nieko, tik norėtųsi daugiau ryškumo, tuo atžvilgiu na ir apskritai labiausiai patinkantis man PHB Ethical beauty.
Atsakyti
QUOTE(*Martina* @ 2014 07 29, 20:25)
Praeitą savaitę baigėsi nuolaida AnneMarie Borlind Iherbe, norėjau užsisakyti tą tušą, nes kiek bandžius dekoratyvinės, viskas patiko, bet buvo išparduotas.
Dabar naudoju Green people tušą, visai nieko, tik norėtųsi daugiau ryškumo, tuo atžvilgiu na ir apskritai labiausiai patinkantis man PHB Ethical beauty.

Oi tai susimaišiau vadinasi, senokai jau bepirkau ką iš iherbo. biggrin.gif
Aš dabar turiu Hauschka volume ir žalią lapą, nepatinka, ale ka darysi, reikia sunaudoti. biggrin.gif
Atsakyti
Kuo skiriasi Laveros savaiminio įdegio kremai veidui ir kūnui? Man rodos niekuo. biggrin.gif Bet žiūriu kūnui ecco-verde nebėra pirkti...

Beje, kaip ši pudra galvos plovimui ilgiau panaudojus, pamenu, kažkas pirkot: http://www.ecco-verd...leansing-powder ?

O gal kas bandėt šitą akių šešėlių pagrindą: http://www.ecco-verd...eshadow-base?[17]=0,4 ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 30 liepos 2014 - 10:51
Sveikutes, gal yra naudojanciu TERRA NATURI kosmetika? Labai rupi atsiliepimai. atostogauju Vokietijoje, aptikau, lyg naturali, sertifikuota, ir bent jau cia kainos prieinamos... smile.gif
Atsakyti
Mergytės, parekomenduokite kurios firmos eteriniai aliejai geresni iš iherb.com? Ir gal turite "must have" mylimiausius EA, kurie labiausiai patikę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 05 rugpjūčio 2014 - 09:34
QUOTE(Adera777 @ 2014 08 05, 10:32)
Mergytės, parekomenduokite kurios firmos eteriniai aliejai geresni iš iherb.com? Ir gal turite "must have" mylimiausius EA, kurie labiausiai patikę?

Man Aura Cacia labiausiai patinka - as juos dazniausiai vietinej parduotuvej perku. Turiu dar Nature's Alchemy, tai normalus, bet kartot netraukia. O Now Foods nepatiko ax.gif Is tikro retokai eterinius naudoju, tai daugiau stovi jie pas mane, bet kvapai labiausiai AC patinka, NA kazkiek ne tiek. Now Foods is eteriniu tik arbatmedi turiu, tai lyginant su Aura Cacia arbatmedziu jis visai nearbatmediskas - NF ir kvapas kitoks (lyg alkoholio kvapas butu), ir toks jausmas lyg koks maisytas butu, ir poveikio nejauciu g.gif Tai ji dabar tik namu reikmems naudoju, t.y. lasinu i siuksliadeze, kazkur valydama ir tt. Nors Now Foods nerolio aliejuka turiu, tai va juo lyg ir negaliu skustis. Man labai patinka Kvapu Namu nerolio eliksyras, bet i JAV siustis kaina labai isauga, o kiekis nedidelis, bet cia nieko tokio neatradau iki tol, kol uzmaciau Now Foods neroli. Kvapas jo geras, poveikis lyg irgi toks pat, tai naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 08 05, 09:32)

As visuomet turiu arbatmedziu (zaizdelems, spuogeliams), apelsinu (skatina bendrauti, jaukiai nuteikia), levandu arba mairunu (ramina) ir gvazdikeliu (baido uodus)

4u.gif
Atsakyti
Gal rekomenduotumėt nedidukę akių šešėlių paletę? Kokios firmos geriausi šešėliai, pigmentacija ir laikymas?
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 08 05, 08:32)

Man garinimui patinka pelargoniju ir ylang ylang derinys. Skaniai kvepia, sako, sis kvapas tikras afrodiziakas,suzadina aistra. biggrin.gif Plaukams rozmarinu, stabdo slinkima, spuogeliams arbatmedzio.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 08 08, 14:40)
Man garinimui patinka pelargoniju ir ylang ylang derinys. Skaniai kvepia, sako, sis kvapas tikras afrodiziakas,suzadina aistra. biggrin.gif Plaukams rozmarinu, stabdo slinkima, spuogeliams arbatmedzio.

Ačiū, reikės dar ir pelagoniją isigyti, nes kitus (ir merginų išvardintus) tai turiu smile.gif
Atsakyti
Zinau, cia nemazai naudojanciu Andalou naturals priemones.
Gal kas galetu palyginti siuos du tonkius?

1. http://www.iherb.com...oz-178-ml/55612

2. http://www.iherb.com...i...;sr=4&ic=40

Arba bent jau atsiliepima apie kuri nors is ju 4u.gif negaliu issirinkti kazkaip...
Atsakyti